Модни консултации - 79

• 44 562
  • 433
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, искам да се свържа с Пембе Кенан моден дизайнер, но откривам само адрес в Асеновград. Евентуално дали някой разполага с телефонен номер?
Има и фб страница и инстаграм.
Попитайте там
https://www.facebook.com/share/1MaZTY4PCe/

# 151
  • София
Аз имам подобни дънки и още бих си купила, обаче аз съм 170 и като се кача на платформи, стоят добре.

# 152
7 Elegant & Rich Color Combos for Fall/Winter 2025

mocha with ivory or white
burgundy with grey
chocolate brown with blue
chocolate brown with black
navy blue with red
all cream or white
black with white

# 153
Здравейте ,тези сникърси с animal print много се чудя с какво яке да ги нося.С кожено не са ок.Може би ако е от велур 🤔.И с шушляково не седят добре.Относно цветовете ,черно зелено и кафяво ще се вържат мисля.Но материята каква да бъде??

# 154
Нели, сещам се за тези модели, които могат да подхождат на сникерсите:

# 155
Моето предложение е велурени байкър яке. В Reserved и Mohito пускат такива почти всяка есен. Погледнете...
Аз имам две от Mohito, купувани преди 5 години!!!, и не са мръднали. 😊

# 156
Моето предложение е велурени байкър яке. В Reserved и Mohito пускат такива почти всяка есен. Погледнете...
Аз имам две от Mohito, купувани преди 5 години!!!, и не са мръднали. 😊
Супер ,мерси много ще разгледам ❤️

# 157
  • Ямбол
Аз бих предложила нещо от този тип на Уникло:

# 158
Идеята за съчетаване на маратонките с подходящо по цвят и материя яке ми харесва. Hands Plus1
Като второ решение /по универсално според мен/ -  да се "вържат" маратонките със зелена велурена чанта, което ще позволи комбинации с повече като цвят и материя, връхни дрехи.
Например:
Скрит текст:

и още по добре със зелена чанта, но с черна дръжка /в случая е кафява/:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 14:33 от Sweta

# 159
Идеята за съчетаване на маратонките с подходящо по цвят и материя яке ми харесва. Hands Plus1
Като второ решение /по универсално според мен/ -  да се "вържат" маратонките със зелена велурена чанта, което ще позволи комбинации с повече като цвят и материя, връхни дрехи.
Например:
Скрит текст:

и още по добре със зелена чанта, но с черна дръжка /в случая е кафява/:
Скрит текст:
[/quote
И това е много добре идея!🙂А от кой сайт са чантите?

# 160
Снимките са произволни, за да илюстрирам моето предложение.

# 161
Днес се разходих до някои магазини :

# 162
момичета, с какви чорапи мога да нося новите си обувки. За по-студено време чорапи тип маратонки не ми е оферта. Нося крачоли до глезена и чорапа ще е на показ.

# 163
Тази година кафявите панталони са по-изявени в сравнение с предишни сезони, тъй като кафявото беше основен цветови акцент по подиумите за есен/зима 2025. Особено популярни се оказват моделите с широка права линия в наситено шоколадово кафяво.Виждам и много  нюанси като тофи, кестен и капучино, представени чрез модели от велур, кожа, вълна и памучни смеси. Кафявите дънки също се оказват подходяща тенденция за сезона.

Поръчах си един пробен модел от H&M, много хубава кройка се оказа , ще го запазя. Споделям :

# 164
  • София
момичета, с какви чорапи мога да нося новите си обувки. За по-студено време чорапи тип маратонки не ми е оферта. Нося крачоли до глезена и чорапа ще е на показ.

Две опции - или бежови тип чорапогащник или шарени всякакви видове с цветовете на обувките.

Общи условия

Активация на акаунт