Модни консултации - 79

• 27 771
  • 271
  •   2
Отговори
# 255
Здравейте, според демоде ли са вече тези боти?

Не са демоде, според мен.

# 256
И аз мисля, че не са, освен това са практични с по-високата подметка и състоянието на тротоарите ни, калта, кишата. Миналата година си купих подобни и не смятам да спирам да ги нося във влажно време.

pp. Имам тези и точно цветната подметка ми харесва, защото дава малко цвят в сивотата на зимата.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 06:53 от goddess-outnocontact

# 257
Притеснява ме основно цветната подметка, струва ми се, че преди 3 години бяха актуални.

# 258
На мен точно цветната ми харесва на този модел боти/ ботуши.

# 259
Здравейте,😇как сте в темата?Следя ви когато мога.Сега съм тук с 2 чифта сникърси на Карл и адидас *класика😄чудейки се кои ще са по удобни .дайте глас кой модел ви допада повече!

# 260
  • София
Адидас. Другите са пълна скука.

# 261
Аз бих предпочела черните. Съчетават се с всеки стил през есенно-зимния сезон, Adidas съм имала този модел и не ми бяха комфортни.

# 262
Като видя нещо с това Карл и ми става зле.

# 263
Като видя нещо с това Карл и ми става зле.
Защо хаха ,той беше голям дизайнер Класик черно и бяло😀

# 264
  • София
На практика Karl Lagerfeld е американска марка, която излиза 2015 година.

# 265
  • София
Всичко живо по улиците е с логота на Карл, Liu Jo, Guess и подобни.

# 266
nelly, oпределено за ежедневна обувка бих предпочела черните сникърси - като визия ми харесват, универсален черен цвят, лесни за всякакви комбинации.
Маратонките адидас за мен са за тренировки, спорт, зала  ...
Ако говорим за лого, по "крещящо" лого от трите ленти на адидас не познавам.

# 267
Като стана на въпрос за черни обувки аз се сдобих с тези на Tosca blu

Чудя се обаче, уголемени ли са или има нещо при този модел. Аз съм си точно 37 номер попринцип, но тези ги усещам големи.

Това време ми прецака есенната мода 😞 имах идеи за аутфити,,но директно извадих дебелото яке и палтата. Тренчкота не знам дали изобщо ще го облека тази есен…

# 268
Харесват ми обувките на Tosca.
Сложи им допълнителна стелка - ще "обере" от големината, създава и комфорт на стъпалото.

# 269
Тоска са леко уголемени по мои наблюдения.Много са хубави. И аз бих сложила допълнителна стелка.

Общи условия

Активация на акаунт