Красиво мъжко лице – 2

• 5 967
  • 92
  •   1
Отговори
# 15
Я да ви пусна два по-малко коментирани образа, даже май не са споменавани тук. Джош Хартнет (като по-млад) и неговия по-млад наследник от подобен типаж - типичен хубав американец, светъл, добре оформени челюсти, добре сложено тяло. Поне аз така ги класифицирам.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 16
Джош Хартнет ми стана любимец от "Пърл Харбър".
Не разбирах, какво толкова другите  харесват на Бен Афлек, който имаше замръзнало изражение и слаба актяорска игра.
Джош Хартнет беше в пъти по-добър и приятен.

# 17
  • Sofia
Вторият ми прилича леко на младия Джеймс Франко. Simple Smile

# 18
Ох, забравила съм да напиша името на втория - Кайл Алън. Не ми прилича на Джеймс Франко, по-англосаксонски тип е.
Скрит текст:

# 19
  • София
Том Елис....голям любимец ми е.
Скрит текст:

# 20
  • В полите на Пирин планина
Константинос Аргирос - гръцки певец.

# 21
  • Down south
Попадения!
Пследните двама, певецът не ми е познат, са красиви мъжки лица. Направо за снимка на корицата на темата.

# 22
# 23
Джаи Кортни

# 24
David Corenswet🦸
Зодия Рак. Освен да хубавее сигурно и други работи умее 😉

# 25
Понеже върви US Open, а аз в спорта намирам много хубави мъже, да споделя един симпатичен англичанин - Джак Дрейпър. Още е много млад и зелен, но има потенциал да става все по-хубав.

# 26
  • София
Фейсбук ми каза “добро утро” с едно видео от Jorgovani и така видях този сърбин - Ivan Bosiljčić

Снимките не улавят харизмата му. Вече не правят такива мъже.

# 27
Да,хубав е много.Обаче това е единствената сцена(в която танцуват и пеят с партньорката му на песента Йорговани),която си заслужава гледането в този филм.А партньорката му е една от най-красивите им актриси.Която пък е омъжена за един от най-красивите им актьори-Войн Четкович.Показвала съм ги ,но май не беше в тази тема,а в Компроматите сега се сещам.

# 28
Младият английски рок певец, протеже на Ozzy - Yungblud /Доминик Харисън/

# 29
Какво му е красивото на последния?!

Общи условия

Активация на акаунт