Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 36 672
  • 678
  •   1
Отговори
# 495
Watson 2
Anne Rice's the Talamasca
NCIS: Sydney 3
NCIS: Origins 2
Montmartre

# 496
  • Русе
Трети сезон на The Diplomat

https://www.imdb.com/title/tt17491088/

# 497
Вярно, че за сега можем да очакваме само Коледни епизоди, а сезоните ще са в началото на 26-та.

В такъв случай може би ще започна Таламаска, въпреки че ми изглежда банален като Грим. Него го гледах известно време и го зарязах.

# 498
Може ли някой да ми каже случаите за Корморан Страйк как се казва сериалът и може ли по нетфликс да се гледа.

# 499
# 500
  • Вестерос
Днес попаднах отново на финала на Убийство в малък град, направи ми впечатление колко често вплитат изкуството в сюжета. Нетипично е за такъв сериал. Сигурно имаше поне 5-6 души, които са художници, а във всеки интериор в сериала по стените имаше много картини.
Мисля да започна втори сезон, защото не гледам много неща в момента - любопитно ми е дали и там ще е така.

Трябва да проверя дали скоро ще започнат нови сезони на Убийства в Рая и Отвъд Рая, липсват ми.
И във втори го има това Simple Smile

# 501
Епизод 5, сезон 5 на Slow horses:
Всъщност всички са изиграни -
Скрит текст:
видях това да се дискутира в Редит и съм напълно съгласна, че много зрители не разбират тежестта на туиста.
Тара не само не е жертва, а е искала да бъде разкрита (като примамка, като част от групата) и хваната, защото иначе това с лаптопа нямаше да е възможно. Избрана е не само за Роди, но и за Уилан, затова негови документи са били обект на интерес за терористите (знаели са как да го манипулират).
Не само Роди и Уилан са измамени, а също и Лам - терористите не са искали наистина да убият Роди, а само да го стресират, за да накарат службите да се раздвижат. Лам проследи Тара и действа, мислейки я за неопитна, но всъщност тя се преструва на такава - всичко е част от план. Тя умишлено се е скрила в дома на Роди, за да я намерят.
Което Лам осъзна, но също като останалите - чак след като вече беше късно.
А и ролята на екипа му беше двойнствена - реално нулев резултат - Шърли и Катрин спасиха кмета, а Ко и Ривър предизвикаха смъртта на политическия му опонент - за терористите е все едно кой от двамата ще умре. Ако Лам не беше изпратил никого, резултатът щеше да е същият (умрелият щеше да е друг, но в голямата схема на нещата е все едно).

Горкият Дейвид Картрайт (подразни ме колко тъповат е Ривър - ако му беше обърнал повече внимание, изходът щеше да е различен, но той винаги се мисли за нещо повече от другите - дори от болния си дядо).

# 502
  • Разпиляна във въображението
Ох, недейте със спойлерите. Аз не гледам сериите, докато не излязат всички.

# 503
Спойлер за Бавните коне, не четете!!!! Реплика към горния пост е.

Скрит текст:
Е, не е баш същия резултатът - едно е да застрелят един на сцената, друго е - умрял от кофа розова боя. Колкото до Ривър - ами такъв е матриала. Но пък нелепата сцена с розовата боя ме кара да се хиля и вдигам рамене вече две серии, толкова британско!

Аз като цяло съм доволна от сезона. Гледаме с удоволствие!

# 504
Скрит текст:
За терористите беше все едно - те бяха готови да се откажат и да избягат или да се избият един друг, преди да видят новината за смъртта му. Те си изпълняваха точките - всъщност никой не би могъл да ги свърже със саботажа на бензиностанцията, но им беше част от плана и си я изпълниха.
Предполага се, че всички точки, изпълнени последователно в кратък период, сами по себе си дестабилизират държавата, което ми изглежда наивно, но това е сюжетът.

Скрит текст:
В книгата това е някакъв стар план на Уилан, който по професия е стратег - терористите са го изровили от базата данни с помощта на Роди (той им е дал достъп, без да осъзнава). Ко знае оригиналния план - т.е. разпознава го веднага, защото е виждал документа, преди да го преместят при куците коне.
Тук Уилан няма нищо общо, а планът е още от Студената война.

# 505
  • София
На мен толкова много ми харесва диалогът, че чак не се замислям и върху сюжета.

Скрит текст:
- В правилника има клауза, че трябва веднага да ме уведомяваш за такива събития.
- Знам, но имаше извънредни обстоятелства.
- Какви?
- Мързеше ме.

- Кажи ми един човек, който не харесва пингвини.
- Батман.

# 506
  • Beyond the stars
Започнах Институтът, но след книгата, която е много много добра, сериалът ми е слабичък.
Но и до сега не съм гледала добре екранизиран Стивън Кинг. Ще му дам може би шанс да го изгледам до край и ще видя мнението на ММ, като нечел книгата.

И The Hunting wives/ Netflix загледах ама нещо не е баш като да е моето.

# 507
Артемис, наистина този разговор между Ривър и Лам беше много смешен. 😆
Сезонът има кусури, но също и някои от най-смешните моменти в историята на сериала.

# 508
  • София
Артемис, наистина този разговор между Ривър и Лам беше много смешен. 😆
Сезонът има кусури, но също и някои от най-смешните моменти в историята на сериала.

Ами това:

Скрит текст:
- Какво можем да направим?
- Не се оглеждайте, като пресичате.

# 509
Започнах Институтът, но след книгата, която е много много добра, сериалът ми е слабичък.
Но и до сега не съм гледала добре екранизиран Стивън Кинг. Ще му дам може би шанс да го изгледам до край и ще видя мнението на ММ, като нечел книгата.

И The Hunting wives/ Netflix загледах ама нещо не е баш като да е моето.

При мен се получи обратното. За първи път четох книга на Стивън Кинг след като гледах сериала. Може би затова страшно много ми хареса. При всички предишни екранизации беше обратното - първо книгата, а след това филма/сериала и намирах всички екранизации за слаби. Мисля си, че при четенето въображението допълва прочетеното, а няма как екранизацията да съвпадне с нечие въображение.

Общи условия

Активация на акаунт