🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 35 926
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Нисан & Ешреф и Стинг: https://www.instagram.com/p/DKNh4troWxW/?hl=bg
От коментарите:
"Майсторско изпълнение на Демет и Чаатай. Любовта е във въздуха."
"О, Боже мой!! Демет винаги получава такива красиви актьори!!!!!"

# 46
Докато чакаме InStyle да пуснат подкаста с Демет, да си припомним стила на Нисан Акйол. Някой е положил сериозен труд да събере всичко това на едно място >>> https://x.com/rj_vha/status/1954966216973623749? Hands Clap

Честно казано, на мен много малко ансамбълчета ми допаднаха, но да кажем, че това е артистичното виждане на стилистката + намесата от фирмите спонсори, така че нямам думата Animal Speak No Evil

Тези снимки от Ъшъл не знам дали ги бяхме качвали вече:

Хубав ден на всички SunglassesFlowers Watermelon

# 47
Независимо как са я спретнали стилистите, Демет умее да прави силно впечатление. Heart

Demet & Sukru Sign Underage https://www.instagram.com/p/DNOi8yRNaRS/?hl=bg

Някой гледал ли е този филм с Биранд и къде, не е нов. https://www.instagram.com/p/DMzg-6-yZgl/?hl=bg 

# 48

Ухааа.... Първенци сме в арабската  платформа Шахид. Hands Clap

# 49
Ново зад кадър от продукцията:

# 50
Ново зад кадър от продукцията:

Айййй , много хубав подарък от продукцията. Gift Heart

С каква ли визия и стил  ще бъде, като излезе от затвора. А това ще се случи още в самото начало. Мисля, че няма да има радикални промени но знам ли.... И при Демет дали ще има промяна вече, като е по известна. Със сигурност разбрахме, че ще има нова къща и апартамента в култовата сграда на Кулата Галата се дава под наем или продава. Хотела на Ешреф луксозния ще си е там и ще снимат и ще се трупа народа. Направо са герои всичките при този интерес особено в дома на Нисан как се концентрират....   Новите локации ще бъдат разконспирирани и ще има срещи с фенове  , блогъри , журналисти .

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 19:30 от femmi2

# 51
Ако смятат да продължават в същия дух, най-добре ще е да занулят Нисан веднага.

# 52
Ако смятат да продължават в същия дух, най-добре ще е да занулят Нисан веднага.
Ако ще зануляват Нисан ще е на финала не и преди това и Ешреф също  , щото иначе сериала нема смисъл да почва и  да се бъхтят всички .

# 53
Кате, добре дошла в нашия отбор с Блу. Laughing
Това твоя човек ли е, какво прави в затвора и той?

# 54
Добре съм ви заварила, Фло Hug

Много си наблюдателна, точно моят човек е в затвора Sunglasses Може всъщност той да е дошъл на свиждането на Ешреф (вместо Нисан) и така вторият сезон да започне с пълен обрат - Кадир носи плодове на Ешреф в мрежичка и кахърен му се оплаква, че управлението на Сираците не е както си го е представял Kissing Smiling Eyes, а Нисан само му се е привидяла на Ешреф, щото много я е рисувал, нали. Ето тук доста елегантно могат да я отстранят, като кажат просто, че е безследно изчезнала и така до края на сериала Hands Nail Care

Трябва обаче в спешен порядък да се снабдят с поне един нов старейшина! Какво дизи ще е това без някакъв патриархален авторитет. Може да е някой чичка, който командори в затвора и си харесва Ешреф, за да го закриля и да му сподели за милиардния бизнес или Кадир да е навлезъл в чужда територия и оттам - ето ти нов враг.

# 55
Като я гледам как си тръгна от свиждането, Нисан ще направи нещо радикално, ама да видим какво. Може да залагаме. Smile
И без това Ешреф избра Сираците пред нея, а пък тях ги заряза заради Рюя.
Той е в затвора, за да спаси хората си и да не се преклони пред Кадир, нали така? Като използва нейното престъпление?
Не я разпозна, въпреки, че е до него. Иначе за снимките на жените, които му носеше детектива, беше сигурен, даже с бегъл поглед.

Heart https://www.instagram.com/p/DNLB0vMM9WX/?hl=bg

# 56
Има го и този момент, че защити семейството си и влезе в затвора но любовта му към Нисан също. Знаеше, че нямаше да издържи и ще си пропилее кариерата и младостта. Затова й каза да следва мечтите и пътя си и нарочно и наговори това за Рюя. 

Абе, яд ме е за някой неща, ама сценарии.... така е трябвало да се случи за добро или лошо. И е време вече да се разбере истината, че Рюя е Нисан.Heart
И как не я видя тая снимка голяма в тая малка стая от поредните посещения. Изобщо не се обръща не разглежда и не разпитва Нисан. И с тази бенка аман вече.  И там загадка. Много ретроспекции са нужни.

Много сте наблюдателни. Кадирчо е на посещение в затвора за да дразни Биг бос но кратка ще му е радостта. Офффф.... не ми се мисли, като види ретро Кадилака кой го шофира и ако е окачил и портрета на Нисан направо ще го убие.  Мисля ,че портрета ще го поръча и окачи Ешреф, като излезе от затвора и върне имението.

Прегръдка с режисьора Улуч. Ей много им е кеф да работят заедно и си личи и си имат доверие. Екшън сцените са  трудоемки и се изисква особено внимание и прецизност.  

На всички ни е ясно кой поддържа успеха и рейтинга на сериала и че се гледа заради общото им партньорство. Сценариста и продуцентите знаят това и от канала също така че ако ще има смърт ще е накрая не и преди това.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 23:31 от femmi2

# 57
Да не би Кадир да е докарал Нисан на свиждането? С кадилака?Stuck Out Tongue Winking Eye

Wear Dress https://www.instagram.com/p/DKPneoRtRm1/?hl=bg Тук как се беше издокарала, а той само й кимна. Laughing

# 58
Flo, забрави, че за капак Чийдем ще командори Ешреф, защото ѝ обеща, че ще стои далеч от Нисан Stuck Out Tongue Winking Eye Имам някакво дежавю с командоренето на Нисан заради Афра... Разкошно ги наредиха нещата.

Колкото и да се тупат в гърдите, че имат страхотна история, аз за 13 епизода нещо не я видях Mag И в живота не понасям, когато някой говори с намеци и недомлъвки, и то не защото е тактичен, а защото няма какво да каже и само оригиналничи. Тук положението ми е същото. За всеки герой ни хвърлиха някакви съмнения относно миналото му и абсолютно никой не развиха като образ в дълбочина - само някакви стойки и декларации... Героите са такива, защото са такива, няма нужда да се изяснява как се е стигнало до тук.

И веднага за контрапример ще дам поредния сериал за колумбийската мафия, който гледам в момента. Ами, въпреки че фактологията ми е много добре известна, понеже е по действителните събития, пак ми е интересно да гледам, защото хората са се постарали да поднесат всичко по логичен и последователен начин. Виждаш много добре защо героят Х действа по определен начин, как ескалират нещата.

При нас в Ешрефа всичко е твърде фрагментарно, сякаш е взето от нищото и върви към друго нищо. Дано вторият сезон ми промени мнението, ще тръгна с никакви очаквания, дано ги надскочат Sunglasses

С такива смешни колажчета, с още по-недодялани филтри, които ни споделят от канала обаче имам сериозни съмнения Rolling Eyes

# 59
Катееее , бъди оптимист и недей с лошо.Joy Усещам че ще е по добър и успешен от сезон 1 и ще сме удовлетворени. Дано Hands Pray Ако ли не ще се наслаждаваме на нашите хора и хармония и екшън с пАтлаците и това е и нема да се задълбочаваме или поне ще се опитаме.

Стори от продуцента Бурак Саяшар.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 19:14 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт