Модни консултации - 79

• 26 396
  • 257
  •   1
Отговори
# 180
  • Somewhere far away
Тези на Steve Madden ми харесват повече.
Аз пък да се оплача че мойте Скечърси се скъсаха след само година носене. Много са удобни, да, всичко което съм чела като реклама за тях е така, но.. Много неиздържливи и много бързо се скъсаха!
Ее 😒какъв модел са?Хайде за нови тогава🙂
Eто тези :

https://obuvki.bg/p/snikrsi-skechers-fresh-start-11931-wsl-white-silver

последни дни ги нося , само защото много ги харесвам -ако бяха други да съм ги хвърлила още в момента в който видях че са се скъсали. Sad

# 181
Тези на Steve Madden ми харесват повече.
Аз пък да се оплача че мойте Скечърси се скъсаха след само година носене. Много са удобни, да, всичко което съм чела като реклама за тях е така, но.. Много неиздържливи и много бързо се скъсаха!
Ее 😒какъв модел са?Хайде за нови тогава🙂
Eто тези :

https://obuvki.bg/p/snikrsi-skechers-fresh-start-11931-wsl-white-silver

последни дни ги нося , само защото много ги харесвам -ако бяха други да съм ги хвърлила още в момента в който видях че са се скъсали. Sad
Ами съжалявам време е за нови идва и нов сезон🤎🧡

# 182
Бастите зависи как падат / колко се отварят.
На кафявия ми се струва че ще застанат както трябва.
Но в 99 % предпочитам прав панталон, без басти
Имам примерно този, стои велико 😎
Скрит текст:

# 183
  • София
Ако има басти, талията не трябва да е толкова висока. Тези на H&M са доста изсулени като ги видях на модела, както и супер дълги. Така че вероятно няма да правят “корем” Simple Smile

# 184
Ето така ми стои на мен кафявия панталон.

Не съм слабичка и коремче си имам. Стайлинга го правя с лоуфъри , обаче днес съм с дънки и тези обувки. Обух панаталона за да ви го покажа.
Ще го пробвам и с цветовете , които препоръч Al Georgieva. Много  ми харесаха комбинациите, които си показала.

Моля да не ме цитирате за да мога да си изтрия снимките като ги видите.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 00:01 от •MERA•

# 185
Здравейте,цветни сникърси си взех но сега трябва да си взема и един чифт черни.Двоумя се между тези двата.Вие за кои сте ☺️?
Скрит текст:

Аз съм за вторите, харесват ми на външен вид.
Но препоръчвам добре да се премерят.
Имах сандали на марката - синьо/ зелен цвят, много красиви. Такива пришки ми направиха, два/три пъти ги обух - и край.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 22:09 от Sweta

# 186
  • София
Аз съм много слаба и с такъв панталон като се огащя и съм като този от Шоуто на Слави, дето викаше “Къде е батко?” Joy Пълна карикатура, хаха
На теб ти е добре, стои ти чудесно. Но пробвай с нещо по-цветничко горе или бежово/нюд, за да има малко контраст. Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 20:29 от ShokolaDkaa

# 187
Да, аз не съм планирала да го нося така, просто го обух да покажа как стои. Благодаря за препоръките . Моля да не ме цитирате за да мога да изтривам снимките като ги видите 🙏🌸

# 188
  • Пловдив
•MERA•, много хубаво ти стои - точен размер ли си взе - обикновено такива широки са малко уголемени май

# 189
Благодаря , змейковица. На по-слаба жена ще стоят по-добре ми се струва, но за работа са ми идеални. Панталоните на H&M си ги поръчвам един размер нагоре и понякога стеснявам само в талията.

# 190
  • Велико Търново
Мера, страхотна си!

# 191
Mera, не те видях с кафявия панатлон, но съм сигурна че ти стои добре, с белия много ми хареса.

За кафявото, по-нагоре прочетох за комбинация с лилаво, много е хубаво, и така нося.

# 192
Бастите зависи как падат / колко се отварят.
На кафявия ми се струва че ще застанат както трябва.
Но в 99 % предпочитам прав панталон, без басти
Имам примерно този, стои велико 😎
Скрит текст:

Този панталон е суупер як!
От къде е?

# 193
Siska, благодаря 🌹
Mera, не те видях с кафявия панатлон, но съм сигурна че ти стои добре, с белия много ми хареса.

За кафявото, по-нагоре прочетох за комбинация с лилаво, много е хубаво, и така нося.

Изпращам на лично съобщение и отивам днес да търся цветни горници за панталона 🌸

Тези дънки също стоят много добре и са лесни за комбинации (само индиго и бяло ми стои добре като цвят за дънки ). Моделът е имитация на популярните дънки на Levi’s Rib Cage ( с които съм на снимката с белите дънки , която сложих в другата тема ).
.

# 194
  • Варна
Може ли линк към дънките или ги давате само като пример?

Общи условия

Активация на акаунт