Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 18 042
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
  • Out of the Mix
Босилче, преди ползвах душ гелове Шанели, Диори и такива ми ти.

Сега обаче със сапунен бар да си го хвана (барчето) и хубаво да си се мина целия, да се почувствам наистина чист, ми е много по-добре.

Поне 5 мин. ми е намокрянето само.

Не да кисна и по половин час, но все пак.

Всеки случай бойлер за двама със сигурност трябва да стига за нормално къпане.

# 391
Душ гелове не понасям и не ползвам.
Имам си от дете афинитет, обичам ароматни сапуни и си избирам доста прецизно твърди сапуни. И обичам да са по-големи.  Joy
Както и да е.
Да сменим компромисите, че стана тук градската баня - кеф.
//
Компромис ли би бил за вас мъж, който не е твърде амбициозен, но ви обича и си живеете лежерно и приятно. Държите ли на статус, образование, определена професия на мъжа в обществото?

# 392
Компромис ли би бил за вас мъж, който не е твърде амбициозен, но ви обича и си живеете лежерно и приятно. Държите ли на статус, образование, определена професия на мъжа в обществото?
Ако е пасивен, да определено - ще е компромис, който не бих направила.
Освен това хубаво той да ме обича, но трябва и аз да го обичам.
А не мога да обичам някой само защото той ме обичал.

# 393
  • София
Аз предпочитам да си живея лежерно и приятно. Компромис за мен би бил амбициозен работохолик, а не обратното. Статусът не ме интересува грам, не мисля, че и професията някога е била от голямо значение. Образованието попринцип го намирам за ценност, но предвид как се взимат вече дипломи, по-важен ми е интелектът, който мога и независимо от диплома да го измеря.

# 394
Амбициозен не винаги е равно на работохолик. Второто и аз не понасям. Да няма време за нищо и все работа да му е в главата и мислите.
Може да е амбициозне и да има пасивни доходи след определена възраст. Да е амбициозен да има хубав дом, да има ресурс за почивки с любими хора, за живот. Баланс все пак е необходим, крайности никой не обича, предполагам.

# 395
Честно казано, ако не си изкарва парите от някакъв вид мафия хич не ме интересува откъде са - за мен, ако може, само лежерно и приятно.  А примери бол за висше образование без покритие или реализация - в този ред на мисли - не ми е важно.

# 396
  • София
Аз вече снижих изискванията да е готов за връзка /ама наистина/ и да може да прави хубав секс.
Аз съм с душ геловете.

# 397
Аз вече снижих изискванията да е готов за връзка /ама наистина/ и да може да прави хубав секс.
Аз съм с душ геловете.

Рокстар, че то това е "базовият пакет".
Ако и това не го умее за какво ти е?

# 398
Ривойкър, пет минути мокриш сапуна или себе си?
Наистина като чета колко време отнема на някои хора да се изкъпят, си представям, че не себе си, а колата си мият в банята.

# 399
  • Пловдив
Петък е! Знам ,че Неделя е близо , но ако ще излизате довечера .............вземете споделен душ с половинката и внимателно със сапуна......Smile

# 400
  • Out of the Mix
Непослушна, себе си. Simple Smile

Казва се "pre wash" Joy

Колите се предполага, че и те са на слънце винаги, по-чисти от на много хора домовете им.

И забележи, аз си поддържам, щото ми носи удоволствие.

# 401
  • София
Амбициозен не винаги е равно на работохолик. Второто и аз не понасям. Да няма време за нищо и все работа да му е в главата и мислите.
Може да е амбициозне и да има пасивни доходи след определена възраст. Да е амбициозен да има хубав дом, да има ресурс за почивки с любими хора, за живот. Баланс все пак е необходим, крайности никой не обича, предполагам.

За дома и семейството да е амбициозен подкрепям с две ръце Hug

# 402
Компромис, който не бих искала да правя, е мъж, който няма отношение към човешките права и достойнство и такъв, който не е любопитен към света - история, физика, география, култура. Бих искала да има хоби и страст извън смятането на това колко пари е изкарал. Може колкото иска да е динамичен в професията си, но ако е заспал интелектуално и културно - НЕ. Т.е. ако просто има престижна професия, но е тулуп интелектуално (ДА, напълно е възможно!) - тип 2 интереса на кръст и то "модерните": "протеини, кросфит и Тесла" и "как да си втория Мъск като ставаш в 6 сутринта", за моя вкус - не става. Харесвам ренесансов типаж Grinning Трябва да мисля, че е умен и кадърен (да оптимизира нещата, да знае как да поправя неща). Не понасям мъже с кашкавалени пръсти. За мен, ако нямаш от изброеното по-горе, то е малко като гол охлюв - катериш кариерната стълбица чрез нахалство към прогрес.
Не мисля, че бих могла да уважавам такъв.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 19:44 от Linda*kiss

# 403

За дома и семейството да е амбициозен подкрепям с две ръце Hug
Тя и работата е за семейството.
Не бих понесла мъж, който няма амбиции, пасивен, лежи на дивана, не изкарва пари и не се грижи за семейството, нито тъп, който не чете, или само философства. Аз държа на образование и определени професии не бих ги приела.

# 404
Само да спомена, че "не твърде амбициозен"  и "обществен статус, професия, доходи" не се изключват автоматично. Имам доста познати мъже - понеже за мъже се пита, - с такава конфигурация, хакът е, че при тях комбинацията от характер, образование, семейство, среда и пр. е от по-рядко срещаните, така да се изразя. Но са дзен и в същото време на доста добро място в координатната система.

Общи условия

Активация на акаунт