Модни консултации - 79

• 44 057
  • 428
  •   12
Отговори
# 210
Страхотно си е!

# 211
  • София
Ами не, не ме дразни с този джоб, симпатично е.

# 212
  • в пералнята
Много е готино палтото. Супер интересно е Simple Smile

# 213
Благодаря ви 🌷, щом го харесахте и вие и ви се струва ок само с един джоб, ще си го оставя и няма да го връщам 😊

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 03:00 от Ant.

# 214
  • Някъде там
Pollinaa, не ми допада съчетанието на чантата с обувките. Лично аз бих съчетала с черна чанта.

Ant., палтото изглежда много добре, не ме дразни, че е с един джоб, но ако теб те дразни много и не ти е комфортно да го носиш - върни го.

# 215
  • Пловдив
Чудно е палтото.А и много практично да се носи телефона, за да е по- бързо под ръка.

# 216
На мен палтото не ми харесва, но аз не харесвам овърсайз палта. Прекалено е широко около талията и на ръкавите. Това е леко палто и няма да го носиш с дебел пуловер, за да обере тази ширина. Интересно е с един джоб, но този джоб е прекалено голям и слагайки телефон, както някой посъветва, този джоб ще увисне и ще имаш торба от едната страна. Копчетата ми харесват, че има качулка - също, но аз не бих го задържала.

# 217
Аз съм по-скоро не за палтото - джоба, липсата на ревер/яка и копчетата не ми допадат.

# 218
От мен твърдо НЕ зс палтото. Кройката е такава, че те прави абсолютно правоъгълна. 😀 Не ти прави услуга на фигурата, според мен. Simple Smile

# 219
Твърдо не за палтото.

# 220
За кафеви дрехи и обувки купих ето тази чанта от Зара и подхожда с всичко ( за ежедневно носене става и през рамото , което я прави супер практична):

Палтото не е лошо, лично аз отбягвам да купувам връхни дрехи с паднало рамо. Изглеждат като наметала и кройките обикновено са уголемени.

# 221
  • Mediterraneo
Е, то си е овърсайз.
На мен не ми харесва палтото, като съшито в час по трудово ми е, нещо недовършено ми стои, не знам какво точно.

# 222
На мен ми изглежда малко натрупано от към детайли ( копчетата / закопчаването, джоба, качулката, падналото рамо) и цвета се слива с цвета на косата на Ant. Изглежда практично ,обаче ,и плата е хубав.

# 223
  • София
Може ли някакви идеи за прави или съвсем леко разкроени дънки, които да саприлепнали на дупето? Черни/тъмносиви/тъмносини и да са с умерена цена, защото не нося постоянно дънки. И да не са с ниска талия, че имам проблеми с корем.

# 224
Олее, колко много мнения 🤓 Благодаря на всички! Ще го помисля още малко, може би ще го пробвам с няколко различни аутфит-а и тогава ще реша. ☺

Общи условия

Активация на акаунт