Модни консултации - 79

• 43 051
  • 407
  •   1
Отговори
# 360

а надолу черен плътен чорапогащник и черни обувки
харесвам се 🙂

# 361
  • Велико Търново
Ал, само ти и единствено ти може да носиш всякакви комбинации без да изглеждаш комична.Пиша го сигурно за стотен път!

# 362
И аз те харесвам , Al. Комбинацията не е моята , но  полата ми допадна много, от къде е ?

# 363
  • София
Аз пък да питам за ризата

# 364
Момичета, помагали сте ми неведнъж и високо ценя вашето мнение. Да си купя ли тази рокля?

# 365
  • София
Нямам се за моден експерт и не пазарувам кой знае какво, но да попитам - този цвят става ли за средна към светла блондинка? Алтернативата е черно, но не ме кефи, не че изобщо не нося черно.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 18:51 от Cuckoo

# 366
Роклята ми изглежда ретро.
не бих я купила.
За мен, този модел стои добре с дължина под коляното

Ризата и полата са от минала колекция на SassaBjorg

# 367
  • Street of Dreams
И за мен роклята е ретро, без да е класическа. Като цяло това ми е мнението за самия бранд, но има хора, които го тачат.

Относно цвета е много трудно да се каже, защото зависи от тона на кожата , а не на косата. Ако си със студен подтон като мен, ще стои гротескно. Ако си с топъл тен, ще е добре.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 09:19 от OnDiNe_

# 368
Нямам се за моден експерт и не пазарувам кой знае какво, но да попитам - този цвят става ли за средна към светла блондинка? Алтернативата е черно, но не ме кефи, не че изобщо не нося черно.
Скрит текст:

На мен ми харесва роклята, бих я комбинирала с черно стилето и малка черна чантичка с нещо голд по нея. Не знам как би изглеждала на блондинка, аз не съм.

# 369
Дами, как бихте стилизирали тази рокля?
Поводът е парти на тема Холивуд.

Какви бижута? Обувки стилето?

# 370
Елмайра

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 14:07 от •MERA•

# 371
И на мен ми харесва цветът на роклята на Cuckoo. Много по-добре от черно. И не виждам защо да не отива на русокоска.

# 372
  • София
И на мен ми харесва цветът на роклята на Cuckoo. Много по-добре от черно. И не виждам защо да не отива на русокоска.
Всъщност е комплект пуловер и пола. Нямам нелюбими цветове, но точно за черното имам резерви, също и сиво не бих, защото вече имам подобен комплект сиво + дълга сива плетена рокля.
Според Copilot подтонът се определял от вените на ръцете - дали ги виждаме по-скоро сини или зелени. Ами за моето око са ....уж сини, но може би имат някакъв зеленикав оттенък.
Сякаш ми пасват на шишето за вода Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 13:30 от Cuckoo

# 373
Дами, как бихте стилизирали тази рокля?
Поводът е парти на тема Холивуд.
Скрит текст:
Какви бижута? Обувки стилето?
Да, бих стилизирала с високи обувки - /затворени през този сезон/, обеци задължително, може и пръстен.
Цветово червена рокля се съчетава много хубаво с черни обувки/чанта
Скрит текст:
С червени обувки, като тук чантата може да е сребриста, златиста, черна и съответно обеците златисти/ сребристи
Скрит текст:
Със сребристи обувки/аксесоари - Мера е показала
И със златисти:
Скрит текст:

# 374
Дааа, златно и дори розово злато пак ще изглежда много ефектно за Холивудски стайлинг на червената рокля.

Общи условия

Активация на акаунт