Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 35 971
  • 665
  •   5
Отговори
# 645
# 646
  • Разпиляна във въображението
Започнах Pluribus. Странен ми е, но ще го следя

# 647
И аз снощи изгледах двата епизода на Pluribus. Хареса ми, държа ми интереса, а и симпатизирам на актрисата още от Better call Saul. На 14-ти излиза следващият епизод.

# 648
Почнах Сютс...нещо много изкуствено играят тия, не ми харесва...
Сега ще си гледам 4тия сезон на Уичъра по нетфликс, въпреки всеобщия хейт, мен си ме кефи. Липсва ми Хенри и гледам много много да не се вглеждам в лицето на уичъра Simple Smile).

# 649
Нищо не може да ме накара да гледам друг Гералд мене 🙄.
Аз почнах Кмета на Кингстаун,четвърти сезон,много ми харесва много силно начало.

# 650
Аз почнах Кмета на Кингстаун,четвърти сезон,много ми харесва много силно начало.

Много му се чудя на този дали да го започвам.

Гледам третия сезон на Инвазия. Харесва ми, доста нестандатен.

# 651
  • София
Аз гледам The morning show във filmizip. Започнах го отначало пак, защото първия сериал отдавна съм го гледала. Ами много ми е интересно, много бързо се завъртат схеми, случки, отношения, няма скука.

# 652
  • Вестерос
Новият сезон е много добър! Доволна съм доста!

# 653
Относно The Morning Show този сезон въобще не ми е интересен, а и върнеха този дразнещ персонаж Кори, на жените може и да им харесва, но на мен въобще не!

Pluribus ще е странен сериал, интересно ми е каква посока ще поемат сценаристите занапред. Не виждам други начин за борба с новите хора, освен с емоции.

Снощи гледах първите две серии на Robin Hood, да ви кажа доста ми хареса сериала. Пипнат е, историята си я бива, а и почнаха доста по-отрано, за да изградят образите. Така повече ми харесва, отколкото ако бяха правили флашбеци.

# 654
  • Варна
 ,,The New Force"  https://www.imdb.com/title/tt31828197/ -хареса ми и за пореден път благодарих на съдбата, че съм родена и живея тук и сега. Любопитна съм какво решение  ще вземе синеочка.
,,The Asset"   https://www.imdb.com/title/tt33293130/ - също ми допадна, някак ми напомни за ,,Никита". И тук очакваме С2.

# 655
Странно че тук никой не пише за То - Добре дошли в Дери . Вчера гледах епизодите и да си кажа сериала доста ми хареса . Мислих си че няма да бъде толкова хубав като филмите но не приятно съм изненадана . Само чакам обаче да се появи Пениуайз надявам се да не бъде към края на сериала обаче . За сега давам оценка 8 / 10 не мога да кажа обаче още че повече ми хареса от Институтът но ще видим .

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 11:23 от Жасмина 94

# 656
На мен ми хареса с трите епизода досега. Малко ми е тъпо, че не ги гледам накуп, понеже забравям малко предния епизод.

# 657
  • Варна
 Затова аз проявявам търпение, толкова сериали( и филми) имам в списък, все нови излизат, чакам  си...

# 658
Изгледах първите 4 епизода на Countdown наведнъж. Добре е. Очаквах, че ще е боза за запълване на дупки между сериалите, но ми хареса.

# 659
  • UK
Аз обичам да гледам по една серия на седмица и да си чакам до следващия понеделник.
 Изгледах две от сериите на "То", за сега ми харесва, има малко гнусни части, но е поносимо. Аз си признавам че никога не съм гледала "То", може би трябва да се поправя скоро.

Общи условия

Активация на акаунт