Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 195
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Предполагам че книгата ще е супер.  Не съм я чела точно тази по която е направен  сериала , но ще поправя тази грешка .За мен Стивйн Кинг е майстора на ужаса . Наскоро си бях припомнила и " Касъл Рок " за мен вторият сезон е по добър от първият , който не го е гледал го препоръчвам .

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 23:15 от Жасмина 94

# 61
  • Вестерос
ПОДНОВЕН
Untamed
The Gilded Age
The Walking Dead: Daryl Dixon за 4ти последен сезон
Wednesday за трети

СПРЯН/ПРИКЛЮЧВАЩ

And Just Like That
Resident Alien

# 62
За мен книгата "Институтът" е най-добрата от по-новите на Кинг. Струва си да прочете от хора, които са негови фенове.  Но няма да бързам да гледам сериала. 

# 63
В списъка ми е, скоро го почвам. Това беше може би последната книга, която прочетох на Ст. Кинг и вероятно е книгата му, която най-много ми е харесала като възрастна. Тъкмо вече съм я позабравила, че минаха доста години и няма да съм обременена, като гледам сериала. Защото когато чета книгите, в главата ми винаги е по-интересно, от колкото после филмите и оставам разочарована.
Хареса ми и че Julian Richings, който изигра Смърт в СПН, ще видя в Института. Това е може би най-феноменалното интро на герой, което съм виждала. Не е толкова въздействащо, когато е изрязано от серията, но когато си запален фен и гледаш епизод след епизод, и напрежението те е обхванало, направо изтръпваш на това:

https://youtu.be/5EcsBgxXDqc?si=FSVEBKWrKv7FiiTV

Така че, наистина очаквам сериала да е висока летва и дано не ме разочароват Simple Smile

Хора тази вечер нямаше какво да гледам и се загледах в този сериал и ми стана супер интересен. По книга на Стивън Кинг е . Надявам се да продължи и за напред да ме държи в напрежение , скоро време не бях попадала на интересен сериал .https://youtu.be/1BcvAdfyL5Y?si=J-f0DkjQsL7shMwf Ето ви и трейлъра ако смятате че ще ви бъде интересен. Предполагам че за феновете на Стивън Кинг какъвто съм и аз ще им бъде.

# 64
Ще прочета книгата хора . Последната която четох негова и така доста ме растресе психически беше " Дългата разходка "  скоро ще пуснат и филм по тази книга, доста сурова е на моменти, и е доста  гадничка обаче , за по чувствителни хора не я препоръчвам  . Скоро време не бях попадала на сериал които да ми е толкова интересен наистина. Ще гледам утре задължително останалите епизоди  .

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 07:43 от Жасмина 94

# 65
Следя ви от известно време и се чудя как по-рано не ми хрумна да търся интересни сериали в бг мама 😁
Аз си падам по фантастика и по-шантави неща, зимно гледам From, обаче май ще си почакам за следващия сезон. Никой ли не следи Финдацията? Изчела съм всичко на Азимов, много ми харесва, че сериалът се отклонява от сюжета на места, но пък някак си го доразвива. За сега само три серии съм изгледала.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 00:37 от brumm

# 66
Виж в другата тема - Дяволо пише подробни ревюта на всеки епизод:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1777486.105

И аз обичам фантастика, но в момента нищо не ми харесва. Гледам един китайски, който не е лош, обаче и не е страхотен (гледам го, докато си въртя велоергометъра - колкото за това - става).

# 67
  • Вестерос
Видях, че при бананите са качили един стар сериал и мисля да го изгледам- Dawson's Creek. Има някакви спомени, че съм хващала по тв навремето и май беше интересен. Някой гледал ли го е?

# 68
  • Разпиляна във въображението
Видях, че при бананите са качили един стар сериал и мисля да го изгледам- Dawson's Creek. Има някакви спомени, че съм хващала по тв навремето и май беше интересен. Някой гледал ли го е?

Не съм. Но не съм гледала и One tree hill Simple Smile

# 69
Аз го гледах навремето, но не ми харесваше - не харесвам Кейти Холмс, която има много централна роля (мисля, че от този сериал изгря звездата й). За мен героинята й беше сладникава и дразнеща - нещо като Рори от Мочичетата Гилмор, но по различен начин (и не я харесвам на външен вид - никога не съм).
Освен това не харесвам особено Джошуа Джаксън, никога не съм разбирала защо хората го намират за готин и красив (а по принцип харесвам много актьори - имам разнообразен вкус що се отнася до това).
Мисля, че участва и съпругата на Хийт Леджър.

# 70
  • Вестерос
ОТН е класика до 4-ти сезон, обожавам го. Ще го видя този. Джаксън ми харесва на стари години. Примерно във Fringe Heart Eyes

# 71
  • София
По Star Crime започна сериал Шерлок и дъщеря за прочутия детектив. Не съм сигурна, че не е просто претоплена манджа, но интересното е, че дъщерята е индианка. Чудят се какви простотии да измислят, за да се правят на оригинални и политкоректни. Действието се развива през 19 век, дъщерята се качваше на кораб и отзад се виждаше един добре облечен господин-негър, аристократ един вид. Да бе, да.

# 72
Видях този сериал, но реших, че няма да ми хареса (като Енола Холмс) и го пропуснах. Актьорът, който е Шерлок Холмс играеше Лупин в Хари Потър, според мен е неподходящ и за двете роли.

От друга страна, мислех, че и Гари Олдман не е подходящ за Сириус (той е описан като класически красив, с черна коса и т.н.), но сега, като го гледам в Slow horses и като видя някъде снимката му като Сириус Блек, си мисля, че всъщност е бил много добре изглеждащ. Вероятно заради стряскащата разлика...

# 73
  • Beyond the stars
Ще прочета книгата хора . Последната която четох негова и така доста ме растресе психически беше " Дългата разходка "  скоро ще пуснат и филм по тази книга, доста сурова е на моменти, и е доста  гадничка обаче , за по чувствителни хора не я препоръчвам  . Скоро време не бях попадала на сериал които да ми е толкова интересен наистина. Ще гледам утре задължително останалите епизоди  .

Къде го гледате ?
Аз май ще прочета книгата първо.

Започвам Wednesday довечера с преговор на последния епизод, че съм позабравила.
Изгледах Letters from the past, че ми излезе някъде из Netflix. Не бих препоръчала.
Чакам последните два епизода на Секса и града, там гледам единствено от носталгия по сериала, който заедно с Приятели ми е топ 10 на сериалите ever.

# 74
https://filmizip.com/seriali/13983-the-institute.html Ето от тук . Лично казано ако не беше сериала сега нямаше да искам да видя и книгата . След като прочетох " Дългата разходка " доста време не ми се четеше нищо негово , хубава е книгата но е доста тежка  , но гледайки " Институтът "вчера ми стана интересно . За " Сексът и Градът " също ми е топ сериал .

Общи условия

Активация на акаунт