Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 373
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Мен изобщо не ме грабна. Нищо.

# 256
  • Вестерос
Изгледах и аз втори сезон на Уенсдей. Много повече цялостно ми хареса от първи. Обаче се хванах, че не помня много неща от първи, включително и героя, който го нямаше сега. Първи го гледах бременна, детето почна градина сега, надявам се за трети да не почва първи клас. Grinning

# 257
Изгледах и аз втори сезон на Уенсдей. Много повече цялостно ми хареса от първи. Обаче се хванах, че не помня много неща от първи, включително и героя, който го нямаше сега. Първи го гледах бременна, детето почна градина сега, надявам се за трети да не почва първи клас. Grinning
Ами май толкова ще чакаме за съжаление . Аз чакам втората част и сега малко ме е яд че избързах , а можех да гледам епизодите на куп .

# 258
Току що изгледах втората част на втория сезон на "Wednesday" и със сигурност надмина всичките ми очаквания с невероятния сюжет и обрати!
Скрит текст:
Най-готината част беше битката между "Нещото" и Айзък. Тази сцена беше толкова интензивна, че наистина издигна сезона и със сигурност успя да изненада и зрителите. Що се отнася до сестра Мортиша, бях почти убедена, че е жива, и според мен не случайно, Лейди Гага се появи в сериала. Според мен ролята на Офелия ще бъде изиграна точно от нея.

Също така, интригата около Тайлър и Капри - каква всъщност е ролята на Капри и какво точно е правила в "Невърмор"? Дали пък и тя не е била "Алфа" и за това толкова опитваше да помогне на Енид или пък да я привлече както направи с Тайлър? Не знам, но със сигурност имам много въпроси... И, разбира се, големият въпрос - дали Уензди ще открие Енид и ще успее ли да я спаси?
  Има толкова много сюжетни линии, които очаквам с нетърпение да видя как ще се развият. За съжаление, ще трябва да чакаме доста за трети сезон, но съм сигурна, че ще си струва!

# 259
  • Варна
Тъкмо приключих,, Институтът".
Много, много добър!

# 260
Тъкмо приключих,, Институтът".
Много, много добър!
Чакам втори сезон дори .

# 261
  • Вестерос
Ами май толкова ще чакаме за съжаление . Аз чакам втората част и сега малко ме е яд че избързах , а можех да гледам епизодите на куп .
eee дано не. Все пак са само 8 епизода. Надявам се да е края на 2026 Grinning

Иначе съм съгласна със скрития текст на KittyLounge, същите неща ще чакам и аз с нетърпение.

Продължавам с последните два епизода на You и мисля да изгледам и аз Институтът.

# 262
  • София
Приключих с Dexter: Resurrection
Най-добрият сериал за 2025 г. според мен. Категорично. Simple Smile

# 263
  • Sofia
+1 и  Абсолютно съгласна за "Dexter: Resurrection" . Много, много добър и с една дума страхотен  е.  
Но аз съм фен на поредицата и може малко да съм пристрастна, но това не умоловажава стойността на сериала.

# 264
Анатомията на Грей кога стартира първият епизод от 22 сезон?....че разнопосочни мнения намирам в нета.

# 265
Анатомията на Грей кога стартира първият епизод от 22 сезон?....че разнопосочни мнения намирам в нета.

09-10-2025

# 266
  • Вестерос
Приключих с Dexter: Resurrection
Най-добрият сериал за 2025 г. според мен. Категорично. Simple Smile
Еха, нямам търпение да го качат в скай тогава

НОВИ

The Paper от създателите на Офисът
Atomic с Алфи Алън
Task с Марк РЪфало

ПОДНОВЕНИ

The Paper
Rogue Heroes

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 15:00 от Tiffany А

# 267
Най накрая стигнах и до появяването на Лейди Гага !! Днес гледам  последните епизоди на Уенсдей и изобщо не съм разочарована. Лейди Гага тук особенно в този кадър е много красива . Напомни ми за ролята и в " American horror story " . Току що изгледах и втората част и леле последният епизод беше повече от добър . Както казах силен сезон и такъв си остана . Бях дала оценка 8 / 10 и казах че ще изчакам преди да вдигна или да намаля . Определено ще я вдигна за мен този сезон е 10 / 10 . Доста по мистериозен и доста по забавно шантав и леко зловещ .
Скрит текст:
С нетърпение искам да разбера какво ще стане с Инид . Дали Тайлър ще стане по добър след като Уендей го спаси , и да видя още Хайдове . И чакам да разбера коя актриса ще бъде в ролята на Офелия ??
Чакам с нетърпение трети сезон . Дано не чакаме с години обаче.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 19:43 от Жасмина 94

# 268
  • Варна
 Два епизода се наслаждавах на..., мхмм, полинезийската природа;) ( Chief of War ), но реших да гледам само по 1 епизод дневно (е, вечер, де) и се върнах обратно в съвремието ни  с ,,Countdown"  https://www.imdb.com/title/tt32559610/   
 Харесва ми как започна, дано не се разочаровам.

# 269
Започнах да гледам Shetland. Първият кратък сезон (2 епизода) не ме грабнаха особено, но вторият е много по-добър: атмосферен, с красиви гледки, и малко изолирани общества в Шотландия. Много ми харесва шотландският акцент!

Не знаех, че е базиран на книгите на Анн Клийвз. Чела съм нейната поредица за Вера Стенхоуп и се опитах да гледам сериала за нея преди това, но нещо не ме увлече. Може би ще му дам още един шанс.

Общи условия

Активация на акаунт