🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 23 402
  • 515
  •   3
Отговори
# 435
Харесва ми епизодът до тук. Действието върви в много добро темпо. Ешреф е лежал 6 месеца в затвора. Поредното му намушкване няма да го коментирам много, нито как от операционната маса направо скочи да убива лошия мафиот с амфетамините... Но поне добре са навързали нещата, че Кадир ще заеме неговото място в бизнеса... Чийдем е повишена в чин, Сердар е в затвора... Включването на Динчер и Хъдър не знам дали е било първоначално замислено или в последствие са решили да засилят сценария, но плавно ги въведоха. Според мен, именно помощничката на Динчер изнуди Чийдем да свидетелства в полза на Ешреф. Дано продължат така до края Sunglasses

А, да, забравих, че интервюто с Хакан Гендже много ми хареса Heart Eyes

# 436
Много добро предположение кой изнудва Чийдем да измъкне Ешреф. 6 месеца не са много но не и малко. Ние мислехме че ще има скок във времето с години и не познахме. 

Епизода е супер дотук. Все така да продължават. Иначе после ще коментираме още някой важни неща.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 22:39 от femmi2

# 437
Прекрасни момичета, къде мога да гледам серията?
Моля, помогнете...

# 438
  • София
Гледаме 14-та серия:

Misc Gunhttps://www.canlitv.me/live/kanaldcanli-hd-izle - на турски, след 10  минути започва

Misc Gunhttps://turkrutv.net/mechta-eshrefa-14-seriya.html - тук би трябвало да пуснат руската озвучка

И на VK

Втората част на серията ми харесва./защото първата гледах само картинки,и чак от средата намерих превод наа руски/Остава да се надявам,че и следващите епизоди ще имат плавно действие, Имам усещането ,че на Катето човека е станал по  добре представяш се в играта.А не смятате ли,че прокурорката има едно на ум за Чийдем.С две думи,подпалиха ми любопитството и ще чакам и сюжет ,а не само  добра игра. Спокойна вечер.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 00:14 от Leddel

# 439
Доста неочакван финал! А Нисан дали няма да познае този Динчер. Въобще не реагира. За разлика от Ешреф, който веднага усети някаква връзка  с миналото... На мен серията ми хареса и въпреки че ролята на Афра беше по-скоро да носи неприятности, стана много гадно накрая. Двамата ГГ обаче изиграха драмата блестящо...

# 440
# 441
Прокурорката е майка на Чийдем... казах ви аз, че и в нейното детство има нещо сбъркано... може да я е осиновила и да не ѝ е биологична майка... или просто, докато е гонила кариера, изобщо да не ѝ е обръщала внимание и затова Чийдем да е токлкова обсебена от идеята за любовта на Ешреф Rolling Eyes  

Динчер пълен психопат излезе... той не знае ли баща му защо е убит? Кой знае как са извъртяли и там нещата...

Нисан остава пълна загадка. В интервюто отново само се плъзнаха по повърхността на детството ѝ. Иначе сцената със смъртта на Афра беше много силна. Дано BeaSnow се завърне в градинката, за да сподели професионалната си гледна точка. Браво на Демет, Чаатай, Ебрар, Гьокчем и всички останали, които играха конкретно в този момент Hands Clap Разплакаха ме Disappointed Relieved

С незначителни забележки, епизодът беше супер. Дано утре получат добър рейтинг, който да им позволи да задържат това ниво на работа Flowers Four Leaf Clover

# 442
Хареса ми епизода. Като го изгледам със субтитри тогава ще кажа повече, ако ли не ще си замълча.

Дадоха и фрага за следващия епизод , май ще имаме разкритие със снимката

# 443
Всички са плакали на сцената, когато Нисан разбира за Афра.
Не мислех, че Етем ще направи чак това,  но всъщност има и други жестоки сценаристи -  Присъда започва по този начин.

# 444
Да, ето го първия фраг за 15 еп. и превод:

Ешреф: - Има една жена, в чийто очи се губя. Но не мога да я погледна. Докато съм до нея, още по-малко мога да я опазя. Още по-уязвима става.
Който иска да се върне на работа е свободен да го направи. Докато не си върна "Сираците", няма да се спра. На война, като на война, ако трябва ще се мре.
Х: - Седнахме с партньора ми и решихме.
Кенан: - Кой ти е съдружник?
Ешреф: - Много ми липсвахте.
Кадир:- Който е до Ешреф, значи, че е срещу мен.
Нисан: - Какво ще правя аз сега, Ешреф? Светлината на живота ми угасна. Всичко, за което се държах, се срина. Останах съвсем сама. Моля ти се, не ме оставяй.
Ешреф: - До теб съм.
Нисан: - Това е от завършването ѝ. А това съм аз.

