🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 23 033
  • 507
  •   1
Отговори
# 450
Гости, за съжаление не следя руските групи и не знам как стои въпросът с преводите. Върти ми се в главата, че някои са станали платени... Важното е, че още на следващата сутрин имаме привилегията да гледаме с български буквички. Отново благодарности, за което на хората, които работят за общото благо Hands Pray

Има толкова много неща за споделяне, хората действително са се вдъхновили от видяното. Това мнение обаче ми хареса много като илюстрация https://x.com/nothingslothh/status/1968575770642485597

Тийзър за сезона > Първи фрагман >> Втори фрагман

ЕПИЗОДЪТ

Много по-добър от очакваното Hands Plus1 Ако успеят да ограничат течовете на информация относно сценария и доизкусурят рекламната си стратегия, могат да очакват още по-положителни резултати. Мачовете през сезона са ни надвиснали като Дамоклев меч, задават се и нови претенденти за сърцата на турската публика в ден сряда, така че не могат да си позволят слабост в нито един компонент Hands V

# 451

Цитат
Щастието на Ешреф, когато вижда своя фъстък😅 💚💚

Паралели

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 15:13 от femmi2

# 452
# 453
Страхотна Демет и екип Nature Sparkles

Бързо включване с кинематографското заснемане на 14 еп. https://x.com/i/status/1968639787675406594 Браво на Вейсел и колегите му оператори Hands Clap В Турция май само Уур Кул може да го конкурира Sunglasses

Снимки от "Професора":

Струва ми се, че тук отново ни подсказаха, че няма да има щастлив край:

Семейство Йоздемир и Аря се радват за Демет HeartBlue HeartPurple Heart

# 454
Кинематографията е жестока !

Set🎬

# 455
Здравейте, момичета!

След дългото мрънкане от моя страна, най-после съм удовлетворена. Епизод 14 от „Eşref Rüya“ ми хареса. Поне засега няма да хуля сценариста. Свършил е добра работа и станахме свидетели на един динамичен и пълен с обрати епизод.
Надявам се в този дух да продължи сериалът, за да се задържи на върха и да отвее конкуренцията.
Но най-голямата наслада за мен бяха Демет и Чачо, които пълнеха екрана с чар и харизма. Безспорни таланти, професионалисти, умеещи да грабват вниманието.
Страхотни са!

Страхотна Демет и екип Nature Sparkles
Бързо включване с кинематографското заснемане на 14 еп. https://x.com/i/status/1968639787675406594 Браво на Вейсел и колегите му оператори Hands Clap В Турция май само Уур Кул може да го конкурира Sunglasses

# 456
Благодаря ви, имаме толкова неща за споделяне още, но тази красота няма как да не мине с предимство:

Heart Eyes

# 457
Привет Heart Decoration

Чудесен рейтинг, браво Hands Clap
И напълно заслужен.
Стари и нови сериали започнаха сезона с нисък рейтинг, но не и Eşref Rüya.

Разделихме се с Афра, но годеникът ѝ е жив, надявам се, да разкрие причината за смъртта ѝ.
Ешреф,  първоначално се изолира от Нисан и бандата си, но после съвсем естествено се обединиха, когато са в беда.
За любовта на Нисан и Ешреф- и двамата при първа възможност отидоха на тяхното място в парка. Дори да са сърдити един на друг, очите им говорят...При първата трудност/ беда, протегнаха ръце един към друг. И Нисан остана сама, без семейство. Вече са само двамата.
Интригуващ финал на серията. Миналото преследва Ешреф и Руя/Нисан...
Рзбрахме кой е продуцентът. Той знае, че Ешреф е убиецът на баща му. Но знае ли , че Нисан е Руя?! Може би и той е бил влюбен в Руя? Защо е близо до Нисан- защото е любима на Ешреф или защото знвае, че е Руя?...

