Любители на котки - Тема 208

• 30 025
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Джастееее, толкова хубаво звучиш, много ни радваш с Джу - бижу ❤️, и за Мая като говориш вече е различно - с тъга и много благодарност, че сте я имали. Браво на малката лудетина, че така те разведри, много добре ви се отразява - поне така изглежда отстрани. 😻❤️

# 256
  • Враца
И ние взехме тунелче от Пепко миналата седмица и направо полудява в него. ( Междудругото в Пепко е 8лв, а в зоомагазина  15лв)
Джасте, чета те и звучиш сякаш разказваш за деца, особено това, че на Джулс позволявате неща, които на Мая не сте. С първото дете бяхме много внимателни, а второто вече преди да излязат зъбки смучеше луканка 😄 в кръга на майтапа.  Сърцето е голямо и побира любов стига да я имаш за даване, а вие имате много любов. Сигурна съм, че ще дарите Джулс със любовта, която заслужава тази принцеска.

# 257
Ние стигнахме до морето... много път, спирки, бодуване... Сега, реанимация.
Дъщеря ни беше с нас в Сливен, прибра се вечерта. Аш и Оникс ги гледахме на камера, проспаха деня в спалнята.
Костенурчетата били заспали гладни.

Поплаках и се посмях с вас.
Съжалявам за бебенцата.

# 258
  • Sofia
Сузка вече е по-добре. Кръвните показатели на черният дроб почти са в нормата. Ушите вече не са толкова жълти. На ехографията били някакви соли които на кристали се отлагали в жлъчката вече почти са се стопили. Разминахме операцията. Продължаваме на домашно системите подкожно, антибиотика също и добавката. Не ни даде обезболяващо. Докато свършат и след един месец сме на ехография. Даде ни и малко храна за чернодробни и бъбречни и каза ако я яде да купим от зооплюс. Успокоих се че ще ни бъде. Ваксина няма да слагаме на нея. Питах за Мишо и Мъро, каза ако искаме. Чери, лабрадорката може и другият месец, че се охарчихме доста, че и брат ми в момента е при нас, след мозъчна операция и другата седмица ще му слагаме титаниева мрежа на черепа.
Пожелавам на всички котета, мами и татковци да са здрави и благополучни.

# 259
Чета ви и се радвам с вас, и ми е тъжно понякога... Стискаме палци и лапки на Сузка и брата на Ани Ка! 🍀👍
Моля ви и аз за палчета за Кашмирка, не е добре, не ми харесва... Смед 10 дни АБ и рентген, уж беше се оправила. Накашля рядко, но нещо не е ОК. В 16 ч. отиваме при доктора...

# 260
Djaky, стискам палци♡

# 261
  • Между гори и планини
Стискаме всички налични палци и лапички!

# 262
Djaky, стискаме силно палци. Желаем здраве и късмет. Дано всичко е наред. Heart Hug
Пп Стискам силно палци и за брата на Ани Ка. Желая много късмет и пълно възстановяване. Flowers Four Leaf Clover
Стискаме палци и на Сузка. Hug

# 263
  • Враца
Стискаме палци и лапички на всички, да са здрави и щастливи.

# 264
# 265
  • Варна
Запис от нас. Кетята се прежали да подпре половин буза и едно ухо на охлаждащата постелка:

И Ленка на любимото си място в гардероба:

# 266
Джасте, гледам твоето Джу-Бижу и се усмихвам. Радост са ни те, малките ни космати муцунки

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 19:48 от cardhu

# 267
Джаста, голям сладур е малкото.

Дъщеря ми писа, че Аш ни чака на камерата, ама ММ спи и не можем да пуснем дискорд.

Снимах тук един местен

Файлът дойде малко голям, та правих скрийн.

# 268
  • Между гори и планини
Днес Бобчето спря да бяга когато искаш да го вземем в ръце. Дори сам си идва . Причиних му малко стрес с прахосмукачката, но все някога трябваше да се запознаят. Не мога да повярвам колко бързо от пълно диваче се превръща в домашен глезанко.

# 269
На хубавото бързо се свиква🤗

Общи условия

Активация на акаунт