Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 382
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Вестерос
Нов сериал

# 301
Изгледах сериала Приятелката - The girlfriend! Хареса ми на един дъх го изгледах събота и неделя 😁
Добра актьорска игра на свекървата Робин Райт Пен и кандидат снахата Оливия Кук ( Домът на дракона)

# 302
  • Варна
Днеска хванах да дават Гувернантката по някой от каналите на Стар. Беше много готино сериалче. Видях и реклама, че ще почва американската версия на ВИП.

# 303
  • Mediterraneo
Изгледах сериала Приятелката - The girlfriend! Хареса ми на един дъх го изгледах събота и неделя 😁
Добра актьорска игра на свекървата Робин Райт Пен и кандидат снахата Оливия Кук ( Домът на дракона)

Вчера го изгледах наведнъж. Страхотен просто! Рядко добро попадение!

# 304
The Morning Show 4

# 305
  • Галифрей
Гледах и аз “ Приятелката”  не беше лошо сериалчето, нов сезон ще има ли?  Поучително е.  Интересен подход една от главните персонажи да бъде злодей. Обичам злодеите те са сложни и емоционални хора, но тая мацка от “ Домът на дракона” беше откачалка   стискам й ръката за хубавата игра.
Скрит текст:
Радвам се че Даниел си отвори очите след като изгледа видеото, ама за съжаление беше късно. 😔

# 306
Ще гледам приятелката само заради Оливия Кук, отдавна ми е в полезрението, много добра актриса е а и е голяма симпатяга.

Тия дни изгледах The Pitt, бях предубеден но сериала си заслужава наградите. А стилът на 24 го прави още по напрегнат като за медицински сериал

# 307
  • Вестерос
почна ли

# 308
Да, вече излезе 1ви епизод.

1670 - 2 много забавен полски сериал - комедия

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 17:37 от Danifin1

# 309
  • Mediterraneo
В Приятелката не е един от главните герои да е лош. И двете са кучки от клАса, да не можеш да симпатизираш на никого. Хрумването за двете гледни точки е много добро, картината става все по- откачена. Не успях да харесам нито един образ, т.е. да го причисля към добрите, а това не е никак лесно за постигане, винаги зрителят се хваща за нещо добро у героя.

# 310
Ще го видя този сериал . Но честно казано не понасям Оливия Кук ! Ролята и в " Домът на Дракона " не ми допада , както и самата и игра . Готина мацка спор няма , но нещо не може да пресъздава хубави образи .

# 311
  • Галифрей
В Приятелката не е един от главните герои да е лош. И двете са кучки от клАса, да не можеш да симпатизираш на никого. Хрумването за двете гледни точки е много добро, картината става все по- откачена. Не успях да харесам нито един образ, т.е. да го причисля към добрите, а това не е никак лесно за постигане, винаги зрителят се хваща за нещо добро у героя.

Знам аз симпатизирах само  на Даниел. Той просто беше жертва между двете. За мен майката не беше толкова лоша. Чери беше противна каквото й да си говорим. Така де не искам да навлизам в много подробности,ще издам спойлери и има хора които не са го гледали. Всеки с гледната си точка.

Жасмина така е нейният образ и този сериал е негативен. Явно ще й дават такива роли на зли кукчи. Отива й.

# 312
Ех, тия от Ейпъл са станали много стиснати. По рано пускаха по 3 епизода при старт на сезон, сега само по 1.

Иначе Оливия Кук в по-ранните си роли играеше добро момиче, ама май след Vanity Fair си изгради образа на "кучка" и повечето роли са и такива (хвана ме яд че в Slow Horses много бързо я ликвидираха, но доколкото чувам слухове може да я върнат)

# 313
  • Mediterraneo
Аз Оливия Кук не я харесвам чисто визуално, има нещо отблъскващо у нея, не мога да преценя какво. Но се справя с ролята блестящо. А Робин Райт е повече от супер.

# 314
Аз Оливия Кук не я харесвам чисто визуално, има нещо отблъскващо у нея, не мога да преценя какво. Но се справя с ролята блестящо. А Робин Райт е повече от супер.
И на мен ми е неприятна . Още от " Домът на Дракона " не мога да я харесам . Дори не я намирам и за толкова красива .

Общи условия

Активация на акаунт