🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 23 033
  • 507
  •   1
Отговори
# 465
Много добро предположение за Динчер и Сердар, Blue Hands Clap Сега като го написа, действително имаше някакви тъмни петна в миналото на началника. Не сме и получавали известия от клюкарите за напускането на актьора, така че в някакъв момент трябва и той да се завърне в играта на котки и мишки Sunglasses

А това е афишът на филма, който споменаха в епизода - "Един ден в годината"

# 466
# 467
Flo, бях убедена, че ще донесеш последното клипче на Рут Kissing Heart https://x.com/i/status/1968990714940772821 Broken Heart

Имали са нощни снимки https://x.com/i/status/1969316190502658471 Въпреки неприятната роля на Танер Румели, на сета изглежда готин Smile

14 епизод на Ешреф Рюя ще бъде достъпен за гледане на Канал Д чак през ноември месец, дотогава само на Амазон Прайм и откъсите в YouTube може да се разчита официално.

Още вчера се беше изкачила до 17 място в музикалните трендове на Турция:

А това е от Spotify, разбира се преведено:

Платформите, на които песента е достъпна:

# 468
Flo, бях убедена, че ще донесеш последното клипче на Рут Kissing Heart https://x.com/i/status/1968990714940772821 Broken Heart
Интересни са видеата на Рут - емоционални и зареждащи!

# 469
Благодаря ти много, Еми Hug

Има още много хубави клипчета от феновете Sunglasses

Междувременно ни пускат снимки от онзи ден, когато бяха на шопинг с Биранд:

"Красивата актриса Демет Йоздемир, която плени всички с веселото си и обаятелно поведение, не се поколеба да си направи снимки с феновете, които я помолиха. След това продължи обиколката си из търговския център оттам, откъдето беше спряла."

Музикалните вълнения продължават, вече е 15-та Kissing Face

# 470
Творят феновете ,творят и вдъхновяват и го много хубави и идейни неща.

По въпроса за Динчер това е мъжкият прототип на лудата комисарка ,само че разликата тук че тя е обсебена от любов и мания по Ешреф несподелена и затова ги върти такива... Разкрита , отблъснаха , прелъстена и изоставена и пак в основата е отмъщение чрез Нисан - Рюя. При Динчер няма любов и добре че Етем ще ни спести тези любовни квадрати и клишета. Ама знае ли човек какво ще му хрумне и промени в движение. Та този ще излезе по откачен и от Чийдем и Кадир в дъното на мафията с наркотиците. Ешреф и "Сираците" най много мразят това и се борят.   

На Танер Румели му отиват такива роли и изобрази. Добър избор за нов враг от миналото на Ешреф и Нисан. Биг бос надушва и усеща нещата но гадното е че е агент на Нисан и тя му се доверява и ще мисли че Ешреф ревнува.... ако е подписала задължаващ договор още по - зле.

ЕП 15  епизод ще е тежък и тъжен 🖤🖤💔😟😟😟

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 22:49 от femmi2

# 471
В Х вече има шеги относно двамата злодеи:

"Избери своя боец" - мен си ме знаете, че съм от отбора на Кадир Hands Nail Care Вие му мислете Joy Въпреки че, ако трябваше сега тепърва да избирам, май бих заложила на Динчер, че ще е по-силен противник и по-лош злодей Smiling Imp

Иначе за 15 еп. имаме следният коментар от Демет:

На любимия въпрос-закачка от фенове дали е в роля на тази снимка, която сподели по-рано през деня, Демет отговаря, че "винаги" и по-надолу друг фен я пита:

"Любов моя, да се приготвяме ли? В следващият епизод колко ще плачем? Страхувам се, но и се вълнувам. Grin" На което Демет е отговорила многозначително с многоточие.

Днес не можем да се оплачем. Беше доста активна:

Предупреждение за хората да не се връзват на измамници, които искат пари от нейно име...

Вече е в топ 10 на музикалните тенденции на YouTube Турция Tada
Поздравления за Демет и авторите на песента Зейнеп Мелиса Гюлен (М Лиса) и Мустафа Джеджели Hands Clap

Много хубави думи от М Лиса https://x.com/i/status/1969378187923657073 Казва, че Демет много е харесала дебютната ѝ песен и благодарение на нея са я поканили да направи парче, което да се използва в "Ешреф Рюя", но са ѝ казали, че трябва да не е пускано до момента. Когато е поучила сценария, прегедала е какво има и е искала много да бъде тази песен, защото ѝ е била любима. Много е паснала на гласа на Демет. На въпроса какъв човек е Демет, отговорът е буквално "шекер". Били са заедно в студиото в деня на записа, Демет е помолила М Лиса да я подкрепи и да ѝ помогне, но не е имало нужда, според нея. Демет се справяла много добре и сама. Още от демо записа си личало. На въпрос дали биха направили дует, М Лиса казва, че е ОК и Демет е ОК, сама го е казала.

