Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Аз продължавам да гледам “ Velvet” новата империя явно скоро ще е финала след 9 или 10 епизода. Чесно не искам да свършва 😩 Гледам го с ае превод. Знам,че е теленовела но все си пак си е сериал и няма тема за него. Опрделено ми е в топ любими сериали ❤  Йон Гонсалес няма лош проект ❤❤
Бих се радвала да го излъчат целият в България с бг аудио.
Има тема за испански сериали и може там да пишете.

# 286
  • Галифрей
Сериала не е испански. Оригинала е. Този е нов модерна версия и  не се дели на сезони теленовела е USA, там  има бая мексикански артисти и други от латинска Америка. Само Йон Гонзалес е единственият испански артист там.

# 287
Аз започнах Department Q,страхотно английско крими,много интересна история за изчезнала прокурорка.

# 288
  • Вестерос
Изгледах 5ти сезон на You. Много ми хареса, доста интересно ми беше. След предния не толкова интересен, добре се справиха. Хареса ми и финалът.

Ще има трети сезон на Big little lies Grinning

Други подновени:
Foundation
Berlin ER

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 23:33 от Tiffany А

# 289
  • Варна
,,The Girlfriend" https://www.imdb.com/title/tt32267726/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm … in_0_q_Girlfreind  Хареса ми. Че девойката бе златотърсачка - ясно, ама и маман си има трески за дялане.

# 290
Приключих "Уенздей 2". Приятно, леко, увлекателно, с доза напрежение и хубави декори. Катрин Зита Джоунс, която за мен е от най-красивите жени, все по-малко прилича на себе си и все повече на Мортиша Адамс. В #1 се виждаше къде е замазвана, за да бъде своя доста по-млада и свежа версия, но в #2 онова, което я прави невероятна, просто липсваше. Хареса ми как са подбрали момичетата - чернокоса, червенокоса и почти белокоса. Краят ме изненада, очаквах нещо по-различно независимо, че беше ясно, че е широко отворен. Нямам търпение за сезон #3.

# 291
Изгледах и аз най-накрая Wednesday. Хареса ми. Хубави декори, мрачна атмосфера и добре измислени истории, а Джена Ортега е прекрасна. Към първи сезон подходих скептично, но неочаквано ме грабна. Този го чаках с нетърпение. Не мога да свикна с Катрин Зита-Джоунс в ролята на Мортиша. Харесвам я като актриса, но е далече от финеса и елегантността на Анджелика Хюстън. Да не говорим за огромната пропаст между изпълнението и визията на Раул Хулия и новият Гомес Адамс.

# 292
  • Варна
Днес гледах С4 на ,,Upload"  https://www.imdb.com/title/tt7826376/  . Мдаа, в 4 епизода завършиха тази забавна, иронична, футуристична, романтична и мелодраматична приказка. Много ми хареса!

# 293
  • София
Награди Еми' 2025
https://en.wikipedia.org/wiki/77th_Primetime_Emmy_Awards

Тази година според мен е било на кантар, заради титаничният сблъсък между The Pitt и Severance. А имахме и тежък трети кон - The White Lotus. Такъв трибой и качество не бях виждал от години.
Аз стисках палци на Severance, НО това е положението.

Много тежка и престижна победа за The Pitt и HBO MAX над ЕпълТВ+
Вкарването на The Last of Us (сезон 2) за мен е скандално.

