Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 36 751
  • 678
  •   2
Отговори
# 465
https://m.imdb.com/title/tt21064598/?ref_=nm_flmg_job_1_accord_2_cdt_t_1
 Завръщане в Съливан Кросинг
Отдавна не бях попадала на такъв тип сериалче - леко, с красива природа, с готини артисти 🥰

# 466
  • Разпиляна във въображението
ММ го гледа. Харесва го, но той гледа и останалите леки филми и сериали по телевизията. Просто иска нещо, което не го натоварва и минава и заминава.

# 467
  • София
Изгледах "Untamed". Мисля, че го превеждат "Дива земя" Хареса ми. Много красиви гледки, сниман е в парка Йосемити.
Финалът беше неочакван, което е добре. Защото ми се струваше, че всичко е предвидимо до един момент.
https://www.imdb.com/title/tt31710822

В момента гледам "Последната граница" - "The last frontier". Също трилър, също с красиви гледки, но този път от Аляска. Интересен е и все повече се заплита.

https://www.imdb.com/title/tt26862142

# 468
  • Варна
 Ако ви се гледа сериал точно по учебник, да не кажа клише, в който секси профайлър и екипът й ловят психо и социопати, то моля  ,,The Hunting Party"  https://www.imdb.com/title/tt21906554/
 Става, не е много зле, 6/10 от мен.

# 469
  • Glasgow
Някой гледа ли Monster- историята на Ед Гийн по Нетфликс 😱

# 470
  • Варна
Еее, ще го почвам довечера, но  дали преди това да не видя другите ( Дамер и Мендес ) ? Различни  са, май няма значение редът .

# 471
Някой гледа ли Monster- историята на Ед Гийн по Нетфликс 😱
Аз се опитах но нещо не ми хареса . Добра актьорска игра , но до тук . Филмът е мишмаш между живота на Ед Гийн и почитателите на хорър филмите като " Психо " , " Тексаско клане " и " Мълчанието на агнетата " . Разбирам че създателите на тези филми са се вдъхновили от този психар , но ми се искаше историята повече да се фокусира върху Ед Гийн . Иначе уникална игра от Чарли Хънам . Гледайте го , но не е впечатляващ . Джефри Дамър е на светлини години от този сезон . П. П не го гледайте докато ядете , има и доста гнусни сцени , и не препоръчвам да се консумира храна докато гледате някой епизод.

# 472
  • Glasgow
Уникална игра. И той актьорът толкова хубав, както четох един коментар - "нямам против да ме одере"😅 Майката също, това е майката на Шелдън от big bang, нали?
Аз си почивам сега между серии 🤯не мога още да подредя кое е истина и кое в главата му само

Пеева, няма значение редът, може би стила...че не е съвсем реално документален.

# 473
  • Галифрей
Да майката на Шелдън е, на мен ми излезе пост с нея 😁

# 474
  • Glasgow
Тя и там беше подобен типаж майка 😅
при нас е голям хит, колегите ми говорят като Ед и ме стресират😅

# 475
Уникална игра. И той актьорът толкова хубав, както четох един коментар - "нямам против да ме одере"😅 Майката също, това е майката на Шелдън от big bang, нали?
Аз си почивам сега между серии 🤯не мога още да подредя кое е истина и кое в главата му само

Пеева, няма значение редът, може би стила...че не е съвсем реално документален.
Първоначално не го познах . Но да хубав мъж е няма лошо , а и не смятам че щом е красив значи да не може да играе . Мен честно казано неговата игра ме задържа да изгледам и някоя друга серия . Добро начало но после нещо не ме грабна . Както казах исках повече да се фокусира върху живота на този човек , а не върху създаването на хорър поредиците вдъхновени от него . Ако бяха представени към края на сериала според мен сериалът щеше да бъде добър. А за актрисата която играе майка му мога да кажа че който не е гледал "Писък" втората част е много вероятно да не приеме че може да играе фанатична психарка .

# 476
# 477
Гледам Dept Q, много як!

# 478
  • Berlin
Monster сериите не мисля да ги поглеждам. Бррррр.😱
Пуснах си някакви серии за готвене по Нерфликс - Next Gen Chef и за ресторанти, които се борят за Мишлен звезди по Apple TV.😀. Това ми се гледа в момента.

# 479
  • Glasgow
Abs, те в Монстърите така ги представят, че чак ти стават мили. Само на Дамър не можах да схвана какъв му е проблемът, то май и психолозите се затрудняват там. Няма насилие в семейство, доминантна майка, насилие в училище или нещо конкретно да отключи това поведение

Общи условия

Активация на акаунт