🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 34 742
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Много красива снимка:

Този на люлката е най-добре: 😃https://www.instagram.com/demetamalfa/reel/DN8u2_JjEki/

# 196
Да видим какво ще излезе от обектива на Жиян Nerd

И Демет се отбелязва от караваната:

# 197
Досега не знаех кой е фотографа на сериала но вече ме светнахте по въпроса. Жена е и се казва Жиян. Определено си разбра от работата.

Ето ги двете с Демет

Мястото на новите плакати е  голямо , хубаво и интересно, като избор.

Това фенско творение и колаж може да се ползва за идея на постерите. Зеленият ретро Кадилак е част от историята и е много важен това е съкровището на Ешреф от малък още. И ЕшСан също преживяха емоции 💚💚🖤🖤🔥💥 така че е добро вдъхновение.

Какво са намислили наистина и каква концепция ще разберем якънда. Няма нищо случайно доказано е всеки елемент е премислен и подсказва нещо още от началото.  

Дано ни пуснат и бекстейдж че ни разглезиха и сега зор като всеки се е изпокрил. От нашите няма и следа.  Тайнственост като за платформи. Но като пуснат фрага и почне сериала  ще ги видим и ще се отпушат нещата и локациите ще се открият и разберат. Ще сме търпеливи... Умеем го.

Що се отнася до екипа зад камера проверих клапата за началото на С 2 и там Улуч и Вейсел си бяха на мястото. Така че няма напуснали и сменени и се успокоихме.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 14:06 от femmi2

# 198
Демет си е у дома. С екипа на DEK си правеха редовно снимки за съдбата им, страхотни бяха. ❤
 "Караваната е моята съдба."
Домът, в който си роден е твоята съдба е първият турски сериал, купен от американската WarnerMedia, излъчен по HBO Max.

Hug https://www.instagram.com/demetozdemir.best/reel/C6HZ7k1INuT/
Hug https://www.instagram.com/demetozdemir.best/reel/C4_Ul4kINVW/

# 199

Предполага се че това е ново и аз така мисля. Ешреф на свобода вече костюмиран се разрпавя с психопатката в съда. Гонджа, като негов адвокат ще бъде там.   

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 14:02 от femmi2

# 200
Всички вече са на линия Sunglasses

Докато не съм забравила -  ЧРД на Евлия Айкан Tada

Да е жив и здрав и скоро да го видим като Орхан, а Демет като Джерен в Джиновете Kissing Face

Преди да е свършило лятото, Демет разтваря архива си от ваканцията:

(Спешно да си изправи хоризонта Animal See No Evil)

(Тук хоризонтът вече е добре Nerd)

# 201
  • София
В първия сезон на сериала фотограф беше Ариф Аслан  може би Жиян е само фотограф на плаката за втория сезон, защото са снимали във фотографско студио

# 202
В първия сезон на сериала фотограф беше Ариф Аслан  може би Жиян е само фотограф на плаката за втория сезон, защото са снимали във фотографско студио

Благодаря за уточнението и отговора.

Демет 💅е споделила прекрасни снимки , пейзажи  и спомени от отиващото си лято. 🩷🤍🩵💦 Новата още по огнена Нисан идва.... 🔥

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 19:58 от femmi2

# 203
сериозно ли това ви харесва Scream
Понеже ме цитирате, се чувствам длъжна и аз да отговоря кратко и ясно - ДА Heart Eyes

Много ми харесва, че Демет си е сложила предпазния колан и качеството на пътя на заден фон също ми харесва много Kissing Face

Отново разкошно фенско творчество. Хората се вдъхновяват от нея Sparkling Heart

# 204
# 205
# 206
Добро утро!
Ето статията, с превод. Беше ми интересно да я прочета.
Демет Йоздемир: „Посветих цялото си време на преживяванията“

На почивка сме с Демет Йоздемир. Едно радостно пътешествие през необятните морски простори с любимата ни актриса, на борда на спокойната палуба на първия кораб на Explora Journeys, Explora I.

Интервю на EYLÜL SOLAKOĞLU

Снимки от КОРАЙ ПАРЛАК

Стилизиране НАЗЛИ КАЙРАН

Радост е да я опознаем не само чрез героите, които тя изобразява на екрана, но и чрез нейната честна, любознателна и самостоятелна личност зад кулисите. След снимачен ден, през който усетихме летния дух в костите си, направихме крачка напред и проведохме нашето интервю за корицата в LuCast Studio, част от платформата за създаване на съдържание и събития на тема Speakeasy, Lu Community, в Бейоглу.

Повече ме интересува каква възраст имаме вътре в себе си, отколкото числата.“

Както винаги, Демет мигновено нажежава атмосферата. Говорим за актьорство, слава, общество и ролите, отредени на жените. Обсъждаме нейните борби да се защити, начините ѝ на любов и бурните ѝ отношения с промените. Започвам разговора ни с въпроса как е. „Няма да започна да плача и да питам „Как си?“ след дълго време, но...“ смее се тя. „Всичко е наред; имах натоварен период. Сега съм на почивка, но не съм напускала Истанбул много. По-фокусирана съм върху почивката. Опитвам се да събера малко енергия за новия сезон.“ Обсъждаме потенциалните последици от навършването на 30 години върху човек. Противно на общоприетото схващане, тя казва, че това не ѝ е повлияло по никакъв начин. „Повече ме интересува възрастта, към която се придържаме, а не числата. Разбира се,
научих много и понякога имаше неща, които упорито отхвърлях. Мисля, че това е пряко пропорционално на опита, а не на възрастта. Например, опитвам се да не бъда толкова нетърпелив, колкото бях преди. Но възрастта не бива да е нещо, което пречи на вълнението, ентусиазма или надеждите на човек – дори и да са фантастични.“

Периодите на Демет Йоздемир, посветени на преживяванията
Дели ли Демет на периоди в себе си? „Откакто започнах работа, броят на периодите ми на промяна се увеличи. Бизнес животът, борбата за съществуване, необходимостта да бъдем силни, особено защото сме жени… Посветих всичките си периоди на преживявания. Настроенията ми се променяха съответно. След това, когато имах друго преживяване, се интегрирах в него с трансформираното си състояние.“ Питам я да ми каже кой е бил най-дивият? „Може би е бил период, в който забравих установената си идентичност и се опитах да се чувствам по-свободна“, казва тя искрено. Способна ли е на това? Примерът с Кларк Кент и Супермен идва на ум. „Разбира се, че мога. Поне се опитвам“, казва тя.

Влиянието на средата, в която е израснала, върху характера и

Казват, че семейната среда, в която израстваме, влияе върху целия ни живот. Има ли някакви черти, които той смята, че е наследил от майка си и баща си? „Дори направихме телевизионен сериал за това, „Твоят дом е твоята съдба“, казва той със смях, продължавайки: „Мисля, че 90 процента от характера ни се оформя от средата, в която израстваме. Останалото е мястото, където се разкрива нашият собствен характер: служебен живот, взаимоотношения, приятели, мечти... Ако се фокусираме върху по-голямата картина, или имитираме семейството си, или умножаваме травмиращите ситуации. Започваме да приличаме повече на мястото, което отхвърляме. Приемането на това, за добро или лошо, също е конфронтация. Колкото повече се изправяме срещу него, толкова повече смелост имаме да го приемем и да поемем по различен път.“

Има ли някакъв аспект от себе си, с който не може напълно да се примири, но се опитва да го приеме? „Има много. Мисля, че трябва да внимавам да не бъда егоцентрична в живота си. Макар че се страхувам да притеснявам хората, съм в момент, в който осъзнавам колко много всъщност притеснявам себе си. Това е само един аспект, който искам да променя.“

Относно проектите, в които е участвал: „Чувствам се като собственик на жилище.“

Независимо дали става дума за масови или дигитални проекти, тя винаги е участвала в успешни и дълготрайни проекти. На какво отдава това тя? Късмет ли е, или изборът на правилните проекти? Или и двете? „Мисля, че е и двете. Чувството, което изпитвам, когато започвам проект, ме кара да поема тежестта на всички участници и да поема отговорност. Чувствам се като собственик на жилище, а не като служител. Мисля, че това повишава смелостта и мотивацията ми. Разбира се, мисля, че ми носи и късмет. Също така, изборът на правилния проект, започването в точното време, работата с добра продуцентска компания, дори излъчването на сериала в точния ден... Всички тези фактори са много важни.“

Друга от тези успешни продукции е на Ешреф Руя. Питам я за героинята Нисан, която тя играе в сериала, подготвящ се за втория си сезон. „Надявам се, че героинята ще се развие още по-дълбоко. Когато чета за женски персонажи, ценя тяхната цел. Борбеният дух на Нисан, усилията ѝ да изпрати сестра си на училище на място като Истанбул, докато същевременно гради собствена кариера, наистина ми допаднаха, а освен това идваха от място, за което познавах малко. Разбира се, в нея има и красива любовна история. Това е любов, която не познаваме отдавна, любов, която мисля, че новото поколение не е преживяло много, любов, която се очаква да бъде приготвена от разстояние, с повече въображение. Това е, което ме допадна“, казва тя.

Променяща се динамика на сектора

Като утвърдена актриса, какво може да каже тя за променящата се динамика на индустрията? Сблъсквала ли се е някога с предизвикателства, защото е жена? „По-точно е да се каже, че съм се сблъсквала с предизвикателства, защото съм жена“, казва тя красиво, продължавайки: „Разбира се, сблъсквала съм се с тях, но избрах да ги трансформирам. Още в началото осъзнах, че ако не мога да поема контрол, независимо дали на снимачната площадка или в социалните си взаимодействия, нещата, които искам, няма да се случат. Ето защо понякога съм станала много решителна, понякога много шумна. Разбира се, имаше хора, които бяха обезпокоени от това.“

Тормоз срещу жени
Била ли е някога жертва на женски тормоз? „Не мога да кажа, че ми се е случвало, но сме принудени да запомняме много неща за това какво трябва да се направи, за да бъдеш жена, да бъдеш в светлината на прожекторите и да бъдеш красива. Колкото по-скоро разрушим тези натрапвания, толкова по-малко ще чуваме тези гласове. Не казвам, че съм 100% способна, но мога да видя всичко, което индустрията ми подхвърля. Мисля, че старото отношение „Просто ще си мълча, за да не си загубя работата“ или „Ще направя каквото ми кажат“ до голяма степен е изчезнало. Макар че не е напълно излекувано, чувствам, че се подобрява.“

„Не намирам за ценно да мълча“
Друга тема, която се обсъжда от дълго време, е отговорността на твореца. Какво е мнението на Демет за ролята ѝ в социалните проблеми? „Нищо не бива да се насилва. Ако не ти се иска да споделиш чувство, да изискваш нечии права или да защитаваш нещо, мисля, че е осезаемо и вярвам, че никой не бива да бъде насилван в това. Аз съм изключително чувствителна по този въпрос, защото съм изцяло водена от емоциите си. Не намирам мълчанието за ценно. Понякога обаче нещата стигат до момент, в който няма какво повече да се каже. Когато няма какво да се каже, това не означава, че не чувстваме нищо. Създала съм си определени чувствителни страни. В рамките на тези чувствителни страни се стремя да говоря рационално, без да се поддавам на емоциите и гнева си.“

Независимо дали сме в полезрението на обществеността или сме обикновени граждани, всички ние сме подложени на социален натиск в даден момент. Приемането на това и поставянето на граници са сред проблемите, върху които Демет работи. „Преди се опитвах да правя каквото ми се налагаше. Считах всяко мнение, различно от моето, за валидно. През последните няколко години започнах да се питам: Какво наистина искам? Жените, по-специално, са подложени на голям натиск, основан на телата, семейното си положение, образованието и професиите си. Мисля, че много жени живеят живот, защото трябва. Можем да се овластяваме взаимно само като споделяме опита си. Тук сме, за да кажем: „Трябва да продължиш напред по собствения си житейски път; трябва да намериш тази смелост в себе си.“ Тя знае, че този натиск няма да изчезне напълно. Но добавя: „След като се доверим на собствените си вътрешни гласове, не бива да се интересуваме толкова много от това, което хората искат.“

„Мисля, че е важно любовта да бъде краткотрайна.“

В скорошно предаване тя каза, че вярва, че любовта е мимолетна и разчита на химия. Аз високо ценя тази реалистична перспектива, затова питам: Окончателна ли е? „Някои хора са интерпретирали това изречение по различен начин. Приемам критиките, но моята гледна точка беше различна“, казва тя и продължава: „Мисля, че е ценно, че любовта е мимолетна. Това е, което отличава любовта от влюбването. Любовта е дългосрочна. Но това, което наричаме любов, е свързано с химия и любопитство, неспособността да се постигне нещо, неспособността да се изчерпи енергията. Ако любовта траеше дълго време, как би била толкова важна в живота ни?“

Тя говори и за това, че е човек, който нарушава отношенията. „Опитвам се да накарам хората да се разкрият в най-добрата им форма. Но аз не нося тази отговорност. „Защо сме заедно в този момент?“ „Ти там ли си, където искаш да бъдеш в живота си в момента? Постигнал/а ли си някакъв напредък в тази посока?“ Обичам да разгадавам тези неща и обичам да съм в процес на учене, както и да съм във връзка. Но мисля, че трябва да балансирам това.“ Можете да гледате целия ни разговор в нашия YouTube канал InStyle Turkey!

# 207
Благодаря ти, Нези Blush Интервюто с Демет излезе на 1 август и още тогава го преведох https://www.bg-mamma.com/?topic=1782496.msg50037736#msg50037736, но и сега ми беше приятно да си го припомня.

Тази седмица очаквам да ни зарадват с новини за "Ешреф Рюя". Вчера пуснаха промото на "Далечния град", който трябва да се завърне на екран на 15 септември. Ако от канала държат на същата схема, вероятно утре може да се надяваме на раздвижване и около нашите хора.

Иначе Демет поздравява Евлия за рождения му ден с нова за нас снимка зад кадът от "Джиновете" Birthday

# 208
Деметени момичета от кой период е тази фотосесия и кое списание ?  Много е готина Деметка и свежа и както винаги лъчезарна.  🥰

Този фенски колаж е истинско изкуство.👏👏😍 Много талантлив народ  има от фандомите.  Ако от екипа използват идейте и наемат няма да сгрешат.

# 209
Първата снимка е от 2018 г., Феми Blush

Втората е от 2017 г. за InStyle:

Третата и тя е от 2017 г. за ALL Magazine:

Много ѝ го харесвам този период Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Евлия ѝ благодари за честитките Blue HeartWear Crown

Общи условия

Активация на акаунт