Очаква ни нтересен сезон . Blush

# 458
Така е миналото преследва ЕшСан.  Снощи вечер на онлайна точно това се замислих и коментирах. Динчер знае ли коя всъщност е Нисан и ако знае добре е планирал всичко.  С един куршум два заека. Дали е влюбен наистина в нея.... ще се разбере в хода на историята. Това че е син на насилника на този, който Ешреф е намушкал не го подозирахме дори. Ешреф има нюх и е интелигентен и  нещо му светна, като видя Динчер.  Дали Нисан ще му вярва толкова все пак е нейн агент ,но е в дъното на мафията и се занимава с наркотици но умело се прикрива засега. И той е намесен и в случая с Афра. Отборът отново се събра и активира когато някой е в беда и Ешреф също бързо се освести и ще се бори. Лидерът си е лидер.
"Ако е война нека е война и смърта ,смърт".

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 22:29 от femmi2

# 459
Лиленце HugHeart

Феми, към момента няма дори намек Динчер да е влюбен в Нисан... ясно заявиха, че е дошъл, за да си отмъсти на Ешреф за това, че е убил баща му. В случая Нисан е само инструмент в ръцете му, но крайната цел е Ешреф, така както се е случило някога с Хъдър и семейството му - ударили са го чрез тях... явно това е било причината Якуп баба да забрани на сираците да се обвързват и да го вкара като правило в организацията.

По-интересното е дали Динчер знае кои са Нисан и Афра и как така нито една от двете не го разпознава...

Хубавото е, че поне няма да гледаме конфигурации с трети човек и любовта на главните герои ще си остане неприкосновена, както и трябва да бъде Kissing Face Тук Етем получава бонус точки от мен Stuck Out Tongue Дано по-нататък не си промени мнението.

Друго се замислих - с 14 еп. свалиха Чийдем от върха на информационната пирамида - досега тя знаеше всичко за всички, но вече има някой над нея, който знае и за нейните схеми. Време беше! Все пак Чийдем продължава да е една крачка пред другите, знаейки, че Нисан е Рюя. Това Динчер и Кадир можеби не го знаят още. Да видим дали Ешреф най-накрая ще види детската ѝ снимка в следващия епизод и как това ще промени нещата Nerd

Както предвидихме, вероятно с включването на Динчер, ролята на Кадир полекичка ще намалее, докато не го ликвидират напълно Misc Gun Гьоркем ще ми липсва, внесе доста колорит в сериала:

Но таксиджията, който откара Нисан до парка даде силна заявка да го замени в сърцето ми и да ми стане поредният "мой човек" Joy

Относно дясната ръка на Динчер - Седа, чак сега навързах, че:

Büşra Cebe се присъедини като "Seda" към актьорския състав на изпълнения с екшън сериал Eşref Rüya. Седа ще се появи в сериала като педантична дясна ръка и черна кутия на Динчер Бурчай (Танер Румели), докато той търси отмъщение на Ешреф. Дуетът Динчер и Седа ще засили напрежението този сезон.

е точно това:
От писателката Бюшра Джебе: "Ах, жената с красивата усмивка" Heart

И два дена по-късно, продължавам да съм тук:

Broken Heart

# 460
  • Плевен / София

След тази красота съм ето така...
Комисарката продължава да ме дразни с напъните си да докопа Ешреф и да слага прът в колелата на любовта им. Не че Ешреф сам не си слага спирачки за това, за да предпази Нисан. Сега още повече ще се "втвърди" след като приятеля на Якуб му разказа как е загубил детето си отегляйки се от този начин на живот. Няма бивш мафиот....за цял живот си оставаш такъв....

# 461
Уви, Гости, така е - телевизията не трябва да романтизира мафията, аз съм фен на жанра, но истината е, че в живота малко мафиоти дочакват старините си...

Ново видео с Демет и Гьокчем (снимано е вчера вечерта), което значи, че ще имаме траурни сцени с Нисан и Джерен (съдя по черните им дрехи https://www.instagram.com/reel/DOxeL4ZitLK/

Качвам го, не защото ми харесват "течовете" от снимачната площадка, а защото вероятно ще видим контраста между усмихната Демет в реала и тъжната Нисан в сериала.

# 462
Момичета прекрасни, защо Фраг 1 (когато Нисан го посети в затвора и му показа снимката) липсваше в серията?

# 463
Ера Димитрова, това за което пишете не е фраг 1 за 14 еп., а е промоционалният клип за втория сезон, който дава обща представа за посоката, в която ще се развиват предстоящите епизоди. Целта му е да зададе нещо като метафорична рамка на действието и да събуди интереса на зрителите, но не е конкретна сцена.

Ето за пример и промоционалният клип на "Казвам се Фара", който пуснаха преди да започне сериалът:

Имаше подобни сцени в последствие, но те не бяха в един епизод, а се случваха през целия първи сезон Nerd

Между другото, ето кой е гласът зад промоционалните видео клипове на Канал Д https://www.instagram.com/p/DOMUOeijtvv/

И да минем към информационния поток Blush

Flowers Herb

Новата песен на Демет е влезнала в тенденциите на Турция:

Направих опит за по-сносен превод на текста - трудно е много, но ето какво измъдрих:

Простих ти всичко, което взе от мен.
Освободих те, сякаш с едно затваряне на очи.
Тръгвам си, без да те изморявам
и без да те раня там, където ти мен нарани.
Само ако можеше да разбереш това,
преди тези съжаления да стигнат до езика ти.
Ах, любими, времето ще заличи тези следи малко по малко.
Но ако не те пусна, каква полза би имало от това?
Щетите, които вече са нанесени, са заведени на твоята сметка.
Ах, любими, останах си с един фалшив спомен,
който сякаш ме заблуждава, както те описва.
Но случилото се отново е само щети и вреди.

Песента звучи като да е написана за последната сцена от първия сезон - посещението на Нисан в затвора Love Letter

Flowers Herb

Разкошно направиха тази сцена двамата, още се пишат похвални слова Hands Clap

Flowers Herb

Чаатай зад кадър от дома на Нисан. И той е целият в черно, можеби са снимали сцените след погребението на Афра Sob

Flowers Herb

Този май ще надмине всички злодей в Дизиленд, които съм гледала до момента Smiling Imp

Flowers Herb

Пожелания за успех и висок рейтинг на колегите Гюрхан Алтундашар (Джиновете) и Аслъ Инандък в "Любов и сълзи" (с Ханде Ерчел и Баръш Ардуч в главните роли) Flowers Four Leaf Clover

Flowers Herb

"Човек е победител над всичко, за което не го е грижа"

https://www.instagram.com/p/DNeEjIvtKHq/

Flowers Herb

И ново вдъхновение за нашата приятелка Марта Оборска:

# 464
Динчер взе да ми става любимец Joy . Привидно хрисим, а дявол. А погледът на финала, ами спечели ме Imp
Имаше един такъв в Присъда, мил и добър, а накрая злодеят в цялата история.
Дори Кадир започна леко да се страхува от него.

Ако наистина дясната ръка на Динчер заплашва Чийдем, то това което бях казала ще се окаже донякъде вярно.
Скрит текст:
"Това , че с Ешреф ще си мерят проблемите е ясно - новият ще мрази Ешреф, защото някъде в миналото го е настъпил и този му има зъб (нищо ново) . Ще го разучи, освен ако не го е следил през времето /ако е бил в затвора преди Ешреф/ и ще кръжи около Нисан."

Но си мисля, че може и Сердар (комисаря) да е в комбина с тях. Или нов герой да има

Ни Чийдем, ни Кадир, ни Динчер са злодеите в историята . Ами сценариста, той е злодеят за историята ЕшСан. Joy

И интересно мнение относно Нисан и детството ѝ. Защо не си спомня за събитията
https://x.com/aya612018/status/1968995184546394528

Общи условия

Активация на акаунт