Красиво женско лице – 2

• 15 544
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • Fairbanks, Alaska
Кери Ръсел-има малко надменно излъчване на първата снимка. Но все пак прегледах и други нейни снимки и съм съгласен с Елора-хубавка си е. Просто не е излязла добре на снимките.
Надявам се, че Jess! няма да ми се сърди ако кача снимка, която аз намирам за перфектна:

# 211
  • Пазарджик/Лондон
Rose Reid

# 212
  • Fairbanks, Alaska
Роуз Рийд на снимки 2 и 3 е изглежда перфектно.

# 213
# 214
  • Fairbanks, Alaska
На снимка 1 е излязла перфектно. На снимка 2 много лукаво гледа.

# 215
Нищо лукаво няма,  ама щом си рекъл Joy

# 216
  • В полите на Пирин планина
Много е красива Simple Smile

# 217
Brande Roderick

# 218
Не харесвам жени с тънки устни, но очите ѝ излъчват толкова топлина и нежност. Очарователна!
 – Алис Брага – кокаиновата кралица от Queen of the South:

# 219
Харесва ми. Не са и толкова тънки.

# 220
  • Fairbanks, Alaska
Не са ѝ чак толкова тънки устните на Бранди Родерик. Съвсем нормални са си. На третата снимка е излязла перфектно-едно такова невинно излъчване има на нея.

Алиса Брага-на първата снимка е излязла добре. Но на другите не ми харесва. Все пак прегледах и други нейни снимки. Хубавка е.

# 221
Въх. Тя сигур сън не спи от вашата оценка.

# 222
  • Пловдив
Прегледах последните две страници. Никоя от тези жени не изглежда така в действителност, филтрите и дообработката се виждат с просто око. Хващам последната жена, Алис Брага. Погледнете последните две снимки, на тази която е в анфас има 10 филтъра сигурно, на горната се виждат петна, несъвършенства и ПАК има обработка, но по-малко.

# 223
Не са ѝ чак толкова тънки устните на Бранди Родерик. Съвсем нормални са си. На третата снимка е излязла перфектно-едно такова невинно излъчване има на нея.

Алиса Брага-на първата снимка е излязла добре. Но на другите не ми харесва. Все пак прегледах и други нейни снимки. Хубавка е.

Чети бре човек, чети.
Никой не обсъжда устнита на Бранди. Никой.

# 224
Той да си каже. Joy
//
Алис Брага е естествено красива.
А иначе всички професионални снимки се обработват, надали актриса пуска рандъм снимки от телефона си.
Въпросът е да са максимално естествени и естетични.

Общи условия

Активация на акаунт