Модни консултации - 79

• 79 062
  • 778
  •   1
Отговори
# 720
На по-височки дами. Аз с широки дънки нося само къси якета.

# 721
  • София
Ето такъв кропнат къс шлифер нося в последно време в розово и в кафяво, много съм доволна:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1315959003.html

# 722
Шлифер да коляното и широки дънки стои супер ❤️
Зависи от фигурата. Понеже знам твоята каква е,на теб сигурно стои добре. Аз съм със широки рамене и гръб  и тясна долна част на тялото  и никак не се харесвам така. Широки дънки,само с тясна горна част. Или както предложих на дамата за сватба,фина риза от коприна или друга хубава ,лека материя,която не придава обем.

# 723
  • София
Момичета, не знаех в коя тема да попитам, но смятам, че тази е подходяща. Купих си най-сетне лоуфъри, но разбира се, са ми големи. Краката са ми много слаби и тънки и не мога да намеря кожени лоуфъри, които да ми стават. Този път са ми съвсем малко големи и широки и мисля, че с подходяща стелка бих могла да ги позапълня. Та питането ми е - имате ли опит с подобно действие и бихте ли препоръчали конкретни стелки? Тенкс Two Hearts

# 724
  • Шоплука
Момичета, не знаех в коя тема да попитам, но смятам, че тази е подходяща. Купих си най-сетне лоуфъри, но разбира се, са ми големи. Краката са ми много слаби и тънки и не мога да намеря кожени лоуфъри, които да ми стават. Този път са ми съвсем малко големи и широки и мисля, че с подходяща стелка бих могла да ги позапълня. Та питането ми е - имате ли опит с подобно действие и бихте ли препоръчали конкретни стелки? Тенкс Two Hearts

Стелки купувам от Саламандър, много добре уплатняват.

# 725
  • На плажа
Благодаря на всички за отговорите относно тоалета ми за сватбата.
Чакам панталона всеки момент да пристигне и ще преценя...но и на мен вече нещо не ми харесва в него.Имам още време и ще потърся и рокля.

# 726
  • Street of Dreams
Панталонът е много хубав, но такава дебела материя няма да отива с ефирна риза, нито със сандалите. За други поводи - да.

# 727
Имам богат опит, вземи си ортопедични, звучи грозно, но са много фина изработка. Естетсвена кожа, на петата са леко повдигнати и така запълва празното пространство, ако не е голямо, освен това са удобни и е добре за краката. Иди в магазина с обувките, за да пробваш, защото има значение и свода ти какъв е. Има цели стелки, половинки ...
https://pedagbg.com/category/%d0%be%d1%80%d1%82%d0%be%d0%bf%d0%b … 0%bb%d0%ba%d0%b8/

# 728
  • София
Много благодаря! Ще тествам задължително, защото много ми харесват. Те съвсем за малко не ми стават - буквално са милиметри отзад и отстрани. Надявам се да успея да си ги наглася по мярка Simple Smile 

# 729
  • Пловдив
Може да пробвате за отзад от този тип уплътнители

# 730
За не-ортопедични цели, ЦЦЦ имат хубави стелки от естествена кожа.

# 731
  • София
Пробвах пуловер върху риза днес с различни пуловери. Положението е трагедия. Издува, криви... Въобще е невъзможно за реално носене.

# 732
  • София
Не е, вероятно това е само яка отгоре, имитация на риза, което показват по снимките.

# 733
  • някъде под слънцето...
Пробвах пуловер върху риза днес с различни пуловери. Положението е трагедия. Издува, криви... Въобще е невъзможно за реално носене.
Харесвам се с  такава комбинация,  пуловерите ми обикновено са оверсайз, ризите също , .
Скрит текст:

И не съвсем оверсайз

И съм в една голяма чуденка  ,  това  ако си го взема,  дали и колко пъти ще го облека

Последна редакция: вт, 17 мар 2026, 14:15 от sl

# 734
RockStar, много е хубаво риза&пуловер ♥️
Много ходя така, за да сваля пуловера като влезна на топло, или да намушкам пуловера в чантата.

Пробвай с по-тънка материя риза - поплин, вискоза, коприна, за да не ти издува.

Общи условия

Активация на акаунт