Любители на котки - Тема 208

• 29 179
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Новото място за криене на Кая.
Проверявай щателно за котки преди пускане на уреда.
Оникс го бях завъртяла в сушилнята Confused
Но някой спомена, че не мирише толкова с пелети, трудно ми е да повярвам, така ли е наистина? Както и това, че може да се изхвърля в тоалетната? За коя марка става въпрос по-точно?
За дървените ли става дума?
Усеща се миризма, няма как. Но като ги напишкат започва да мирише на дървесина Simple Smile
Аз бях купила пелети от иглолистни дървета. Банята ми миришеше на борче.
В тоалетната изхвърлях. Пелетите не правят топки, а се раздробяват, стават на трици.

# 646
Тогава за пелетите тоалетната трябва да е с решетка на дъното? Нали?

Мокрят се и стават на трици, а тортичките и наденичките какво стават?

# 647
  • Варна
Това с миризмата е доста относително, все пак всеки има различно обоняние.Simple Smile
ММ твърди, че не усеща никаква неприятна миризма, а аз разбирам, че не съм почистила тоалетната му в момента, в който отиде да ака, и пясъка му не е изчистен от предишното такова. Той просто не заравя ако тоалетната му не е почистена... Един път се беше изакал до легенчето пак по тази причина.
При това тоалетната му е в едната тоалетна и вратата е отворена 10тина см, колкото да може да влиза и излиза.
Аз съм доволна от бентонита, купувам Felin, ползвам метална лопатка, тип сито. Легенчето е 50/30/15 см, купувано от домашни потреби за 4-5 лева. Побира пакет от 10 л, следя да е пълно поне 2/3. Така нищо не залепва по дъното, абсорбира добре и става на топка и се почиства лесно.

За кръводаряването ... не го заведох. Не получих подкрепа и у дома, не събрах смелост и воля.

Отдавна не бях му купувала нищо. Вчера пристигна, сглобих го и той се настани, че и заспа на него. Simple Smile

# 648
  • София
Това, малкото се е сляло с мен...

...как да му разваля кефа... ❤️

А аз
Скрит текст:
трябва да се справя с всичко това

и да стегна багажа за ваканцията ни до утре вечер 🤭

# 649
  • Между гори и планини
Аз така хубаво почистих тоалетна днес, сложих капака, изпрах филтрите, ароматизирах ги, сложих бентонит с аромат на сапун.... И накрая моя мъж за втори път изтърва Бобчо. Мислил, че затворил вратата, ама не е и това на бегом вън. Сина се опита да го измъкне от под покрива - не се дава диването. Сега въобще не знам къде е. Меко казано съм бясна на мъжа ми, много меко казано!

# 650
Тогава за пелетите тоалетната трябва да е с решетка на дъното? Нали?

Мокрят се и стават на трици, а тортичките и наденичките какво стават?
Тоалетната ми е със сито. Триците минават през ситото, тортичките се обират.
Аз обикновено изчиствах цялата тоалетна нацяло.
Или обираш тортички с малко пелети и изхвърляш.

Един животолюбец

Обича всичко живо и му се гали. Само на мухите не се дава Joy

# 651
Доня, не се ядосвай. Малкия разбра къде е хубавото и най-важното къде дават манджата, и няма да избяга. Ще обиколи двора да поклюкарства и ще цъфне за вечеря.

# 652
  • Между гори и планини
Доня, не се ядосвай. Малкия разбра къде е хубавото и най-важното къде дават манджата, и няма да избяга. Ще обиколи двора да поклюкарства и ще цъфне за вечеря.
Дано си права, че освен моят двор е голям, всичко около нас е диво и ако обърка пътя може и да не намери как да се върне... Ох, това мъжете не са като хората....

# 653
Джу добре се чувства у баба си:

Бързо разучи терена и си се чувства като у дома си. Първоначално мислех, че ще се скрие някъде, но не, още от първия момент се юрна да разузнава и щом установи, че всичко е наред почна да щурее и да играе. Пп Пътуването мина без проблем, Джу беше леко стресирана, но се държа геройски и даже и звук не издаде.

Пп Гранулите нещо не и се услаждат и хапва малко от тях, но за сметка на това пилешкото е на голяма почит, но пък от него аз и давам малко. Вече сме кило и петдесет грама, но може и още да сме качили, утре ще я претеглим пак. Много е игрива и се заиграва почти с всичко. Установихме, че обича хлебни изделия също. И като цяло много храни и се услаждат, но засега давам основно гранули, а другата храна ще я въвеждам много внимателно.
Пп Доня, не се ядосвай, Бобчо сега разузнава, всичко му е интересно, но от хубавото никой не бяга. Споко. Hug

# 654
  • Между гори и планини
Много е хубава и пухена ще стане Джулито ❤️
Дано нашият беглец се върне, нали глада е по - силен от тока 🙄
Иначе се чудех как това малко коте пълни толкова тоалетната, докато не хванах и Лео в нея. Нищо чудно и някой друг.

# 655
Доня, прибра ли се Бобчо?
Много сладичка Джулка - шушулка. 😻
Линош загуби интерес към терасата, излиза, но си се прибира сама, не е като да се гоним да я прибирам, сигурно заради това, че вече има постоянен достъп до нея. Даже днес спи в легълцето до вратата, но не напираше да е вън както прави на затворената врата, сега гласчето не ѝ се чува. 😂
Коте в кашон - класика, бях го награбила да го хвърлям, ама кака ме спря, имало защо. 🙃😁🙃😁

# 656
  • Между гори и планини
Не се прибра, но позволи на сина ми да го хване. Къде от глад, къде и защото му се е ходило до тоалетната. Прибрахме го, нахрани се, че и големите изяде половината храна, за първи път отиде в закритата тоалетна ( какъв кеф да не направи бентонит навсякъде и да не се развони из цялото село) , игра с Лео и сега спи. Ни лук ял, ни лук мирисал !

И за сравнение преди 3 седмици
Като сравнявам така снимките, виждам колко е пораснал.

# 657
  • София
Леле, колко е пораснал за 3 седмици. Започва да прилича на младеж, а не на бебе Heart

# 658
Ахххх, защо обичам толкова котки в кашонии Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatSweat Smile

Растат, растат маничетата Wink , но още си е мъничък гушльо Kissing FaceKissing FaceKissing Face

# 659
  • Швейцария
Цяла нощ играем.

Общи условия

Активация на акаунт