Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 23 696
  • 433
  •   2
Отговори
# 420
Започнах The Pitt,бях малко предубедена не харесвам Ноа,също съм фен на Анатомията и мислех че е малко "открадната" концепцията и един вид съм го гледала,но с други актьори,но ми хареса.И историята и актьорите,радвам се че си оставиха вратичка,дано има втори сезон.

# 421
  • Карнобат
Аз изгледах House of Guinness. Хем не беше зле, хем не съм и впечатлена. Хареса ми актьорската игра, но ми се видя по-скоро модерен прочит на епохата, отколкото реалистичен и може би това ме подразни. Явно се готвят за втори сезон, защото завърши в нищото.
Здравей!Може ли да попитам къде го изгледа?Аз го имам свален сезона от замунда,но няма субтитри.Бях го намерила онлайн в руски сайт,но предпочитам някъде с бг превод.

# 422
В Netflix гледах, с английски субтитри.

# 423
  • Карнобат
В Netflix гледах, с английски субтитри.
Благодаря за бързият отговор!По-добре е даже с английски субтитри,отколкото на руски Simple Smile

# 424
На Dept. Q книгата е датска, нали? Гледам, че имената са им малко странни, Морк, Линдгард...
Датската версия добра ли е?

# 425
  • София
Chief of War (2025)
https://www.imdb.com/title/tt19381692/

Историческа драма на Apple TV+ / 9 епизода.
Все още не е подновен за сезон 2, което е обезпокоително, защото си мина време от последния епизод.
В главната роля Джейсън Момоа.

Действието се развива в края на 18 век и проследява междуособиците на четирите племена на островите - Хаваи, Мауи, Оаху и Кауаи. През тези години се проследява и пристигането на първите бели...

Хареса ми, най-вече заради това, че говореха на местния език. Всичко като декори и атмосфера беше автентично. Не е автентично обаче частта с голямата власт на жените, нещо абсурдно за онези години и порядки в племената.
Момоа е ясен. Но Лусиан Бюканан и Брандън Фин бяха страхотни.
Същото не мога да кажа за другите две звезди - Темуера Морисън и Клиф Къртис. Не ми стояха убедително за ролите си.
Като цяло екшън сцените не ми харесаха. Много малко и набързо заснети, явно поради липса на достатъчно бюджет. Не знам, спекулирам. Финалната битка беше твърде нереалистична и прекалено холивудска.
Прекалено много говорене през по-голямата част от сезона, но без това да води до някакви напрегнати ситуации. Общо взето едно и също, едно и също.
-
6.5 / 7.0

# 426
  • Вестерос
Изгледах новия Декстър, просто е страхотен! Все едно девети сезон, хич не остъпва на основния сериал. Много се радвам, че ще има още един сезон. Малко ми е мъчно за Батиста, един по един заминават, но какво да се прави...

Изгледах и последния сезон на Страйк. Много интересен случай, изпипано. Просто ми се преиска да изчета книгите. Голям кеф е.

# 427
  • Sofia
Tiffany А, за кой последния сезон на Страйк става въпрос. Мастиленочерно сърце ли?....
Аз съм от почитателите на тази кримка и затова да не изпусна нещо Laughing.

# 428
  • Вестерос
Да, за инкхард

# 429
  • София
Old dog new tricks по netflix

https://en.wikipedia.org/wiki/Old_Dog,_New_Tricks_(TV_series)
Свежо испанско сериалче, първи сезон. Препоръчвам!
Наистина е добро. В началото доктора ми даде мънично вайба на Dr. House, но после си става типичния европейски сериал. Обаче на еп 6 трябваше да го спра за малко (too close to home).
Само че доколкото разбрах го дават (мини сериал), т.е. че ще бъде само един сезон.

Инак засега есенният сезон на прайм-тайм телевизиите отвъд океана се очертава доста постен. Предни години само в четвъртък (при нас петък) пускаха по толкова епизоди от различни сериали колкото сега за цяла седмица, а това което вече тръгна (с малки изключения) са 128-и сезони на сериали с по 14-15 паралелни спин-офа в които всеки епизод се случва все едно и също.

# 430
  • София
На Dept. Q книгата е датска, нали? Гледам, че имената са им малко странни, Морк, Линдгард...
Датската версия добра ли е?
Поредица от книги е, датска. Има датски филми по книгите, даваха ги по бг телевизиите, значи може да се намерят при зелките и бананите.

# 431
  • Berlin
Какъв нов Декстър???

# 432
  • Вестерос

Декстър Резърекшън. Все едно 10-ти сезон да го наречем, ако нова кръв със сина е девети

# 433
Оказаха се прави хората, че остава любимата на Бенедикт да е азиатка. Следя си всички сезони, но този не очаквам с голямо нетърпение. Повече ме вълнува сезонът за Елоиз. Да видим де - Пенелъпи и Колин колко ги чаках, пък сезонът не ме впечатли чак толкова. Фаворит си ми остава първия и този за кралица Шарлът.

Общи условия

Активация на акаунт