🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 36 044
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Малко остава до сряда, скоро ще разберем какво и как Kissing Smiling Eyes А може и съвсем нищо да не ни е ясно след края на епизода Stuck Out Tongue Winking Eye

Две втори места за Турция, но подкрепата им беше за златен медал Hands Clap Всички комшии се гордеят много с представянето на спортистите им.

# 391
Режисьорът на "Джиновете", Ферит Карахан сподели, че предишният му филм вече може да се гледа в YouTube. Има и автоматичен превод на субтитрите Nerd

Кате, много благодаря за информацията! Hands Clap Започнах да го гледам, заслужава да му направят и хубав превод!
Слагам отново: "Разказва се за кюрдски момчета в турски интернат и е базиран на личния му опит от детството. Ако на някой му е интересно, интервю с него: https://seventh-row.com/2021/06/28/ferit-karahan-brothers-keeper-interview/.
Филмът е участвал на много фестивали по цял свят, включително Берлинале и Кан, списък:
https://www.feritkarahan.com/?page_id=58"

Фарук ли бяха снимали пред женски затвор? Може Афра да е там.

# 392
Благодаря ти за интервюто, Фло Hug Довечера смятам да си пусна филма Sunglasses

Гласът на сирачето Йомер (със слушалките) и някакъв друг господин, за когото се твърди, че също ще участва в някоя екшън сцена в "Ешреф Рюя":

И една интересна публикация, харесана от Демет Kissing Smiling Eyes

После си казах - м****та му.

# 393
Успешна седмица и старт на нашия сериал и учебна година.
Здраве , търпение и късмет пожелаваме на всички. 🍀

Този го мернах до джипарата но не бях сигурна дали е истинско или нещо пак от ИИ. Значи ще присъства в каста и екшън сцените. 💥

Хич не искам да зануляват Афра и Гонджа но каквото напишат това е и измислят. Аз съм от тия, които харесваха тази симпатична  двойка и искаха да ги развият през новия сезон.  Представяме си Нисан колко ще страда да загуби най близкият си човек след родителите си и остава съвсем самичка Disappointed Relieved Гонджа ми допада също и не пречи пак да си в адвокат на организацията дори да се разделят с Гюрдал. Няма да имаме мафиотски доктор също или ще вкарат нов такъв. Кой ще им лекува раните от куршуми и други... Или ще си ходят в болницата или няма да имат нужда от доктор, но това е съмнително .... Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 15:35 от femmi2

# 394
Снимки от продукцията. Разбира се, Демет споделя всичко, свързано със сериала:

И още:

# 395
Демет с Биранд и Енгин вчера:

# 396
Много са готини. Биранд и той ще бъде на екран този сезон Flowers Four Leaf Clover

Имаме втори фраг за 14 еп. не ми хареса особено https://x.com/i/status/1967661290224226457... Докато го пуснат в официалните канали, да наваксаме с новостите Kissing Face

Момичетата се вълнуват People Two Women Holding HandsPurple Heart

Демет е реагирала с култовото "Не съм добре" на коментар на фенка в Х, който гласи следното: "Демош не може да сподели песента с нас от дни, едвам се сдържа xjxjxj. Продължава да споделя M Lisa и да ни прави намеци и няма търпение за сряда вечер, толкова я oбичам, винаги е била такава от първия ден, изобщо не се е променила, любов моя."

Имаме потвърждение от M Lisa, че ни чака някаква изненада с малко нейно участие:

Иначе това е песента от сторито:

С Дениз Али Blue Heart Гьозде и Ранини също са отбелязани.

И поредната книга, която започва:

Скрит текст:
„Всяка жена веднъж в живота си се сблъсква с болката... Тя тихо се появява и прераства в черна болка. Всяко черно оставя следа. Всяка следа разказва история, а всяка история има герой. Никой герой не е нормален; някои имат суперсили, други – суперлудости... Някои имат умопомрачителни болки, други – неоспорими грешки, погрешни избори, гняв...

Джанан, Сювейда, Деря, Сейхан, Нехир, Айфер и Серпил... Бюшра Джебе не разказва само за техните болки; тя представя по разтърсващ начин как проблемите, които са преживели, отекват в техния свят, към какви избори са ги принудили, какво са ги накарали да почувстват и как, докато се опитват да се справят с черното си, предават цвета на другите жени.

В „Жените, които се сблъскаха с черното“ Бюшра Джебе ни изправя лице в лице с всички нюанси на черното чрез пресичащите се животи на група жени от Истанбул!

