Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 21 224
  • 392
  •   1
Отговори
# 15
Цитат на: Жасмина 94
Аз съм в момента на " Любов и смърт " Любов и смърт " го препоръчвам за ценителите на криминалните сериали по истински случай е .
[/quote
Този сериал в коя платформа го има?

# 16
Цитат на: Жасмина 94
Аз съм в момента на " Любов и смърт " Любов и смърт " го препоръчвам за ценителите на криминалните сериали по истински случай е .
[/quote
Този сериал в коя платформа го има?
HBO Max .

# 17
Какво ще кажат хората го даваха навремето по GTV и бях голяма фенка Simple Smile

# 18
  • Галифрей
Те го повтарят от време на време  по BTV comedy. Има ги епизодите в нета с бг аудио само не знам,защо не излъчиха и коледните специални а те си бяха дублирани.

# 19
  • Варна
Благодаря за новата тема!
Някой( съжалявам, не съм си отбелязала кой точно!) преди време бе препоръчал ,, Surface".
https://m.imdb.com/title/tt13694702/
  Вчера приключих С2, малко по-бавен, отколкото предпочитам, но интересен.Дали ще има С3?

# 20
Загледах "Vis a vis" испански, много приятен!
Благодаря за темата!

# 21
Не виждам чак такъв проблем . Нека просто да има къде да коментираме за сериалите които гледаме и да дадем мнение . Гледам сега в страницата на " And Just like that " че наистина е краят . Колкото и да не съм фен на продължението си е някак мъчно че това е краят за вселената на " Сексът и градът " . Израснала съм Кари Брадшоу и със нейните приятелки.  За мен темата за приятелството във този сериал, е много по важна от връзките и секса за които се говори най много .

# 22
  • Berlin
Surface при мен в Епъл ТВ е The Girl in the Water, нямам идея защо. Аз си го изгледах, предполагам, че ще има нов сезон с оглед на края на последния.

# 23
  • Варна
Аз гледам Завръщане в рая. Не е зле, но главната има много странна физиономия. Понякога ми мяза на робот.

# 24
Аз гледам Завръщане в рая. Не е зле, но главната има много странна физиономия. Понякога ми мяза на робот.
"Завръщане в Рая " ако е този за който аз си спомням съм го гледала като много малка и си спомням че от тогава бях придобила страшна фобия от крокодили . Един от любимите ми сериали като по малка . Спомням си че много стисках палци на главната героиня да отмъсти на мъжа си негодник и на сестра си за това което и причиниха  . Напоследък съм се пристила за доста стари сериалчета . Някой ги има онлайн , други за съжаление не .

# 25
  • Галифрей
Завръщане в Рая класика е тази австралийската сага. Помня ги Стефани и Дан Маршъл ❤

Любим сериал от едно също ми е Арабела  ❤ Не харесах продължението, трябваше са си остане един сезон.

# 26
  • Варна
Не този стария, който съм гледала, а един криминален. Даваха го скоро по някой български канал. Май е някакво разклонение на Убийства в рая.

# 27
Класика е наистина . Наскоро се сетих за друг сериал легенда . Когато гледах "Отчаяните съпруги " един от епизодичните герой ми се видя доста познат , и след 10 - 15 минути чудене се сетих че съм го гледала в " Далас " и тогава си казах колко е остарял този човек но нормално .. Все пак и този сериал вече си и е доста стар.  " Завръщане в Рая " е сериал също който отново мога да гледам без проблем без да ми стане скучен .

# 28
На мен ми се гледа Хотел Рай. Сигурно сега ще ми се види много стар, но си спомням 1991 г., когато го гледах с голям интерес. Имаше страхотни гледки и цветя. Преди време бях попаднала на един епизод, но беше с много лошо качество и не ставаше за гледане.

# 29
  • Галифрей
Не този стария, който съм гледала, а един криминален. Даваха го скоро по някой български канал. Май е някакво разклонение на Убийства в рая.

А така кажи 😁  По Star crime са то давали.  https://www.imdb.com/title/tt32059608/
Пише,че е спин офф на Убийства в Рая.

И още един https://www.imdb.com/title/tt21161156/?ref_=tt_mlt_i_1

Аз все се канех да ги гледам

Общи условия

Активация на акаунт