Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 36 851
  • 679
  •   1
Отговори
# 450
Значи ще се пробвам пак с The morning show, благодаря!

# 451
  • Вестерос
Да запитам някой следи ли The Morning Show? Аз изгледах само първия сезон, останах с леко смесени чувства, но пък продължават да го подновяват. Заслужават ли си следващите сезони?

Заслужава си наистина!И съм много много доволна, че почти не смесват героините на Анистън и Уидърспуун...всяка е в отделен си коридор и със свои истории (под една шапка), иначе щеше да ми дойде too much. На мен като че ли страничните образи са ми много по-цветни и интересни от тях двете по принцип.
AЗ Крис доста харесвам и Кори Grinning

# 452
  • София
Да запитам някой следи ли The Morning Show? Аз изгледах само първия сезон, останах с леко смесени чувства, но пък продължават да го подновяват. Заслужават ли си следващите сезони?

Заслужава си наистина!И съм много много доволна, че почти не смесват героините на Анистън и Уидърспуун...всяка е в отделен си коридор и със свои истории (под една шапка), иначе щеше да ми дойде too much. На мен като че ли страничните образи са ми много по-цветни и интересни от тях двете по принцип.
AЗ Крис доста харесвам и Кори Grinning

Били Крудъп прави невероятна роля...в начолото подходих с недоверие към неговия герой, но така се разви...такава многопластова и убедителна игра. Май май, като чета в reddit (и не само) не сме единствените от фенклуба на Кори😉

# 453
  • Berlin
Някой гледа ли Wayward по Нетфликс (да не се бърка с Wayward Pines), с Тони Колет? Малко тип култ ми се струва.

# 454
  • Варна
Мислех да го започна тази вечер, само 8 епизода са, докато си чакам друг сериал.

# 455
Аз продължих да гледам Хардейкър, въпреки че сериалът ми е скучен. Изтървах първите епизоди и ако ги повторят ще гледам, защото така и не разбрах от какво са забогатели тези хора (и то - внезапно).
Тези дни по Епик драма цяла седмица повтарят първи сезон на Убийство в малък град, така че ще чакам да започнат да въртят и този.

# 456
Не мога да намеря кой препоръча Рагнарок, но му благодаря! Не очаквах така да ме зариби. Вчера изгледах поне четири серии и не можех ди спра. Сюжетът не е нещо новаторско, обаче поради някаква причина не можех да се откъсна. Може и да е заради езика, понеже изисква да гледам без разсейване, може заради красивата сурова природа. Не знам...Дано да задържи така вниманието до края на сезона.

# 457
Аз, аз...!!! Хих

Радвам се, че ти допада.

Къде мога да гледам трети сезон, ако някой знае? Навсякъде са само първи и втори.

# 458
Финалът е уникално тъп.

# 459
  • Варна
 Гледах ,,Wayward" https://www.imdb.com/title/tt27427326/
За мен си бе сериозна психо-драма. Някои моменти не разбрах, може би ще го ,,мина" пак. Много добра роля за Тони Колет, перфектно й пасна.  8/10

# 460
  • Berlin
Още три епизода ми остават, но ми е много на кантар. Да видим какво ще стане до края, че то не остана, а досега - само хвърлят фишеци. Освен ако не избухнат в последния епизод, но не го очаквам. Иначе с ММ се шегувахме, че първите 10ина мин. от първи еп. трябва да ги пуснем на децата. Не с Райли, а с момичетата.😅

# 461
  • София
Спешно отделение го дават по AXN white, само на живо или със запис... А1.
Но е SD качество- в края на сезон 2 е. Не помня в коя тема го чоплехме къде го дават.
За жалост изпуснах един от топ епизодите: The Healers S02E16   - Great stand alone episode about the paramedic in critical condition after a fire. The scene in the diner with the fire fighters and ER staff waiting for updates gets me every time!
В очакване на :
Скрит текст:
Season 3, E6 - Fear of Flying
S3.E8-  Union Station  /Susan's last ep, to 8 season./
   S3. Ep11 - “Night Shift”
ПП: В Он деманд платформите може ли предварително да се провери дали имат сериал или филм (с превод) и тогава да се абонираш, както е HBO max?

# 462
  • Вестерос

# 463
  • София
Спешно отделение го дават по AXN white, само на живо или със запис... А1.
Но е SD качество- в края на сезон 2 е. Не помня в коя тема го чоплехме къде го дават.
За жалост изпуснах един от топ епизодите: The Healers S02E16   - Great stand alone episode about the paramedic in critical condition after a fire. The scene in the diner with the fire fighters and ER staff waiting for updates gets me every time!
В очакване на :
Скрит текст:
Season 3, E6 - Fear of Flying
S3.E8-  Union Station  /Susan's last ep, to 8 season./
   S3. Ep11 - “Night Shift”
ПП: В Он деманд платформите може ли предварително да се провери дали имат сериал или филм (с превод) и тогава да се абонираш, както е HBO max?
Можеш, но винаги трябва да гледаш дали сайтът е за нашия регион, т.е. трябва да има bg в адрес бара. Иначе може да ти покаже, че има, но всъчщнот да го няма за нас. Аз така се бях объркала за apple TV - мислех, че има всичко, което търся, но накрая се оказа, че го няма. Не се абонирах, защото имам Netflix  и HBO.

# 464
  • Варна
 Търсех нещо забвано и кратко. Избрах испански сериал ,,Old Dog, new   Tricks"/ ,,Animal"   https://www.imdb.com/title/tt30817086/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_Animal
 Девет  епизода , ама не е комедия, а мелодрама. Оф, и тук моят проблем с брадясалите  рошльовци, как ги/се харесват, не разбирам. Един от персонажите се обръсна по някакъв повод  и, леле, колко по-млад и мил изглеждаше!

Общи условия

Активация на акаунт