Модни консултации - 79

• 43 187
  • 408
  •   3
Отговори
# 390
  • При децата ми
Купих на дъщеря ми /тогава на 15г./ преди около година. Тя много го харесва. Плътен е доста и топли.

# 391
  • София
Здравейте,какво колие ще подхожда на гащеризон с гръцко деколте?

# 392
Деколтето е достатъчен акцент, подобни нося само с нежно колие тип верижка по шията. Ако е по- дълбоко, може и с по- дълго, но с малка висулка и пак нежно и тънко.

# 393
Защо не пробваш с чоукър?

# 394
  • София
Mateah, точно с такова нежно и тънко златно колие го нося. И е добре, наистина. Telesilla, интересно предложение, ще пробвам. Благодаря Ви. Приятен и усмихнат ден.

# 395
Здравейте, моля ви кажете ми има ли някъде ботуши за много тънък крак, от три години не успявам да си намеря такива, а толкова много искам… последно си поръчах тези от gianni, но и те са ми широки, искам да са по-прибрани по крака:(

# 396
АЗ пък съм с обратния проблем .Имам тези и от 5 години се чудя да си тъпча ли прасеца в тях.....
Скрит текст:

# 397
АЗ пък съм с обратния проблем .Имам тези и от 5 години се чудя да си тъпча ли прасеца в тях.....
sasi6, моето мнение е - да. Аз много харесвам ботушите да са по крака горе, когато намеря такива съм доволна. Разбирам "неволите" на _Angie_ -  успех в търсенето пожелавам  Hands Plus1

# 398
_Angie_, преди години съм купувала от Stillo - https://stillo-bg.com/

# 399
Света,благодаря за включването. Аз рядко мога да закопчея ципа на някой ботуш....И тези с мъка ги бях закопчала и си отлежават..,може и да ги извадя пък..

# 400
Деколтето с едни красиви висящи обици бих носила.
Или както предложи Mateah с нещо нежно.
Сега отворих сайта и се колебая да поръчам ли същия за едно от коледните партита.

Или този? С дантелата?

Само обици и пръстен бих добавила.
Е, и високи токчета де

# 401
Дами, как гледате на  една по-нетрадиционна рокля?
имам черно бюстие, или по-точно много къса рокля от младите ми години и мисля в долната част да сложа дълга до земята богата тюлена пола в светло зелено.
Нещо като на Christy Altomare в този клип
https://www.youtube.com/watch?v=rhqv-5unsJU&list=RDrhqv-5unsJU&start_radio=1

Мислех за дълга сатенена рокля с голи рамена, но сякаш сатена иска повече младост.

За официално събитие става въпрос

# 402
  • Бургас
Ал, на мен ми се струва чудесна идея, поне това, което си представям.

# 403
Al,
Аз бях с нещо подобно на бала си 1990г. Grinning
Шита къса рокля с бюстие бяло ламе с бродирани рози (от сватбата на майка ми), черен тюл ръкави/ръкавици и черен тюл на няколко нива пола почти до земята. За времето си беше извънземна. И по корекомите нямаше подобни.
Тънкостта тук е двата плата (плътния и тюла) да имат силен контраст в цветовете и тюлът да не е на много пластове. Целта е да се вижда добре роклята отдолу. В противен случай ще се получи визията от клипа: топ с пола от тюл отделни части.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 03:06 от Air Space

# 404
Al, според мен е добра идея и на теб ще ти отива. Относно сатенена рокля- до фигура е, а не възраст и също ще ти стои чудесно. Не знам защо често споменаваш възраст с твоето тяло и излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт