Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 21 106
  • 392
  •   3
Отговори
# 45
Сериалът "Нашвил" е най-най-романтичният за всички (досегашни) времена. Участват цял куп звезди от Холивуд...

# 46
Добра идея. Не го знаех този, ще трябва да го видя.

Романтичен и лек сериал ми е много любимият Hart of Dixie.

# 47
  • Галифрей
Да “ От обич” е бразилска теленовела. Не съм го гледала, аз само помня че даваха една друга бразилска, Клониг. Беше голям хит тогава помпя я още Джади 😂
Аз харесвам  повече латинските от Мехико,Колумбия. Като малка помня,че даваха Есмералда и Росалинда. Иначе израснах с Трима братя,три сестри и Жената в огледалото ❤ класики.

Виждам,че има нов сезон на Алекса Кроу сезон 5, много приятен сериал.❤

# 48
  • Fairbanks, Alaska
Oт ретро филмите бих изгледала такива,които са направили фурор на времето си,но съм била малка и помня само отделни кадри.

Имението Гулденбург
Убийства в рая
От обич (един бразилски сериал,които тоолкова много да ме беше впечатлил.Тогава за първи път чух,че има плод папая) Laughing
Синьо лято
От "Наследството на Гулденбург", най-запомнящият се персонаж беше Ахим Лаурицен. Появяването му почти винаги беше съпроводено с една странна мелодия, която така и не можах да открия.
"Досиетатата Х" беше много интересен преди да заменят Дейвид Духовни с Робърт Патрик.

# 49
Досиета X за мен си остава най добрият научно фантастичен сериал . А за интрото и песента да не говорим . Още ме побиват тръпки само като го чуя . Дейвид Духовни и Джилиян Андерсен бяха топ . Как ме връщате години назад с тези сериали, чак ми става доста приятно като се сетя какви сериали се правеха едно време . https://youtu.be/v4-GcS1UQyg?si=7D8zasEi7HELTFTW

# 50
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Как "Наследството на Гулденбург"? Не беше ли "Имението Гулденбург"? Така съм го  запомнила с някаква огромна жълта къща и интриги сред семейството. Две сестри ли се караха? Нещо такова.
Била съм под 10,но вкъщи редовно го гледаха.

# 51
  • Галифрей
Как "Наследството на Гулденбург"? Не беше ли "Имението Гулденбург"? Така съм го  запомнила с някаква огромна жълта къща и интриги сред семейството. Две сестри ли се караха? Нещо такова.
Била съм под 10,но вкъщи редовно го гледаха.

Не “Наследството на Гулденбург” се казва. И не е за две сестри а за две богати семейства които се мразят и децата им Томас и Кити се  влюбват.

# 52
  • Разпиляна във въображението
На мен ми харесваха и първите сезони на „Сезони на сърцето“ (Incantesimo)

# 53
  • Berlin
Шатовалон някой? 😂 Не, че го помня, май съм била много малка, но сега се сетих за това заглавие.

# 54
  • София
Изобщо не се сещам за сюжета на Шатовалон, но началната песен е незабравима: https://youtu.be/AlybholnIvw?si=T5j9wlF35r3pTRSm

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 13:03 от Valena25

# 55
  • Галифрей
На мен ми харесваха и първите сезони на „Сезони на сърцето“ (Incantesimo)

Това е Отдаденост. Помня го този сериал як беше ама сменяха главните герой.

Шатовалон да знам го този френски сериал, то е за собствените на ежедневен вестник.

“Фабулата на „Шатовалон“ има свой аналог с реална ситуация в Тулуза през 80-те, когато фамилия Бейе, собственици на вестник „Депеш дю Миди“ воюва с потомствените кметове на града от семейство Боди. Приликата със същестували събития е такава, че съпругата на починалия Бейе се опитва напразно да забрани излъчването на сериала и да отхвърли асоциациите с действителността като наивни и банални сценарни трикове...”

# 56
Нешвил си е повече музикален сериал, но има и доста романтика в него. Но и там прекалиха с връзките, раздялите, та в един момент всеки беше преспал със всеки...
Heart of Dixie е много добър, жалко че не го продължиха

# 57
Продължавам да гледам повторенията на Монк и ми прави впечатление, че Монк НЕ Е Шелдън - в последните епизоди се опитаха да го изкарат много по-странен, отколкото е всъщност.
Да, той има фобии и ОКР (впрочем, познавам хора с ОКР - не е нищо особено, мият си ръцете често и чистят малко повече...), освен това се държи детински понякога, обаче реално си е съвсем нормален - с желание да се социализира и дори да има връзка. Това, че има нужда от асистент, е заради травмата от смъртта на Труди, а не защото е ненормален.
В последните епизоди той каза, че не бил спал с Труди, защото не прави такива неща, което е идиотщина -
през сезоните Монк проявява интерес към няколко жени
(спомням си една приятелка от училище и една бивша балерина, обвинена в убийство) и очевидно иска да има физическа връзка с тях - опита се да ги ухажва, но те не го искаха. Просто човекът има по-високи стандарти, затова е сам, а не че е някакъв ненормалник.
Скрит текст:
А Труди, с която са били влюбени и заедно от колежа (това е изрично показано в един от епизодите), е имала връзка с корумпиран и отвратителен мъж и дори е забременяла от него?! Това е гнусно, кой болен мозък го е измислил??

# 58
Хора тази вечер нямаше какво да гледам и се загледах в този сериал и ми стана супер интересен. По книга на Стивън Кинг е . Надявам се да продължи и за напред да ме държи в напрежение , скоро време не бях попадала на интересен сериал .https://youtu.be/1BcvAdfyL5Y?si=J-f0DkjQsL7shMwf Ето ви и трейлъра ако смятате че ще ви бъде интересен. Предполагам че за феновете на Стивън Кинг какъвто съм и аз ще им бъде.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 22:40 от Жасмина 94

# 59
  • Somewhere far away
Чудих му се - видях оценката, не е особено добра. Но си го тегля и ще го гледам, защото и аз съм фен на Стивън Кинг.

Общи условия

Активация на акаунт