Любители на котки - Тема 208

• 29 142
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Две добре угоени котки. От днес са на диета.

# 661
  • София
Леле, колко е голям Захари 😻
Отива му, много авторитетен изглежда.
На Сакура не й личи да е толкова угоена.
Изглежда направо миниатюрна пред него 😁
Прекрасни са!
Доня, и Бобче е прекрасен!

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 12:23 от AnyHr

# 662
Ред, беше се изгубила. Simple Smile Изглеждат така сякаш някой друг ги е гледал докато сте били на почивка примерно. Аз така заварвам Ришко като ходим на море или другаде за няколко дни. Съседката милата явно не може да устои на молбите и му пълни яко купичката.

АnyHr, големият черен батко ми е много любим на мен, знаеш. Той как реагира на мъничето?

# 663
Да, две жени се сменяха и дъщерята на едната накрая. Снощи се прибрахме Сакура се скри под спалнята и излезе след часове, за да яде. Дъщеря ми вдигна Зак, който се беше побъркал от радост и каза, че е още по-тежък. Сега е огромен. Сакура е кръгла, но ме радва, че няма загубена козина никъде. Дано сме минали периода на невротизъм при нея. От днес са много ниска дажба.
Имам снимки от България към серията"мама и бебе-едно към едно"

И от вчера-Сиймор и Франи

# 664
Здравейте, включвам се за съвет. На вилата са се родили котенца, но като дойдохме вчера майка им ги беше оставила гладни и мръсни. Като сме при нея ги нахрани, но всичко е под надзор. Явно няма да се грижи за тях. На три седмици са вече. Да ми препоръчате група, където да попитам някой дали иска да спаси мъниче...

# 665
С бентонита при нас номер 2 мирише само понякога, а номер 1 повече мирише, като се натрупа във времето - ако го хвана по-навреме и буците не са изсъхнали толкова, успявам да махна част.
Затова купувай не обикновен бентонит, а супер/ултра абсорбиращ. По-ситен е, но топките се слепват много по-силно и не се разпадат лесно при вадене.

Колкото до пелетите, те се разпрашават от мокро. Затова могат да се изхвърлят в канализацията. Запазват се незасегнатите гранули и се изхвърля праха.

Благодаря за полезната информация! При почистването с пелети значи трябва да се извадят чистите, които са цели, а след това да се изсипе праха в тоалетната. Малко по-времеемко ми изглежда, но може би е въпрос на организация и свикване. Но е важно с кой тип мирише по-малко - това бих искала да разбера! 🙂

# 666
Здравейте, включвам се за съвет. На вилата са се родили котенца, но като дойдохме вчера майка им ги беше оставила гладни и мръсни. Като сме при нея ги нахрани, но всичко е под надзор. Явно няма да се грижи за тях. На три седмици са вече. Да ми препоръчате група, където да попитам някой дали иска да спаси мъниче...
Ако майката не е болна, ще си ги гледа тя, както си знае. Ти не знаеш какъв ѝ е планът за гледане и не бива да ѝ се бъркаш. Да не ви минава през ум, да ги разделяте!

При почистването с пелети значи трябва да се извадят чистите, които са цели, а след това да се изсипе праха в тоалетната. Малко по-времеемко ми изглежда, но може би е въпрос на организация и свикване.

Ако си вземеш тоалетна с решетка (сито) на дъното, много лесно ще почистваш сухите пелети от мокрото на дъното под решетката. И аз затова питах каква трябва да е тоалетната. AnMary, която е ползвала пелетена, потвърди, че нейната тоалетна е със сито.

Ако си вземеш от тоалетната, която Таня казва, по-ситна, но по-добре стагяща топките, също можеш да ползваш за улеснение такава със сито.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 11:50 от amy_nka

# 667
Red, много са си добре децата Heart
Само за мачкане и целувки. Добре са ги гледали.

И българчетата са сладури.

И аз преживях килограмов шок като гушнах Хари след раждането на сина ми.
Сина ми се роди 2,400, свали в родилното. Хари по нашият кантар беше 5, но според мен е бил доста повече.

# 668
Ако майката не е болна, ще си ги гледа тя, както си знае. Ти не знаеш какъв ѝ е планът за гледане и не бива да ѝ се бъркаш. Да не ви минава през ум, да ги разделяте!

При почистването с пелети значи трябва да се извадят чистите, които са цели, а след това да се изсипе праха в тоалетната. Малко по-времеемко ми изглежда, но може би е въпрос на организация и свикване.

Ако си вземеш тоалетна с решетка (сито) на дъното, много лесно ще почистваш сухите пелети от мокрото на дъното под решетката. И аз затова питах каква трябва да е тоалетната. AnMary, която е ползвала пелетена, потвърди, че нейната тоалетна е със сито.

Благодаря, но дали ще оцелеят така?

# 669
Майката ще търси храна, на три седмици, вече имат зъбки, ще разреди доста кърменията, за да търси храна и да ги приучва. Единствено ако виждаш, че майката е болна или малките са болни, тогава е уместно да се намесиш. Иначе това, че са мръсни не е проблем. Не означава, че ги е изоставила и че няма да се грижи за тях.

# 670
Прибирам се днес от тежка разходка под слънцето и какво заварвам, дамите лежуркат на моето място Smile
Пълен котешки айляк.
После докато си го извоювам обратно не беше лесно ноо... Wink

# 671
  • София
АnyHr, големият черен батко ми е много любим на мен, знаеш. Той как реагира на мъничето?

Черният батко си играе с него.  Той е свикнал с бебета, всяка година му се случват. Това поне си има стопани, та няма да му търсим осиновители.
Вчера му дадох хапче (не мисля, че съседът се е погрижил...), че все ни е в ръцете. 😻

# 672
Отворих сайта на Нечовешки магазин, но май не успях да намеря нашата тоалетна.
Закрита е по принцип, но капака отдавна не го използваме.
Тоалетната е с 3 корита, като едното е решетка.
Би трябвало да имат тоалетни с решетка.

А има и такива Oster Odor Removing Litter Box 220V

И нашата черна пантера обича котета, котки, кучета, костенурки,...

# 673
  • София

Заслужена почивка след добре свършената работа, а именно:
1. Будене на прислугата в 05.30, за да си играят:
2. Разливане на кафето на едната прислуга  за наказание, че не си играе;
3. Късане на кухненската ролка на дребни късчета и разпиляването им.

# 674
Тути малко заслабна.
Моля за съдействие за хубава храна да качи  малко кг.

Общи условия

Активация на акаунт