Любители на котки - Тема 208

• 29 133
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Някой от темата имаше автоматична тоалетна. С каква настилка я ползвате?
Вчера видях, чеедната закопчалка на тяхнара е счупена. Дали гледачите, дали Зак, няма как да знам. Чудя се дали да не извадя автоматичната им, ама не искам силикон.

Относно миризмата-на мен ми се струва, че зависи от храната им. И, че малките корета са по-миризливи. Ако не зариват, също мирише. Дори и при закрити тоалетни.

# 676
Тути малко заслабна.
Моля за съдействие за хубава храна да качи  малко кг.
Аз бих започнала с профилактични изследвания при вет, защото обикновено отслабването при котките е свързано с някакво заболяване. Ако нещо мъчи котчицата, едва ли ще се оправи с каквато и да е храна.

# 677
От Тему купих закрита WC със сито. Още не е пусната в употреба. Ползва се подобна на предложената от Аминка. Много лесно разпрашените пелети падат в тавичката, а нейното съдържание се изхвърля в тоалетната. Другата част с лопатка - на същото място. Купувала съм слънчогледови пелети и от иглолистно дърво. Вторите са по- скъпи, но определено по- добри.
Ред, и аз харесвам много Селинджър Simple Smile

# 678
Тути малко заслабна.
Моля за съдействие за хубава храна да качи  малко кг.
Аз бих започнала с профилактични изследвания при вет, защото обикновено отслабването при котките е свързано с някакво заболяване. Ако нещо мъчи котчицата, едва ли ще се оправи с каквато и да е храна.
Правихме миналата седмица.
Всичко е наред.

# 679
Потърсете причината за отслабването като акцентирате върху него.
Отслабването при котките не е шега и определено може да бъде признак за сериозен проблем неоткрит навреме.
Мая почина около 7 дни след последните "добри" изследвания. И тя така първоначално плавно позаслабна, неусетно, незабележимо.
Пп Иначе най добре за наваксване на теглото и влияеха ДМ-ските гранули за пораснали котки в лъскавките опаковки.

# 680
Днес кака ме юрна да извадим снимки и да продължим албума на Линош. 😂

Ей луда работа, как да избера няколко, за една година тоооолкова много сме я снимали. 🙃 Избрахме към, 500 от които една трета са нейни, другите на кака и от състава. Мен ме има на 5-6😂. То верно не обичам да се снимам ама... спомени са си това, ще трябва да се коригирам за следващото вадене след година. 😂

# 681
Ох, любим мой Закари 🥰❤️! Добре си е прекарал и той по време на вашето отсъствие 🤭
Много хубав, аз много обичам окръглени животни😊. Знам, че не е полезно за здравето им, но са много сладки.

# 682
Бяхме любопитни и ги претеглих, до колкото можах. Зак е 9.Сакура е 4,5.
Днес цял ден ми се мазнят. Мислех, пе съм им липсвала, ама се оказа, че за манджа. Не ги огря.
Това говорехме с дъщеря ми вчера. Угояват се през ваканциите, после са на диета и тъкмо влязат горе-долу в норма и пак ваканция. Ама, това са им последните ваканции.
Шарлот, само Сакура не е в семейството😊

# 683
Девойки, приятелка на детето се мести / цялото сем/ в друга държава. Не могат или не искат, не знам, да си вземат котето. Решихме да го вземем. Балу е котарак на 2 год, синя руска/обожавам ги/, некастриран.
Къщата е голяма, място има. Приемам съвети.

# 684
Малее, 2ма некастрирани мъжкари…
Успех!

# 685
Ако се поспогодят, Балу можем и да го кастрираме. Ако това ще е достатъчно. Първо ще са на различни етажи. Балу ще мине първо при вет. Пък после, каквото сабя покаже. Ако па ич не става, мм има позната, която може да вземе Балу.

# 686
Той ще е доста стресиран - новя място, нови хора, друг котарак. Няма да е никак лесно според мен. Моите две женски и кастрирани така и не се спогаждат, а почти година мина.

# 687
Чипове с Супрелорин (временно намаля секрецията на естроген или тестостерон за 6-12 месеца) на двамата и постепенно запознаване като клипчетата в youtube. Иначе рискувате по-териториалния от двамата да опикае къщата.

# 688
Здравейте.

Някой знае ли може ли да се разбере какво е станало с котки, прибрани от Екоравновесие след сигнал на хора, че им пречат? Впрочем хората със сигнала вече са с фалирал бизнес (котешката карма не прощава), но да не се отклонявам.

Котките си бяха кастрирани, така че практиката да се кастрират и да се върнат на мястото им в случая не важи. Не са върнати в квартала, а мина доста време. Има ли смисъл да пиша имейли, да искам инфо или е кауза пердута?

# 689
  • Между гори и планини
Девойки, приятелка на детето се мести / цялото сем/ в друга държава. Не могат или не искат, не знам, да си вземат котето. Решихме да го вземем. Балу е котарак на 2 год, синя руска/обожавам ги/, некастриран.
Къщата е голяма, място има. Приемам съвети.
Дано не маркира новата територия, че хич не ухае приятно 🙄
Щом имате място и двамата няма да се засичат - чудесно, може би някога след плавен преход да се приемат.

Общи условия

Активация на акаунт