Модни консултации - 79

• 25 831
  • 253
  •   2
Отговори
# 225
Олее, колко много мнения 🤓 Благодаря на всички! Ще го помисля още малко, може би ще го пробвам с няколко различни аутфит-а и тогава ще реша. ☺

# 226
  • София
Привет Simple Smile
Не знам дали питането ми е точно за тази тема, но тя ми се стори най-удачна. Ще ми се смеете, но.. В издирване съм на хубави, съвсем изчистени памучни бели чорапи, които да са качествени и да не се свличат и събуват, както и да не стават като за мини порода куче след пране. Масово по магазините са страшни изкуственяци Sad
Искам да ги нося основно с лоуфъри (с кецове и маратонки също).
Ще се радвам на препоръки. Благодаря Sparkling Heart

# 227
На Пирин хил чорапите са перфектни за мен.

# 228
Привет Simple Smile
Не знам дали питането ми е точно за тази тема, но тя ми се стори най-удачна. Ще ми се смеете, но.. В издирване съм на хубави, съвсем изчистени памучни бели чорапи, които да са качествени и да не се свличат и събуват, както и да не стават като за мини порода куче след пране. Масово по магазините са страшни изкуственяци Sad
Искам да ги нося основно с лоуфъри (с кецове и маратонки също).
Ще се радвам на препоръки. Благодаря Sparkling Heart

в H&M на Витошка, в панери точно пред касите има много добри точно по питането ти

# 229
  • Deutschland/HE
Пирин хил са чорапите. Имаме и ежедневни памучни, за зимата с вълна, спортни и нямаме забележка.

# 230
  • София
Благодаря! Ще поръчам за проба и ако ми харесат, ще се запася стабилно Simple Smile

# 231
  • Някъде там
Чорапи взимам само на Пирин  хил, H&M и Agiva Happy Foot.

# 232
На мен палтенцето ми харесва. Точно тази кройка е много благодатна за есента. Имам такова с паднало рамо и овързайз и го нося по-често от любимите си кожени якета. Нямаш наднормено тегло и няма как да те направи квадратна. Закопчаването много ми харесва. Джоба не дразни окото и ако нямаш навик да пъхаш ръце в джобовете си е ок. Цветът, като че ли отива на кожата ти, но не мога съвсем да преценя, защото лицето ти е скрито.

ПС. сега ми попадна това.
https://www.youtube.com/watch?v=ew-At6bunec

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 11:51 от goddess-outnocontact

# 233
На мен също много ми харесва палтото и бих казала, че е идеално за есента.

# 234
Влизам да надникна в темата ви ако приемате новодошли. Късото палто е прекрасно и доста в крак с есенната мода, аз също извадих къс тренч и чакам да застудее. Чакам и крок принт на пола, която се съмнявам че ще се съчетае с тренча, та се чудя с какво ще я нося, но да видим. Искам да е кежуъл вайба с нея, та вероятно с чорап и мокасини, но ми се щеше и да е с нещо късо отгоре. Вероятно бих заложила на полувер, като на снимката, просто ще почакам студа.

# 235
По-тясна и по-тънка блуза с дълъг ръкав също е добър вариант. Отново в същия цвят и защо не и такъв чорапогащник.

На мен би ми харесало и с ботуш или на ток.

# 236
Полата е много хубава, миналата година ги видях съчетани с къси торбести якета и дълги елегантни палта.  С тесни пола или широки пуловери.
Младите госпожици около мен това.
Сега съм и поръчала това, дано е хубаво

# 237
Влизам да надникна в темата ви ако приемате новодошли. Късото палто е прекрасно и доста в крак с есенната мода, аз също извадих къс тренч и чакам да застудее. Чакам и крок принт на пола, която се съмнявам че ще се съчетае с тренча, та се чудя с какво ще я нося, но да видим. Искам да е кежуъл вайба с нея, та вероятно с чорап и мокасини, но ми се щеше и да е с нещо късо отгоре. Вероятно бих заложила на полувер, като на снимката, просто ще почакам студа.
Скрит текст:

С къс пуловер, както е на снимката, е хубаво съчетанието.
Може и с тренча да се получи хубаво съчетание, ако е подобен модел -  на мен ми харесва.

# 238
Моята пола е по-дълга, но не се бях замисляла за по-дълга блуза и тренча отгоре- така ще стане.  Продадох си кафявите чанти и силно ми се ще да я вържа с този ми ти шлифер, за да я нося с любимата ми чанта напоследък. Благодаря за идеите!

# 239
  • NYC
Tази пола на Cos e страхотно попадение и като гледам този стил е представен в няколко от типажите от новата колекция на Гучи. С уговорката, че пропорциите ще са по-различни, виждам я да пасва на тези визии:
La Cattiva

Ragazza

А защо не и инфлуенсърката

Общи условия

Активация на акаунт