Фло, струва ми се, че в епизода споменаха твоя филм - с двамата, които се срещат в парка само веднъж годишно на някаква пейка и после си отиват... май ти ни беше писала за него, че бил любим на Енгин, ако не се лъжа.

# 445
Нисан: Heart https://www.instagram.com/p/DOt9VMoCPcb/?hl=bg

Ще направи Демет музикална кариера Grinning

Кате, писала съм за "Време за любов", може да е от разказите му.

======================================

Превод с бг субтитри, благодарим! Flowers Hibiscus

Sign Clapper  https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 4cVDZF0fGbnG.html

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 08:25 от Florale

# 446

Юхууууу заслужено високо начало и старт на новият сезон.  💥🌟🌟🌟💪💪💪👏👏🫶Просто разкош и наслада въпреки футболната среща между грандовете в Турция снощи.   Браво на всички.  Ейваллах ! Заслужават  тази радост заради старанието и уникалната актьорска игра на всички но най вече на ГГ. Те поддържат и изнасят сериала и фен базата и подкрепата е огромна по света. Екипът зад камера също и историята е силна и добре. Етем този път повече ще се постарае. Екранното време на Демет и Чачо си е тамън и нямаме оплаквания засега.

Ето и на конкуренцията
Нещата не са много добре при тях и дали ще издържат цял сезон...

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 14:44 от femmi2

# 447
Благодарности за превода Hands Pray Фло Heart

Тази сутрин е удоволствие да се четат коментарите в Х, какъвто и да е рейтингът, най-голямата награда е получена - признанието на хората Hands Clap Наистина отдавна не съм виждала толкова похвали накуп Nerd

А Демет вчера получи сериозна подкрепа от приятелите и близките си:

Link В Spotify https://open.spotify.com/intl-es/track/2bO2ECvjWpbCy64fOpIDTc?si=6d734530842043ab

От Жиян https://x.com/i/status/1968447987958346181

Много ми харесва женската солидарност в екипа Revolving Hearts

Демет: "Много си специална, Ебрар. Ще ми липсваш много. Радвам се, че те има, радвам се, радвам се, радвам се!" + песента "Ей, любов" на Сезен Аксу Heart Exl
Ебрар: "Снимахме толкова много сцени без да плачем...единствена моя. Обичам те много Heart"

https://x.com/i/status/1968423696038494571

Феми, сега видях публикацията ти Kissing Heart Браво за рейтинга Hands Clap Седат отново позна Blush

# 448
Похвалите се сипят и е толкова приятно ,защото дори да са пристрастни е факт че имаше много силни и  емоционални моменти и сцени изиграни много добре и те стискат за гърлото. Мога да отлича сцените от затвора , срещата в парка на пейката и погледите им и когато вижда билборда. Срещата на Ешреф с отбора и сблъсъкът между Ешреф и Кадир в имението.  И най вече, когато Нисан разбира за смъртта на сестричката си Афра  SobBroken Heart Изгуби най близкият си човек и приятел също  и остава съвсем самичка но нейната любов е до нея и няма да я изостави. И на Ешко му е мъчно че така се случи. Знае истината за смъртта й и кой е стои зад това. Дори и да е мислил да се откаже и да за живее друг живот ако изобщо е възможно това .... защо не случват се и чудеса понякога.  След смърта на Афра Ешреф отново е готов за борба заради Нисан и по други причини, които и да иска не може да подмине и забрави.  Етем умело обърна хода на играта в историята. Радвам се че не познахме че ще обвинят Ешреф затова че се бяхме притеснили и какво ли не ми мина през главата.  Нисан иска той  да е до нея и го извика след като се събуди след лекарската намеса и няма да го обвинява и отмъщава затова.

Хареса ми епизода. Динамика , плавност , нямаше хаос и препускане. Като го изгледаме с бг буквички ще си изясним каквото сме пропуснали.

Фрага за епизод 15 е чок добър  и държи под напрежение ще види ли снимката на Нисан - Рюя от детството. Аз мисля че още Йок поне не и в началото на сезона. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 14:25 от femmi2

# 449
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Снощи не открих линк с онлайн превод на руски и по картинки не е същото, но серията си беше напрегната...
Браво за рейтинга....дано е все така....

Общи условия

Активация на акаунт