Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 22 857
  • 418
  •   1
Отговори
# 405
  • Разпиляна във въображението
Гледам всяка седмица Slow horses по Apple. На мен ми харесва и  като свърши епизод ми се струва кратък.

# 406
Започнах да бинджвам Алфа мъжкарите по нетфликс и испанската и немската версия и,честно казано, тъпичък е, но много зарибяващ. Не мога да спра да го гледам. Може би, защото съм във възрастовата категория на героите кажи-речи и всичко ми е актуално. Та криндж е на моменти, но с много висок ентертейнмент индекс. Но ми прави впечатление колко по-красиви и младолики са испанките от германките...направо съм в шок. Красотата не е сила на тази силна нация...Simple Smile) Но въпреки това, и двете версии имат своите силни страни откъм персонажи и ме кефят. Немското засега е само един сезон, та ще продължа с испанското и ще чакам новите сезони на немското с нетърпение.

По принцип не харесвам и не гледам такива сериали, но този ме грабна.

# 407
Само 39 мин. Кратка си е серията.
Гледам всяка седмица Slow horses по Apple. На мен ми харесва и  като свърши епизод ми се струва кратък.

# 408
39 минути беше тази серия, предишните две бяха по-дълги. Мисля, че преди са имали и епизоди по около час - при сериалите на платформи няма задължителна фиксирана дължина на епизода.

Хо беше много смешен - предишния епизод двете сцени с мечове ме разсмяха (наистина, по принцип това не ми се случва толкова често със сериали), този път речта преди разпита също ме изненада и ме разсмя.
Проверих как е в оригинал - има нещо такова, но по-различно. В книгите Хо мисли много (т.е. има много вътрешен диалог) и действително са подобни глупости, но поне околните не ги чуват/виждат.

# 409
Още не съм гледала трети епизод, предните два ми бяха буквално slow. 🥲

# 410
  • Разпиляна във въображението
Колко мърляв е този сериал Simple Smile

Когато принц Уилям го награди наскоро му е казал, че иска да го изкъпе Simple Smile

# 411
Ламб използва газовете си тактически Wink

П.п.
Скрит текст:
впрочем, странно ми е, че работната им среда е такава, а както написах преди - Катрин има доста приятен и спретнат апартамент, Хо има своят, който изглежда скъп, ако не друго, архиварката (Моли?) имаше красиво жилище с много изкуство, а Ривър е от заможно семейство... И всеки ден си ходят в кочината (това не се отнася за Моли, след като тя не работи при тях, но все пак има голям контраст)...

Освен това, проверих и за персонажа на Роди Хо - нали ми беше странно за заплатата му. Изглежда в книгата той не живее в апартамент, а в красива (и по-скъпа от апартамент) къща. И е от богато семейство.
Честно казано, не мисля, че е реалистично някой от богато семейство и със стабилна работа да не може да си намери гадже. Дори няма значение как изглежда (актьорът се занимава активно с фитнес, но за персонажа това не е задължително) - ако е горе-долу нормален и с добро финансово положение - може да си намери приятелка.
Освен ако не таргетира само неподходящи жени...

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 10:27 от pppqqq

# 412
Изгледах с голямо закъснение (спрямо обсъжданията в темата) Dept.Q. Много ми хареса, но нещо не ми стана ясно и ще помоля за разяснение. Объркала ли съм се или

Скрит текст:
бутнатият от скалата катерач се оказа големият брат?

# 413
  • София
Изгледах с голямо закъснение (спрямо обсъжданията в темата) Dept.Q. Много ми хареса, но нещо не ми стана ясно и ще помоля за разяснение. Объркала ли съм се или

Скрит текст:
бутнатият от скалата катерач се оказа големият брат?

Не.
Скрит текст:
След смъртта на големия брат, който пада във водата от ферибота, Лайл е изпратен в изправителен дом. Там се залепва за едно момче и му досажда. Момчето го пребива и буквално му осакатява окото. След години това момче се свързва с Лайл, за да му каже, че иска да напише тази история. Лайл го убива и краде самоличността му.

# 414
Аз изгледах новия Декстър,ами страхотен е,като оригиналния сериал,нищо общо с двата предни спин офа.
Започнах Alice in Borderland ,харесва ми сезона на жокера,игрите са много по логически за момента.На трети епизод съм.

# 415
  • UK
Кои са тези два спин оффа на Декстър, аз само един съм гледала - за синът.
Може ли линк?

Ние семейно продължаваме с др. Хаус. Децата бяха изумени като разбраха преди колко години сме го гледали за първи път с баща им. Вече със сигурност ни мислят за динозаври.

Докато гладя си пускам новата поредица за сър Дейвид Атънбъроу https://m.imdb.com/title/tt37812678/. Страхотен както винаги

# 416
След официалния сериал от 8 сезона излязоха три нови продължения.
Този е от 2021г.
https://m.imdb.com/title/tt14164730/?ref_=fn_all_ttl_3
Този от 2024г.
https://m.imdb.com/title/tt32252772/?ref_=fn_all_ttl_4

# 417
Murder Before Evensong нова английска кримка
Murdoch Mysteries 19 започна да ми става безинтересен
The Last Frontier
Billy the Kid 3
El Centro
House of David 2

# 418
Аз изгледах някои епизоди от 18-ти сезон на Мърдок, просто от скука (по тв) и наистина тъпее. Преди имаше и повече драма, и случаите бяха по-интересни.
Сега е по-скоро нещо като комедия, но не особено добра.

Общи условия

Активация на акаунт