Роклята е от новата марка на Пелин Кая (Мода&Общество), както по-рано бяхме отбелязали:

И на тези обувки не знам как изобщо може да ходи https://x.com/i/status/1969431561230512592 Animal See No Evil

А така, като гледам в шкафа ѝ с обувки у тях, има още доста модели с +12 см. ток Animal See No Evil

И за финал с пословичната ѝ енергия и работоспособност, разбира се музикалният съпровод е "Без умора"

# 472
Привет

Най- обсъжданите сериали и артисти в периода 14.09.- 20.09.  в социалните мрежи.
Hands Clap

# 473
Браво само така напред и нагоре. Nature Sparkles

# 474
# 475
Тази вечер повтарят 14 епизод на"Ешреф Рюя" по Канал D:

Обещават ни и втори фрагман за 15 еп.

Нека имаме тази снимка и в по-добро качество Sunglasses

Колегите от техническия екип на сериала си слушат Демет Heart Eyes

И малко хвалби за 14 еп., които на два пъти само споменах, но така и не споделих Nerd

Скрит текст:

Наистина това е минимална част от похвалите.

Ето го и обещаният втори фраг за 15 еп.

Нисан: - Неееее!
Ешреф: - Нисан!
Гюрдал: - Ешреф, какво правиш за Бога, спри!
Ешреф: - Трябва да съм до нея! Остави ме!
Глас: - Какво има, какво няма - всичко зависи от Кадир, ако мога така да кажа.
Мафиоти: - Какво ще сложиш на масата?
Ешреф: - Душата си. Ако спечеля, ще ми целунете ръката. Само една игра.
Капитана: - Ние сме всички, ти си сам.
Ешреф: - Винаги съм Тек.
Хъдър: - Имаме нужда от сила.
Ешреф: - Силата ми не идва от оръжието, парите и хората ти. Имам четирима другари. Това е всичко.
Динчер: - Човек като Вас изобщо не е редно да се разхожда около Нисан.
Ешреф: - Причина?
Динчер: - Защото аз планирам бъдещето на Нисан. Присъствието на Ешреф тук подлага всичко на риск.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 00:13 от super_katia

# 476
Кате, благодаря❤️!

# 477
    Кате Flowers Herb благодарим за отзивите и превода и всичко споделено.

Тежък и тъжен епизод ще е емоционално. ❤️‍🩹🖤🖤🖤😭
    Но не разбрах защо Ешреф не е до нея а я наблюдава от страни ?
    Какво изпуснах и пропуснах?
    Браво че е отново Лидерът и няма лабаво с враговете и предателите.

Динчер започва с претенциите Ешреф да стои далеч от Нисан щото и бил агент и я пазел. 

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 00:30 от femmi2

# 478
    Най-вероятно Динчер е забранил, за да не ги снимат журналисти и да се разбере, че изгряващата звезда Нисан има връзка с току-що излезналия от затвора мафиот Ешреф... Дано само Етем да не пипне настройките на Нисан и да я направи голямата бяла птица, че тогава ще се ядосам Triumph Много!

А иначе, че и следващият епизод ще е тежък - така ще е Sob Предполагам, че сторито, което Демет беше качила с надпис, че не може да си държи отворени очите, има връзка с тези снимки и постоянния плач. Веднъж беше споменала в едно интервю, че дори и разумът ти да знае, че това е само наужким за целите на ролята, тялото не прави разлика и реагира все едно е наистина. Тогава и Пънар Дениз потвърди думите ѝ, че е така в действителност. Никак не им е лесна професията.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 00:34 от super_katia

# 479
    Здравейте в началото на новата седмица и Честит Празник ! 🌹

Демет отлита за Лондон. Понеделник  ли им беше почивният ден на актьорите и екипа. До колкото разбрах от фенските профили ще присъства на събитие на известна и луксозна и много скъпа  модна марка.Money  

Чаатай - Ешреф още не са го облекли в жадуваното секси бяло 🤍 но Демет - Нисан стилистите са го направили 🤍 и много и отива. ПУ, ПУ. Както и всички други цветове най вече в червеното огнено 🔥  

От ИИ

Какво мислите за предположенията че Хъдър може да се окаже бащата на Ешреф от миналото и да е бил измамен и са му отмъстили, като са занесли  Ешреф на 3 годинки в Сиропиталище , защото никой не би посегнал и убил малко дете.  Мисля че е твърде възможно и е в стилът на Етем. Доста си приличат двамата и крушата не пада по - далеч от дървото.  Много малко знаем за родителите му какво се е случило с тях и с какво да се занимавали.  При Нисан е същото почти никакви ретроспекции и сякаш е изтрила спомените и не говори и не иска да си спомня за кошмара и преживяното.  

Дори и да не се окаже такъв , той ще стои зад него  без користни цели и ще е от добрите.
    Ще му бъде приятел и с времето Ешреф ще му се доверява и споделя. Хъдър най добре ще го разбере и ще подкрепи любовта им с Нисан.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 17:54 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт