“Клетката“ – сезон 2, от септември по НОВА

• 8 996
  • 69
  •   1
Отговори
# 30
  • Другата България
Аз залагам на жената на Валери.
За убиец.
Според мен Архонта знае, че е тя.

За Гита и аз съм раздвоена в мотивите да я прикрива.
Мисля, че е защото и самата Ина се чувства малко виновна за смъртта на Неда.

# 31
Аз си мисля, че истинският убиец ще се окаже мъжа на Ина, така де вече са разведени. Не знам защо, но такова усещане имам. А актрисата, която играе адвокатката Жаклин Дочева май си е бременна наистина. Изглежда подпухнала в лице и доста едра, а в 1 сезон не изглеждаше така. Тя ми е сладка в този сериал. Само не помня какво общо имаше с Архонта, та сега и нея замеси в схемите си, като уж и помага за фондацията. И друго не разбирам, защо Ина прикрива Гита, която едва не я уби? Колко пъти я питаха и все не казва.

Според мен го е убила точно жена му, адвокатката. Иначе самия сериал наистина е много зле откъм актьорска игра, много бавно става всичко, а тези затворнички направо са покъртителни.

# 32
Актьорската игра е добра що годе  , но до тук . Мъчих се да го гледам и по добре да спра . По добре да си бяха останали със финала на първи сезон за да не мъчат артистите с този нелеп сюжет .

# 33
Съгласен съм с всички вас.Силен първи епизод и дотам... Аз също не смятам да го догледам и го зарязвам!

# 34
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз го гледам,но въобще не буди у мен голям интерес. Ок е без повече.

Това да влезеш/излезеш от затвора стана вече като хотел. Днес ще вляза,утре ще изляза пък после ще се върна,защото дъщеря ми има нужда от мен.
В тази България явно само един затвор има - от дребни крадли до психопати и убийци.

И коя жена ще влезе доброволно в затвора да лежи убийство (което не е извършила),за да пази дъщеря си,която има-няма след 6 месеца ще е аут?
А тя поради каква причина е в затвора? Блъснала е някой,той паднал и се е наранил?

И този бившия й мъж с какви глупости пак се забърка, вместо да си гледа новото гадже и бъдещото дете...

Нищо няма смисъл за мен.Няма сюжетна линия,която да звучи нормално и реалистично.

Актьорската игра също не е върха. Блатечки се справя чудесно и до там.

# 35
Аз го гледам,но въобще не буди у мен голям интерес. Ок е без повече.

Това да влезеш/излезеш от затвора стана вече като хотел. Днес ще вляза,утре ще изляза пък после ще се върна,защото дъщеря ми има нужда от мен.
В тази България явно само един затвор има - от дребни крадли до психопати и убийци.

И коя жена ще влезе доброволно в затвора да лежи убийство (което не е извършила),за да пази дъщеря си,която има-няма след 6 месеца ще е аут?
А тя поради каква причина е в затвора? Блъснала е някой,той паднал и се е наранил?

И този бившия й мъж с какви глупости пак се забърка, вместо да си гледа новото гадже и бъдещото дете...

Нищо няма смисъл за мен.Няма сюжетна линия,която да звучи нормално и реалистично.

Актьорската игра също не е върха. Блатечки се справя чудесно и до там.
За мен пък Блатечки е горе долу този път . Може би и защото преди повече от месец го гледах в една театрална постановка и да си кажа не бях най впечатлена от неговата игра . Иначе сериала на мен не ми допада втори сезон , мъчих се вчера да му дам още един шанс но не става . Този затвор наистина се превърна като хотел , всеки влиза и излиза когато си пожелае.

