Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 34 616
  • 639
  •   2
Отговори
# 615
Този за Флоренция и аз го свалих преди няколко дни, но все не намирам време да го започна, макар и да е само 4 епизода. Довечера ще пробвам да намеря време за него
Видя ми се интересен . Донесе ми усещане за " Психо " когато видях постера докато разглеждах сайта за да си харесам нещо за гледане , дано да е добър .

# 616
Изгледах и шести епизод на Убийство в малък град. Като видях, че Карл рисува Касандра, си помислих, че ще е нещо в стила на Тим Бъртън, като останалите му картини, но всъщност беше доста реалистично Simple Smile
Сега видях, че сезонът е от десет епизода, а другият сериал, който следя в момента - Таламаска, е само 6 епизода (малко се шокирах, като разбрах - мислех, че ще е поне двойно повече, като се има предвид, че в първите два епизода не се случи почти нищо).
Скрит текст:
Не знам внушавам ли си, но Арон Дъглас изглежда поне 20 кг по-слаб на тази скорошна снимка (в сравнение със сериала). Или е от камерата?

Исках да си намеря по-дълъг сериал за гледане, вероятно пак ще търся в китайските и корейските.

# 617
  • Варна
Докато чакам да се натрупат епизоди от няколко сериала, почнах дълго отлагания ,,Falling Skies"  https://www.imdb.com/title/tt1462059/
Още съм на С2, засега ми харесва. Ами, обичам си н.ф. истории.
 Отбелязах си ,,The Monster of Florence",  четири епизода, ама през някой слънчев следобед...

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 19:10 от Пеева

# 618
И той в един момент стана много посредствен. Не си струва като цяло.

# 619
  • София
Аз започнах Down Cemetery Road https://www.imdb.com/title/tt32132630/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm … n_0_q_down%2520ce.

Засега ми харесва, кастът също.

# 620
  • Вестерос
Изгледах и шести епизод на Убийство в малък град. Като видях, че Карл рисува Касандра, си помислих, че ще е нещо в стила на Тим Бъртън, като останалите му картини, но всъщност беше доста реалистично Simple Smile
Сега видях, че сезонът е от десет епизода, а другият сериал, който следя в момента - Таламаска, е само 6 епизода (малко се шокирах, като разбрах - мислех, че ще е поне двойно повече, като се има предвид, че в първите два епизода не се случи почти нищо).
Скрит текст:
Не знам внушавам ли си, но Арон Дъглас изглежда поне 20 кг по-слаб на тази скорошна снимка (в сравнение със сериала). Или е от камерата?

Исках да си намеря по-дълъг сериал за гледане, вероятно пак ще търся в китайските и корейските.
Sanctuary, Warehouse 13

# 621
Гледала съм ги.

# 622
  • Вестерос
Ох и ти като мен май си гледала много неща.
Drop dead diva гледала ли си?

# 623
Да, въпреки че в момента не помня финала. Мисля, че го гледах до края.

# 624
Снощи изгледах епизод и 3/4 от Чудовището от Флоренция, не е лош сериала, но ми е муден, особено с постоянните и много подробни  ретроспекции на някои от героите

# 625
Иска ми се да изгледам All's Fair, но май го дават само по Дисни+...
Дано го има при бананите скоро.

# 626
  • Sofia
От миналата седмица започнах да гледам Новобранецът:FBI
Бива го. Една на средна възраст жена влиза като новобранец в отдела. Съпруга ми много ѝ се кефи. Доста е надарена отпред Simple Smile , че и отзад

# 627
  • Галифрей
Аз гледам Мерлин ❤ Бях забравила колко е хубав този сериал от години не го бях гледала, страхотен все едно го гледам за първи път.

# 628
  • София
Започнах Down Cemetry Road с великолепната Ема Томпсън и Рут Уилсън...харесва ми, напомня ми като усещане Корморан Страйк.
След безумния провал All' Fair, на който, според мен, трейлърите са по-интригуващи от самия сериал, имах нужда от нещо британско! Какво да кажа - друго си е да видиш истинските емоции, изписани на лицето на Наоми Уотс, докато на Ким К. всичко е толкова опънато, че емоцията е една и съща...не, че очакваме от нея истинска актьорска игра де😁Ким К. в ролята на Ким.К., сиреч едно голямо нищо. Супер нералистичен сериал, който и Глен Клоуз и Сара Поулсън не могат да спасят...но въпросът е как са ги навили изобщо да участват в тази измислица😐😐😐

# 629
The new force /Netflix-скандинавски,6 еп късички,но истински кеф,препоръчвам!За първите жени в полицията,1958г Швеция,прекрасни ретро костюми,прически,атмосфера,красиви лица,няма политкоректност,свеж и истински!
Много се забавлявах и с The Hunting wives.
The asset ми беше напрегнат и интересен,завърши с обещание за втори сезон.

Общи условия

Активация на акаунт