Модни консултации - 79

• 43 187
  • 408
  •   3
Отговори
# 375
За Холивудски блясък, бих сложила на червената рокля сребърни или златни обувки и мини чантичка.
Бижута - дълго колие и обици. Може и за метална диадема да се помисли.
Модерни са, малко в стил гръцка богиня.

А полата и блузата в охра жълто ми харесват много.

За вените и цвета им за определяне на типа - да, така е.
Моите са сини, ама сини и съм зима.

# 376
  • Варна
Имам колежка, която е много светла блондинка и такъв цвят много й отива.

Нямам се за моден експерт и не пазарувам кой знае какво, но да попитам - този цвят става ли за средна към светла блондинка? Алтернативата е черно, но не ме кефи, не че изобщо не нося черно.
Скрит текст:

# 377
На руси дами бежово, златно и особения нюанс на сета от вълнено трико отиват много.

# 378

Моля за мнение. Това яке/шуба, старомоден модел ли е? Има ги в Лидл за 38 лв, пише водоотблъскващо, на живо е по-добре. Чудя му се за тези пари. 😃

# 379
Аз имам подобно от Zara с гъши пух и го нося доста често . Изглежда като шуба, но е много леко и топли. Не мисля, че е старомодно. За тези пари си е направо идеално. Аз ще видя ако ги има край нас да взема за подарък. Благодаря за идеята 😊

# 380
Имаше и в черно, но само големи номера.

# 381
  • София
Аз на тези модели им викам "страстоубийки" Stuck Out Tongue По-добре купете нещо по-красиво и функционално. Избор в момента има бол.
Вярно, че е без пари, ама предвид и този факт, шансът всеки втори да е с такова е бая голям.
Споделям мое мнение, не се сърдете Heart

# 382
Скрит текст:
Моля за мнение. Това яке/шуба, старомоден модел ли е? Има ги в Лидл за 38 лв, пише водоотблъскващо, на живо е по-добре. Чудя му се за тези пари. 😃
Не, моделът е актуален.
Гледах наскоро този модел якета при Max Mara, в Farfetch ...
На мен ми харесва моделът, стои готино, ако е добре ушито - не се чуди Simple Smile
Три идеи за съчетания
Скрит текст:

Мера, твоето яке много ми хареса!

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 23:08 от Sweta

# 383
ShokolaDkaa, не сърдя 😉

# 384
Имах яке от Лидл от предишни години, не беше качествено и изглеждаше евтино.

# 385
Бялата пухенка на Зара ми харесва - дълга, пухеста, фенси.

на Лидл тц. Не ми допада, по нещо ми прилича на яке за работа.

# 386
Освен това всички баба в квартала се сдобиват с такива якета.

# 387
  • Mediterraneo
Гледах ги и аз, мерих, ама нещо не са таман. Развалиха си дрехите Лидл от няколко години насам.

# 388
Момичета здравейте! Търся си панталон, който да може да се носи с маратонки или оксфордки. Имам коремче и съм 165, 58-60 кг. Също си търся и прилични оксфордки.

# 389
Какво ви е мнението за Karma комплектите?
Искам да взема на дъщеря ми, която е на 12 г, 146 см. 100 лв ми е над бюджета за детска дреха, но ако си струва бих ги дала.
Има едни дебели ватирани, имитиращи разни марки, които пък по шевовете се образуват дупки, т.е. не са качествени на цена 55 лв.

Общи условия

Активация на акаунт