# 36
  • Другата България
За убиец.
Скрит текст:

Bowtie
Никаква изненада.
Гледам снощния епизод, извинявам се, ако звуча шизофренично.
То и не беше трудно, друг е въпроса само как толкова бързо стана и фалшивото признание, и осъждането, че и вече в затвора....но това го коментирах вече.
Завърза се малко сюжета, ама то и половината епизоди минаха.
Знам, че е филм, че е ....филм Blush, ама разни такива недомислици много ми бодат очите.
Това с “бременната“ затворничка. Тя, София, че е перде, перде е. Или такъв е образа ѝ. Ама адвокат, юрист, така ли изобщо не ѝ мина през ум, че пренася нещо нелегално? Толкова ли е трудно да се провери дали тази затворничка наистина е бременна? И така ли лесно се внася едва ли не всичко, включително и дрога в затвора? Без никакъв контрол - “отвори плика, а, витамини, добре, давай“??? Може и така да е, не съм лежала, не съм внасяла, ама струва ми се малко измислено.
После това с алкохола - какъв е този контрол в този затвор, та никой не може да хване една пикла в това, което прави?
Накрая, но не на последно място - милионите на Хами. Ей така се превеждат един 54 милиона само въз основа на един гол нотариален акт, и приказки на човек, когото познаваш от дни.....
И защо Архонта ги иска тези пари, Ина нали му занесе торбата с кинтите, която София ѝ даде?

Иначе, страхотен Мартин Димитров, ама той по принцип с този поглед и глас си е радост за очите ми.
И слуха ми.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 21:35 от Merri_An

# 37
И аз го харесвам Мартин от "Братя" още, сега пък не разбрах как Димитър стана директор на затвора, нали се отказа от психолог заради Ина?

# 38
  • Другата България
Уволниха Калановски заради еротичното видео на затворничката, и той посочи Блатечки за свой заместник, временно /уж/.

# 39
Уволниха Калановски заради еротичното видео на затворничката, и той посочи Блатечки за свой заместник, временно /уж/.

Това съм го пропуснала, благодаря Simple Smile

# 40
Наистина съм бременна Simple Smile

# 41
  • Ню Йорк
За убиец.
Скрит текст:

Bowtie
Никаква изненада.
Гледам снощния епизод, извинявам се, ако звуча шизофренично.
То и не беше трудно, друг е въпроса само как толкова бързо стана и фалшивото признание, и осъждането, че и вече в затвора....но това го коментирах вече.
Завърза се малко сюжета, ама то и половината епизоди минаха.
Знам, че е филм, че е ....филм Blush, ама разни такива недомислици много ми бодат очите.
Това с “бременната“ затворничка. Тя, София, че е перде, перде е. Или такъв е образа ѝ. Ама адвокат, юрист, така ли изобщо не ѝ мина през ум, че пренася нещо нелегално? Толкова ли е трудно да се провери дали тази затворничка наистина е бременна? И така ли лесно се внася едва ли не всичко, включително и дрога в затвора? Без никакъв контрол - “отвори плика, а, витамини, добре, давай“??? Може и така да е, не съм лежала, не съм внасяла, ама струва ми се малко измислено.
После това с алкохола - какъв е този контрол в този затвор, та никой не може да хване една пикла в това, което прави?
Накрая, но не на последно място - милионите на Хами. Ей така се превеждат един 54 милиона само въз основа на един гол нотариален акт, и приказки на човек, когото познаваш от дни.....
И защо Архонта ги иска тези пари, Ина нали му занесе торбата с кинтите, която София ѝ даде?

Иначе, страхотен Мартин Димитров, ама той по принцип с този поглед и глас си е радост за очите ми.
И слуха ми.

Те повечето неща са доста абсурдни - хора си влизат и излизат от затвора по желание, целият затвор е като китайска провинция (кипи производство),  в мазето се вихри кеч турнир и се излъчва на живо и т.н.

# 42
Пълен абсурд е сценарият и самият втори сезон . Дори и играта не е нещо особено на повечето артисти . Дори и Гергана Дънданова не може да спаси с играта си този сезон. Страхотна актриса е иначе , Мартин Димитров също .

# 43
  • Другата България
Предобриха с кеч турнира, да.
Ама много предобриха.

# 44
Моля някой от България да потвърди, че няма епизод заради събитията.

Общи условия

Активация на акаунт