Най-добър драматичен сериал
Andor
The Diplomat
"The Last of Us: Последните оцелели"
Paradise
"Спешни случаи в Питсбърг" - ПОБЕДИТЕЛ
Severance
Slow Horses
"Белият лотос"

Най-добра актриса в драматичен сериал
Кати Бейтс (Matlock)
Шарън Хорган (Bad Sisters)
Брит Лоуър (Severance) - ПОБЕДИТЕЛ
Бела Рамзи ("The Last of Us: Последните оцелели")
Кери Ръсел (The Diplomat)

Най-добра актриса в поддържаща роля в драматичен сериал
Патриша Аркет (Severance)
Кари Куун ("Белият лотос")
Катрин Ланаса ("Спешни случаи в Питсбърг") - ПОБЕДИТЕЛ
Джулиан Никълсън (Paradise)
Паркър Поузи ("Белият лотос")
Наташа Ротуел ("Белият лотос")
Ейми Лу Ууд ("Белият лотос")

Най-добър актьор в драматичен сериал
Стърлинг К. Браун (Paradise)
Гари Олдман (Slow Horses)
Педро Паскал ("The Last of Us: Последните оцелели")
Адам Скот (Severance)
Ноа Уайли ("Спешни случаи в Питсбърг") - ПОБЕДИТЕЛ

Най-добър актьор в поддържаща роля в драматичен сериал
Зак Чери (Severance)
Уолтън Гогинс ("Белият лотос")
Джейсън Айзъкс ("Белият лотос")
Джеймс Марсдън (Paradise)
Сам Рокуел ("Белият лотос")
Трамeл Тилман (Severance) - ПОБЕДИТЕЛ
Джон Туртуро (Severance)

Най-добър комедиен сериал
Abbott Elementary
The Bear
"Хитринки"
Nobody Wants This
"Убийства в сградата"
Shrinking
"Студиото" - ПОБЕДИТЕЛ
What We Do in the Shadows

Най-добра актриса в комедиен сериал
Узо Адуба (The Residence)
Кристен Бел (Nobody Wants This)
Куинта Брансън (Abbott Elementary)
Айо Едебири (The Bear)
Джийн Смарт ("Хитринки") - ПОБЕДИТЕЛ

Най-добра актриса в поддържаща роля в комедиен сериал
Лиза Колон-Заяс (The Bear)
Хана Айнбиндър ("Хитринки") - ПОБЕДИТЕЛ
Катрин Хан ("Студиото")
Джанел Джеймс (Abbott Elementary)
Катрин О'Хара ("Студиото")
Шерил Лий Ралф (Abbott Elementary)
Джесика Уилямс (Shrinking)

Най-добър актьор в комедиен сериал
Адам Броуди (Nobody Wants This)
Сет Роугън ("Студиото") - ПОБЕДИТЕЛ
Джейсън Сийгъл (Shrinking)
Мартин Шорт ("Убийства в сградата")
Джереми Алън Уайт (The Bear)

Най-добър актьор в поддържаща роля в комедиен сериал
Айк Баринхолц ("Студиото")
Колман Доминго (The Four Seasons)
Харисън Форд (Shrinking)
Джеф Хилър (Somebody Somewhere) - ПОБЕДИТЕЛ
Ебон Мос-Бахрах (The Bear)
Майкъл Юри (Shrinking)
Боуен Янг (Saturday Night Live)

Най-добър лимитиран сериал
Adolescence - ПОБЕДИТЕЛ
Black Mirror
Dying for Sex
Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story
"Пингвинът"

Най-добра актриса в лимитиран сериал
Кейт Бланшет (Disclaimer)
Меган Фахи (Sirens)
Рашида Джоунс (Black Mirror)
Кристин Милиоти ("Пингвинът") - ПОБЕДИТЕЛ
Мишел Уилямс (Dying for Sex)

Най-добра актриса в поддържаща роля в лимитиран сериал
Ерин Дохърти (Adolescence)
Рут Нега (Presumed Innocent)
Диърдри О'Конъл ("Пингвинът")
Клои Севини (Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story)
Джени Слейт (Dying for Sex)
Кристин Тремарко (Adolescence) - ПОБЕДИТЕЛ

Най-добър актьор в лимитиран сериал
Колин Фарел ("Пингвинът")
Стивън Греъм (Adolescence) - ПОБЕДИТЕЛ
Джейк Джиленхол (Presumed Innocent)
Брайън Тайри Хенри (Dope Thief)
Купър Кох (Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story)

Най-добър актьор в поддържаща роля в лимитиран сериал
Хавиер Бардем (Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story)
Бил Камп (Presumed Innocent)
Оуен Купър (Adolescence) - ПОБЕДИТЕЛ
Роб Дилейни (Dying for Sex)
Питър Сарсгард (Presumed Innocent)
Ашли Уолтърс (Adolescence)

Цитат
Тази година наградите Еми бяха връчени за 77-и път. По брой номинации води сериалът Severance - с общо 27. Той се бори и в категорията за най-добър драматичен сериал, заедно с Andor, The Diplomat, "The Last of Us: Последните оцелели", Paradise, "Спешни случаи в Питсбърг", Slow Horses и "Белият лотос".

На второ място с най-много номинации тази година беше "Пингвинът" - 24 номинации. Следваха го "Студиото" и "Белият лотос" - с по 23; "The Last of Us: Последните оцелели" - с 16, Andor и "Хитринки" - с по 14, както и Adolescence, The Bear и "Спешни случаи в Питсбърг" - с по 13. С най-много статуетки остана  "Студиото" с общо 13.

Сред номинациите за актьорите не е за пропускане да се отбележи, че на 77-годишна възраст звездата от Matlock Кати Бейтс стана най-възрастната номинирана в категорията за най-добра актриса в драматичен сериал на тазгодишните награди Еми, макар и да не взе статуетка.

Интересно е, че в същото време 15-годишната звезда от Adolescence Оуен Купър стана най-младият номиниран и носител за най-добър актьор в поддържаща роля в лимитиран сериал.

Други две добре познати имена в индустрията - режисьорите Мартин Скорсезе и Рон Хауърд, пък спечелиха първите си номинации за актьорска игра - за гостуващите си участия в сериала "Студиото". Харисън Форд също получи първата си номинация за Еми, но в категорията за най-добър актьор в поддържаща роля в комедиен сериал - за Shrinking, макар да се размина с наградата.

# 294
Много се радвам за двете награди на двете дами от Hacks, но съм потресена от превода на заглавието на български, няма нищо общо с хитринки. Също толкова потресена съм от наградата на Милиоти за Пингвинът.

# 295
  • Варна
 Хм, а как би го превела?
Много харесвам сериала, впрочем. За разлика от ,,Студиото". А ,,...Питсбърг" почвам довечера.

# 296
Хм, а как би го превела?
Много харесвам сериала, впрочем. За разлика от ,,Студиото". А ,,...Питсбърг" почвам довечера.
Халтураджии/йки ми се доближава до смисъла на английски. Студиото го зарязах на не помня кой епизод, но бих го догледала, макар че не харесвам Seth Rogen.

# 297
  • Разпиляна във въображението
Започнахме "Платонично" по Apple снощи, ама тегава работа.

# 298
  • Варна
IriS`,
Скрит текст:
в българският език ,,халтура" е некачествена, не добре свършена работа, за печалба. В сериала и двете дами упорито и прилагайки ( почти) всякакви методи си вършеха работата и получиха желания успех. Не мисля, че тоа е халтура.
.
 Да не е спам, доглеждам  ,,Chief of War", мъча се с ,,Тригер"https://www.imdb.com/title/tt9011124/   и предусещам, че и аз ще харесам ,,The Pitt".

# 299
Пеева,

Скрит текст:
Hacks идва от hack writer. Дефиницията веднага извиква сценаристите на Слави в главата ми. 😅

Започнах новия сезон на Only Murders in the Building и Dexter: Resurrection (каквото е налично в платформите). И двете са meh, но първият ми е симпатичен, а вторият е продължение на най-любимия ми сериал, така че ще ги изгледам.

Попадна ми Mid-Century Modern. Ситком за трима приятели гейове, които след смъртта на четвъртия в групата, решават да заживеят заедно. Има пиперливи шеги и като цяло е забавен.

Общи условия

Активация на акаунт