„Докато пишех тази книга, най-голямото ми желание беше да достигна до всички жени, които са смазани от болката си и се чувстват безпомощни; да им помогна да осъзнаят, че не са сами, не са безпомощни, не са грешни и най-важното – че те са най-силните герои на земята.““

----------

Ето го и фрага официално вече:

Ешреф: - Кадииир!
Нисан: - Ако няма любов, има копнеж. Ако няма копнеж, има гняв.
Ешреф: - Каквото е писано да стане, ще стане.
Нисан: - Ти избра да отидеш при Рюя. Повярвах, че наистина ме обикна.
Кадир: - Получих предложение.
Кенан: - Ако Ешреф чуе, всички сираци ще ти станат врагове.
Кадир: - Тогава един сирак си отива, друг идва.
Динчер: - Ще бъдеш много голяма звезда.
Хъдър: - Занимава се с търговия с наркотици.
Кадир: - Ако на този свят Ешреф го има, мен не може да ме има. Ако мен ме има, Ешреф не може да съществува. Трябва да го премахнем.
Нисан: - Какво е това?
Ешреф: - Нищо.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 22:25 от super_katia

# 397
Кате, благодарим! Flowers Hibiscus

Какво още иска Ешреф от Нисан?!

# 398
Може да е искал да си поиграят в парка. Люлките им бяха любими Kissing Smiling Eyes Но така, като гледам, скоро танго няма да танцуват Satisfied

Имаме нови снимки и малко текст:

"В новия сезон героинята на Демет Йоздемир, Нисан Акьол, най-накрая постига мечтите си, а първият ѝ сингъл се появява в музикалните магазини. Нисан, която се качва на сцената на великолепно събитие за представянето му, организирано от продуцента на албума, ще подари на всички незабравимо преживяване със завладяващото си изпълнение."

От писателката Бюшра Джебе: "Ах, жената с красивата усмивка" Heart

# 399
Ох , разсмяхте ме  ,ама на Ешреф едва ли ще му е до игрички в парка след затвора  и особено на люлките, които са му неудобни ама заради Нисан седна.  Sweat Smile Знае ли човек може и да са отишли на люлките отново и да имат още един хубав спомен. Heart

Този парк е тяхното красиво   любовно място за срещи , особено вечер сред звездите Heart Eyes

Фрага ми хареса ,но както знаем те се монтират подвеждащо. Така че в епизода ще се изясни всичко.
Особено снимката, която Чийдем гледа така шокиращо.  Не е очаквала че някой я е следил и снимал и сега ще я изнудва.
Рано или късно ще си получи заслуженото.

Нисан е с разбито сърце но душевните рани ще се излекуват и на двамата. ❤️‍🩹❤️‍🩹💞❤️‍🔥🥹 Тя изпитва гняв и ревнува от самата себе си но още не го знае. Биг бос вярвам, че вече  няма да тича след един спомен и платонична неизживяна любов а ще се бори за истинската такава от плът и кръв. Той я Обича дори да не го е казал на глас всичко се чете в погледа и очите му. Няма нужда от думи , а  от действия, като МЪЖ!  

Детайли и Паралели Wink

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 10:42 от femmi2

# 400
Преди да видя как ще бъдат представени нещата в епизода, няма да задълбавам в коментарите и предположенията, но вече има някои червени лампички, които светнаха Rotating Light

Иначе вече имаме и резюме на 14 епизод + снимки:

Ешреф продължава да плаши враговете си с властта, която е установил в затвора, докато Нисан бързо се изкачва по стълбата на славата.

Кадир, воден от жаждата си за власт крои планове, за да принуди Сираците да се отклонят от принципите си, докато новото му партньорство го поставя в неочаквана ситуация.

Когато мистериозна фигура се появява от сенките на миналото, разпалвайки война, която ще разтърси живота на Нисан и Ешреф, любовта им е изправена пред най-голямото си изпитание досега.

И още:

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 10:36 от super_katia

# 401
Биг бос вярвам, че вече  няма да тича след един спомен и платонична неизживяна любов...
Феми, един сезон стига. Smile

Nature Star2Nature Star2Nature Star2

Не се вижда никой от нейната група.

# 402
Допълвам снимките:

Трите са нагласени сякаш отиват на някакво събитие и после Афра изглежда, че лежи на диванчето в "офиса" на Ешреф в хотела, който беше завзет от Кадир Thinking Да видим...

# 403
От Рут:
"Осветлението, атмосферата, прическата, роклята... кадъра, в който Демет разтърсва с гласа си сцената. Те наистина се погрижиха за всеки детайл, за да гарантират, че дебютът на Нисан ще бъде толкова добър след борбата ѝ да стигне дотам. Това е една от сцените, които чакам с нетърпение да видя, защото е ясно, че няма да остави никого безразличен. ✨🖤"

# 404
Чакаме, започва вече обратното броене Kissing Face

Става ясно, че са в почивен от снимки ден.

Иначе продукцията се рекламира https://x.com/esrefruyadizitv/status/1967944377625379193?

Поне скокът във времето е месеци, а не години, както се смяташе по едно време.

Общи условия

Активация на акаунт