От психиатрията
-Сторито е от Гьокчем (Джерен)

Най-вероятно Ешреф ще изпадне в "криза" и ще излезе от затвора.
Преди време писах, за феновете в Х и обсъждането им за сцената в кухнята :" а други, че Ешреф има шизофрения" Мисля че ще се окажат прави
-Отпада теорията за Ешреф, най-вероятно ще да е Нисан
Новият герой интересно какъв отпечатък ще остави върху Нисан - раняване или травма. Това , че с Ешреф ще си мерят проблемите е ясно - новият ще мрази Ешреф, защото някъде в миналото го е настъпил и този му има зъб (нищо ново) . Ще го разучи, освен ако не го е следил през времето /ако е бил в затвора преди Ешреф/ и ще кръжи около Нисан.
Допълвам: Вероятно този продуцент по някакъв странен начин ще е свързан и ще остави следа - дали няма да разкрият от миналото на Нисан, травмата от детството или нещо друго.
В затвора да не попада Афра

Той се влюби два пъти от пръв поглед и среща в едно и също лице и жена без да знае това но го усеща по някакъв начин душевно и интуитивно и сам сподели че нещо в Нисан му напомня за Рюя. Разбира се ще има препятствия и нови конкуренти и врагове и може би и предателства.
Аз се старая да не се навивам, че ще стане това или онова, за да не се разочаровам после.
но ми изглежда изморен или му личи че не си пада по тия работи. Но може би е така трябва да бъде защото все пак Ешреф излиза от затвора и Чаатай така го е изиграл не се смее. Сериозен е и елегантен. 😍🤍🩶

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В НОВИЯ СЕЗОН? 

Нескромно ще си пожелая качеството на сериала във всяко едно отношение да върви само нагоре