Модни консултации - 79

• 25 857
  • 254
  •   1
Отговори
# 210
Моля за мнение. Взех си едно късо овърсайз палтенце, но сега ме гложди мисълта, че изглежда странно като има външен джоб само от едната страна. Нямам представа защо са решили така да бъде модела, плата е много приятен и фин, 80%вълна. На мен много ми харесва и тук където живея едва ли някой ще забележи, но си вкарах една голяма муха в главата и ми трябва помощ да я махна 😊 😁

# 211
Страхотно си е!

# 212
  • София
Ами не, не ме дразни с този джоб, симпатично е.

# 213
  • в пералнята
Много е готино палтото. Супер интересно е Simple Smile

# 214
Благодаря ви 🌷, щом го харесахте и вие и ви се струва ок само с един джоб, ще си го оставя и няма да го връщам 😊

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 03:00 от Ant.

# 215
  • Някъде там
Pollinaa, не ми допада съчетанието на чантата с обувките. Лично аз бих съчетала с черна чанта.

Ant., палтото изглежда много добре, не ме дразни, че е с един джоб, но ако теб те дразни много и не ти е комфортно да го носиш - върни го.

# 216
  • Пловдив
Чудно е палтото.А и много практично да се носи телефона, за да е по- бързо под ръка.

# 217
На мен палтото не ми харесва, но аз не харесвам овърсайз палта. Прекалено е широко около талията и на ръкавите. Това е леко палто и няма да го носиш с дебел пуловер, за да обере тази ширина. Интересно е с един джоб, но този джоб е прекалено голям и слагайки телефон, както някой посъветва, този джоб ще увисне и ще имаш торба от едната страна. Копчетата ми харесват, че има качулка - също, но аз не бих го задържала.

# 218
Аз съм по-скоро не за палтото - джоба, липсата на ревер/яка и копчетата не ми допадат.

# 219
От мен твърдо НЕ зс палтото. Кройката е такава, че те прави абсолютно правоъгълна. 😀 Не ти прави услуга на фигурата, според мен. Simple Smile

# 220
Твърдо не за палтото.

# 221
За кафеви дрехи и обувки купих ето тази чанта от Зара и подхожда с всичко ( за ежедневно носене става и през рамото , което я прави супер практична):

Палтото не е лошо, лично аз отбягвам да купувам връхни дрехи с паднало рамо. Изглеждат като наметала и кройките обикновено са уголемени.

# 222
  • Mediterraneo
Е, то си е овърсайз.
На мен не ми харесва палтото, като съшито в час по трудово ми е, нещо недовършено ми стои, не знам какво точно.

# 223
На мен ми изглежда малко натрупано от към детайли ( копчетата / закопчаването, джоба, качулката, падналото рамо) и цвета се слива с цвета на косата на Ant. Изглежда практично ,обаче ,и плата е хубав.

# 224
  • София
Може ли някакви идеи за прави или съвсем леко разкроени дънки, които да саприлепнали на дупето? Черни/тъмносиви/тъмносини и да са с умерена цена, защото не нося постоянно дънки. И да не са с ниска талия, че имам проблеми с корем.

Общи условия

Активация на акаунт