Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 195
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Новата порция JoyJoyJoy Midsomer Murders 25

# 691
  • Sofia
Къде се гледа новия Midsomer Murders 25. Харесвам поредицата още с инспектор  Барнаби и сержант Джоунс, но не съм изгледала всичко. Добри, заплетени и някак "уютни" сюжети в пасторалната английска провинция.

# 692
Напоследък са все либерални сюжети - гледах някои от предишния сезон - само лгбржвш..

# 693
Prime Video
ITVX
Acorn TV
JustWatch
За Бгто нямам представа
В краен случай тук всички сезони на руски https://seasonvar.ru/serial-46723-CHisto_anglijskie_ubijstva-25-season.html

# 694
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
The beast in me, Нетфликс, 6 епизода.
Солиден каст, интересна съспенс,псайко история. Първите 3 епизода изгледах и препоръчвам.

# 695
  • София
The Last Frontier - семейно се зарибихме по него този уикенд.
Синът ми /9г/ е много впечатлен, аз - не толкова, но е приятен екшън-шпионски трилър за гледане на фона на снеговете на Аляска.

# 696
  • София
Книгата ми хареса, чакам сериала с нетърпение.

# 697
По БТВ стори отново излъчват Страйк - вчера са давали първи сезон (два епизода) - от 22 и 23 часа, в събота пак ще има.

Епик трябва да започнат да го въртят, така и така вече дават сериали, които не са период драма (като Убийство в малък град) и наблягат на криминалните.

# 698
А някой да знае какво стана с онзи израелският сериал, Предател, излъчваха го по БНТ, гледах до осми епизод, но после го спряха, а определено още не беше свършил. Или всъщност осми беше последният епизод?

# 699
# 700
  • Варна
В този дъждовен и скучен следобед реших да се разсея с ,,Small Town, Big Story"  https://www.imdb.com/title/tt29359584/
 Ами, не знам точно какво гледах  комеди ли, фантази ли, драма ли... И пак с отворен финал...

# 701
  • София
Prime Video
ITVX
Acorn TV
JustWatch
За Бгто нямам представа

Danifin1, а коя от изброените услуги/платформи препоръчвате?
Иска ми се да гледам качествени британски сериали с бг превод, но като няма превод, примирявам се Disappointed. Поне ще е полезно да знам коя платформа си заслужава и за коя мога да се абонирам от България.

# 702
Всичките са добри, аз нямам предпочитания, гледам където ми попадне. Но,  само предполагам, за Бгто може би най-удачно JustWatch. Нямам представа там за кои платформи можете да се абонирате за да можете да гледате на територията на Бг , освен ако не ползвате VPN.

# 703
Изгледах всички епизоди на Black Mirror. Не знам този сериал как ми е избегнал от погледа. И като цяло никога не е предизвиквал интереса ми. Но един ден реших да му дам шанс и се радвам за което. Харесва ми много това, че всеки епизод има различна история и персонажи. Че имаше епизоди с много известни и любими мои актьори. И като цяло идеята му е изключително интересна- как технологиите в близко бъдеще започват да влияят на обществото и хората като цяло. Силно препоръчвам!

Преди това изгледах комедийният Raising Hope. Много забавен и увлекателен. Перфектен е за ежедневието и разведрява. Като цяло е доста нелеп и странен. Но и точно това му е целта. Историята започва така: Младеж отива за сладолед с вана си през нощта. И изведнъж момиче, което е преследвано от мъж се качва във вана му. Те прекарват една нощ заедно. И на следващият ден се разбира, че това е серийна убийца, която е издирвана от полицията. При което майката на момчето се обажда в полицията за да я заловят. Няколко месеца по-късно момчето разбира, че серийната убийца е бременна от него. Той трябва да отгледа момиченцето си с шантавото си семейство. Ако ви звучи интересно, ви го препоръчвам.

# 704
  • Вестерос
Aз напредвам с Доусън. 3 и 4ти сезон много интересни, нямах търпение да се прибера от работа да гледам. Лошото е, че при бананите ги имаше само до 5ти включително, но видях в imdb, че има 6ти сезон. С адски тъпо развитие (прочетено в гугъл), който обаче не успях да го намеря. Някакви идея къде да го търся или да сте го мяркали някъде?

Между другото прочетох, че това е първият сериал по тв, в който главен персонаж признава, че е гей и после го дават да се целува.

Общи условия

Активация на акаунт