Модни консултации - 79

• 44 373
  • 432
  •   7
Отговори
# 120
Търсете сутиен "втора кожа"
Аз съм ползвала нна Сиелей.
Нямат ластик отзад.
Втора кожа имат и лормар и триумф.

# 121
Здравейте, някой може ли да препоръча от къде мога да си купя сутиен, който да си е нормален сутиен, но отзад гърба да е безшевен, т.е. да не се впива в гърба и да излиза кожа, ако ме разбирате Grinning като напиша безшевни сутиени ми излизат тези спортните като бюстие, но аз търся да си е нормален сутиен с твърда чашка, изрязан и всичко, просто отзад да е безшевен
H M
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1171595008.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1235445001.html

# 122
Скини, Триумф, Палмърс имат такива.
За лятото са перфектни

# 123
Аз съм фен на тези, НМ, но не са с твърда чашка, а само с лека подплънка. Няма такова удобство .
[

# 124
  • Пловдив
И аз от миналата година нося същите.Много са удобни и не се разместват, свличат презрамки, не убиват ръбове и банели.

# 125
Аз харесвам на Oysho, но и те нямат кой знае какви подплънки

# 126
Най-удобните за мен са сутиени тип - втора кожа. Родих се, откакто ги нося. Не знам безшевни ли са, не са ли, но ми е много комфортно с тях.

# 127
А такива сутиени, като показаните на H&M, без банели, но super push up има ли изобщо. За нещастие съм супер плоска и си ми трябват по-стабилни подплънки за да изглеждам нормално. За сега ползвам пак на ХМ, пак super push up, но ги разшивам и махам банерите. Не е най-добре, но все пак, вариант.

# 128
Аз полека започвам да се подготвям за новия сезон и гледам, че съвсем без да се старая специално, съм уцелила някои от модните тенденции Simple Smile Имам къс кожен тренч и то в актуалния за годината цвят и две кожени якета с различни кройки в черно (виждам, че кожа пак ще се носи). Сред връхните ми дрехи има едно разкошно яркочервено вълнено палто. Доста е подобно на това, което MERA е показала в началото на темата, но е по-вталено. Скоро си купих и хубава червена чанта, която смятам да нося като цветен акцент към сетове в по-приглушени цветове. Обувки с широки токове харесвам, имам и нося. От животинските принтове имам само една риза, но съм си харесала и една доста шик чанта. Нищо oversize не ми отива, имах две сака, купени в пристъп на модно вдъхновение, но рядко ги носех и ги дадох на малката си дъщеря.
А какво още ще е модерно есен-зима 2025/2026?

# 129
  • София
Да питам и тук:
Моля за мнение за марката за обувки Gioseppo и как са като номерация?
Искам сандали с ток или платформа 5 см и вчера загледах едни във Фешън дейс 120 лв. от тази марка, златисти и леко кичозни, но си имам своите сврачи моменти. Като отворих испанския Амазон и виждам същите за 43 евро.

# 130
Видях питането и в друга тема,явно никой няма обувки на марката. Аз имам 4 чифта равни сандали и едни боти. Всички са ми с номер отгоре на този,който нося. Но не знам,дали са умалени. Мисля,че и стандартния ми номер от тях,би ми станал... За качество-моите са от 4-5 години и не са мръднали,но ги нося редувайки с още много,та не знам. На вид изглеждат качествени. Цената от 43 Е е ок. Моите съм купувала доста евтино... Сандалите са от плат,ботите естествена кожа.

# 131
Аз дамо едни сандали съм имала от тази марка. Бяха ми съвсем леко големи, но безкрайно неудобни. Минах 300метра с тях и директно ги изхвърлих, а толкова бяха красиви! Но по-неудобно нещо никога не съм обувала през живота си.

# 132
Имам сандали на марката от миналото лято - ниски равни естествена кожа, меки каишки и стелка, взех ги от обувки.бг. Като размер за мен си отговарят, всичките ми сандали са 39 тези също. Други модели от същата "серия" обаче /същият материал и цвят, само различна плетка на каишките/ не ми паснаха на ширина и удобство и връщах.

За цената си някъде под 80 лв намалени са ОК, втори сезон ги нося. Минус отчитам, че стелката е лошо качество, където има най-много натиск от пръстите доста бързо се протри и стана като на тъмни петна. Кофти е, понеже изглеждат мръсни, а всъщност е излющена боя...

# 133
Гледам , че за предстоящия сезон есен - зима се акцентира върху три основни стила :
1. Номадски дух ( Nomad spirit)

2. Modern Academia

3.Maximalism for Minimalists

# 134
О, супер, интересни са и трите. Благодаря ти, MERA Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт