🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 34 744
  • 739
  •   1
Отговори
# 180

Охоооо.... Новият конкурент вече е на  работната площадка с настроение и усмивка. 😃

Изглежда не всички са напуснали от групата.Rolling Eyes Приятелката на Нисан е още там. Тук се е селфила. Те нали се харесаха двамата с Гюрдал и той я ухажва. Може да са решили да продължат тази линия и той наистина да се влюби, но женкарят си е женкар.  

# 181
Има нещо такова, Нези Hands Plus1 Но Демет е на периоди. И друг път е зачезвала, а в последните 2-3 години видимо промени присъствието си в социалните мрежи. Всъщност много повече снимики, на които присъства, получаваме от други хора, а не от нея самата. Обаче остава впечатлението, че тя е тази, която вдига "шум".

В подкаста на InStyle каза няколко неща, които според мен имат отношение към сегашната ситуация - малко в свободен стил ще ги изброя:

- от една страна - винаги се е чувствала отговорна за проектите, в които участва - не просто като служител, а като своеобразен домакин (затова и толкова често споделя неща, свързани с тях. Според мен с началото на втория сезон отново ще се активизира).

- от друга - разбирането ѝ, че нищо не бива да се прави по задължение - независимо дали става дума за споделяне на чувства или защита на кауза – ако нещо не ти идва отвътре, веднага се усеща и никой не трябва да бъде притискан да го прави (ето, например тя е доста общителна и споделя снимки, прави коментари в Х, докато Чаатай не е такъв и няма нужда никой от тях да бъде каран да прави нещо, което не му е приятно, само за да се угоди на някой друг. За справка - селфито, което феновете толкова много им искаха - ами, имаше си натиск, което не е ОК).

- също така - на моменти я дразни как социалните мрежи налагат всичко да изглежда перфектно, затова не се колебае да сложи размазани или неподредени снимки, които малко да разбъркат тази "перфектност". (винаги си е ползвала профилите като лични, а не като корпоративна витрина. Чудила съм ѝ се как може да качва някои откровено грозни снимки, но това си е нейният начин и съответно на нея си и отива да е така леко хаотична).

Имам чувството, че мисълта ми се разклони много и вече и аз забравих какво искам да кажа, ама вие ме разбрахте JoyAnimal See No Evil
Много добре ни я описа, Кате! Благодаря! Hug
Аз също съм доста споделящ в социалните мрежи човек и напълно мога да разбера подобно поведение.
Но ти си права- всеки трябва да прави това, което му харесва. И нищо на сила.
В началото на сериала имаше мнения, че Демет ще направи Чаатай по-социален.
Бях сигурна, че няма да стане. Wink

# 182
Феми, благодаря ти за споделеното!

Снима се плакатът за втория сезон:

И по-рано от деня:

# 183
# 184
Кате,тази снимка на Чаатай 100% не е нова.

# 185
Снимката не е нова и аз се усъмних, щото имам фотографска памет и съм обяснила от къде е.

# 186
Надписът ме подведе, благодаря за уточнението, момичета Hug

Айде, Демет се появи с фотографката Жиян:

И Нихал Динч е там, явно е отговаряла за грима:

Да видим какво ще излезе Sunglasses

# 187
Конкурира Демет. 🤣 И тя може да спи навсякъде.

# 188
Фло Joy

Никога не пропуска:

Ето го и моя човек къде се е курдисал (ако не е монтаж):

И Гонджа снима.

# 189
# 190
Благодаря за видеото, Фло, много е досадно висенето между различните дубли. Не им е никак лесна работата Nerd

Още от днешната активност на екипа:

Имаме надпис "психиатрия" и клакет, на който пише, че режисьор е Кадир Каплан, а оператор Мурат някой си... Къде са Улучи и Вейсел Thinking

Има слухове, че промотирането на сериала ще започне другата седмица (логично е).

# 191
Въх , да нямаме нови режисьор и оператор в новият сезон ?! Rolling Eyes  Никъде , нищо не е писано затова и предполагаме е временно докато се върнат Улуч и Вейсел , може да са заети в момента . Ако пък са сменени дано е за добро , щото тези изобщо не ги знаем как работят .

# 192
Най-подходящият кандидат за психиатрията е комисарката, но пък това е и път за освобождаване от наказателна отговорност поради невменяемост.
Този Kadir Kaplan досега се е изявявал като помощник-режисьор в други продукции.
За Улуч нищо няма да кажа, но Вейсел е много добър и изобщо не е за смяна.

# 193
Няма спор кой е за психиатрията, ама и други ще последват комисарката.

Ако сменят Улуч ще протестирам!
Харесвам как работи и погледът му в екшън жанра. С новите може и да нямаме тази кинематография.  Улуч и  Чачо се обичат и уважават и си личи , но това го решават продуцентите. Вейсел също е добър оператор така е.

# 194
Вероятно има два екипа Kissing

Още малко зад кадър:

Movie Camera https://x.com/i/status/1961849369084203127

И дребосите пак се активизираха:

Общи условия

Активация на акаунт