Модни консултации - 79

• 26 396
  • 257
  •   1
Отговори
# 165
  • София
момичета, с какви чорапи мога да нося новите си обувки. За по-студено време чорапи тип маратонки не ми е оферта. Нося крачоли до глезена и чорапа ще е на показ.

Две опции - или бежови тип чорапогащник или шарени всякакви видове с цветовете на обувките.

# 166
Не бих обула подобна обувка с чорапогащникови чорапи... То нищо не нося с такива вече,но за елегантни обувки,може.
Тези с всякакви подходящи по ьвят или контрастни къси памучни,бамбукови чорапи. Или някакви интересни на вид,които да са в хармония. Но така от картинка,бежови,неутрални ще са добри за "бързо комбиниране"

# 167
  • София
Привет! Не знам в коя тема да питам, но мисля, че тази е ок Simple Smile
Препоръчайте ми, плийс, марка и модел лоуфъри от тези с грубата подметка - максимално изчистени откъм джунджурийки и лъскави блестулки. Да са от хубава естествена кожа и най-важното за много тесен и слаб крак. Толкова много искам такива, но всички са ми огромни - все едно съм си напъхала крака в леген. На дължина са ми добре, но на ширина... Мога да пъхна по един пръст и от двете страни Sad
От миналата година съм в търсене и все не мога да намеря подходящи. Принципно харесвам и са ми мега удобни обувките на Масимо Дути, но този сезон нищо не ми хвана окото.
Имам и харесвам много обувките на Прада и поръчах прословутите лоуфъри. Толкова бяха красиви, но не ми паснаха като размер - 36,5 нося принципно на марката, но ми бяха широки и тесни на пръстите отпред. Щях да се разплача от яд Sad
Ще съм много благодарна, ако някой с подобен проблем е открил такива чепички Heart

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 22:11 от ShokolaDkaa

# 168
Имах такъв казус пролетта. Гледах в Тенденц понеже имаха голям избор и изчистени и с разни катарами, изкуствени /някои доста сполучливи и удобни за цената си/ и естествени. И аз така сума ти модели мерих, два съседни номера, все нещо малко не ми пасваше или на ширина или дължина. Накрая от зор взех едни дето ми бяха много леко хлабави + една леко уплътняваща "лепенка" им сложих в задната част над глезена. Или оттам или от ДМ я взех. Друго решение не намерих. До крак и модел е.

# 169
  • гр.София
Ох,и аз се мъча с едни лоуфъри, от разкошна ест кожа,широки са ми, (отпуснаха се )и ми се вади кракът,слагах уплътнения, лепенки, занесох на обущар, заши ми широк ластик под езика,не се вижда,но ми придържа крака вътре.
Успех с търсенето!

# 170
тъмно шоколадово кафяво харесвам, в комбинация с цикламено, светло синьо, лилаво, т.н.

Mera, дай плийс линк за последния панталон, с хубавата кройка.

Halmanera имат лоуфъри които пасват на по-тесен крак.
Но само онлайн за България.

# 171
Al Georgieva, аз пазарувам от британския . Не съм сигурна къде си , затова давам номер на артикул и описание :
Панталонът е Wide Tailored Trousers, номер на артикула: 1293733004007. Би трябвало да излезе на търсачката в сайта или апликацията на всички държави. Цвeта е  dark brown . Не съм комбинирала с цикламено , синьо и лилаво. Ще опитам , благодаря за идеите . Купих си един оранжев топ ( blouse)  от бутика до нас на намаление, ще го пробвам и него с кафевите панталони.

# 172
То вече не знам да има подходящ случай да обуеш 3/4 телесен чорап. Последно го правих миналата година, и бързо осъзнах, че влизам в графа "милениал криндж". Sweat Smile Доколкото разбирам, сега е ок тънък чорапогащник - черен, бордо, със съответния цялостен стайлинг,  разбира се. За най-лесно и аз бих залоьила на къси памучни, бамбукови чорапи.

# 173
Мерси!
Намерих го, моят номир е изчерпан, но ще го следя

Ето със синьо
Скрит текст:

и с цикламено
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 16:47 от Al Georgieva

# 174
Здравейте,цветни сникърси си взех но сега трябва да си взема и един чифт черни.Двоумя се между тези двата.Вие за кои сте ☺️?

# 175
  • Somewhere far away
Тези на Steve Madden ми харесват повече.
Аз пък да се оплача че мойте Скечърси се скъсаха след само година носене. Много са удобни, да, всичко което съм чела като реклама за тях е така, но.. Много неиздържливи и много бързо се скъсаха!

# 176
Тези на Steve Madden ми харесват повече.
Аз пък да се оплача че мойте Скечърси се скъсаха след само година носене. Много са удобни, да, всичко което съм чела като реклама за тях е така, но.. Много неиздържливи и много бързо се скъсаха!
Ее 😒какъв модел са?Хайде за нови тогава🙂

# 177
  • София
Аз съм за нито едните Simple Smile Нито са хубав модел, нито са качествени. Съветвам ви да разгледате и други марки..
Ал, този модел панталон не ви ли прави шкембенце - с много висока талия е и с тези басти. Иначе е страхотен на снимка, а цветът е моята голяма любов - кафявото. Обожавам го във всичките му нюанси и имам късмет, че ми отива. Наистина със синьо много добре се съчетава, с лавандула, която много обичам (но избягвам в близост до лицето) също е супер яко.

# 178
Аз съм за нито едните Simple Smile Нито са хубав модел, нито са качествени. Съветвам ви да разгледате и други марки..
Ал, този модел панталон не ви ли прави шкембенце - с много висока талия е и с тези басти. Иначе е страхотен на снимка, а цветът е моята голяма любов - кафявото. Обожавам го във всичките му нюанси и имам късмет, че ми отива. Наистина със синьо много добре се съчетава, с лавандула, която много обичам (но избягвам в близост до лицето) също е супер яко.
И къде са разгледам за по хубав черен модел?????

# 179
  • София
Черни сникърси има навсякъде, всички марки имат Simple Smile Boss, Armani имат хубави модели и на намаление не са толкова скъпи. Gant, Marc o Polo също предлагат изчистени модели и са бюджетни.
Не че аз съм човекът, който да даде съвет точно за черни маратонки, защото аз нося предимно бели. Не харесвам и не си купувам черни никога. За боти, ботуши и обувки - да, но за спортни, белите за мен са си класика.
Между другото, последно си поръчах едни бежови сникърси на Boss. Бях питала за тях в темата Simple Smile Не ми харесаха изобщо на живо и ги върнах. Подметката беше голямо дърво, иначе на визия го бяха докарали горе-долу.
От Guess аз лично и чорапи не бих си купила. Имам едни, които взех, за да запълня една поръчка и ме е срам да ги нося Joy

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 19:19 от ShokolaDkaa

Общи условия

Активация на акаунт