🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 23 795
  • 529
  •   12
Отговори
# 420
Продължаваме Nature Dizzy

От снимките на фотографа Самет Джелеполу:

Последни 3 часа:

# 421
Браво за активността. Снимките от фотографа са перфектни и с този ефект на дим и Демет, като Черен лебед. 🖤

# 422
И още от продукцията:

Имаме и откъс:

# 423

Благодаря Кате Flowers Herb

Отборът на Ешреф Тек се завръща заедно с него и са си липсвали един на друг ,колкото и да са му сърдити. Значи Ешреф като излиза те не го посрещат с това впечатление съм от откъса.  Гюрдал не се е променил от към емоции...

Ретро Кадилака 💚 - вторият му дом и любов. Heart

# 424
Благодаря на всички за интересните новости, които сте публикували! Flowers Hibiscus

Чакам и песните!

# 425
Еееех , мечтиии и желания... ИИ поне ги сбъдва макар и измислено. Доста добре се справя Open Mouth Heart EyesSimple SmileRelaxed

Човек на лечение в дентална клиника си е пуснал да гледа Ешреф Рюя и така се чувства по - добре и си харесва сериала явно. Може и за пръв да го гледа и си е пуснал еп 1.  

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 18:41 от femmi2

# 426
Еееех , мечтиии и желания... ИИ поне ги сбъдва макар и измислено. Доста добре се справя Open Mouth Heart EyesSimple SmileRelaxed

Колаж е, малко нескопосан . Ако ИИ беше щеше да е по различно и щеше да има нещо допълнително. Да речем трета ръка на рамото Joy

Отпуснали са пак кратък откъс за епизода. Да видим дали ще е така интересен. Ще седна да го гледам - давам му шанс на сценаристът да ме впечатли, ако ли не  -  bye, next Joy

Този мистериозният от миналото - дали няма да е някой от детството на Нисан. Или пък истинската Руя да се появи накрая

Скрит текст:
След снимките вчера и някои предположиха, че Афра ще умре заради наркотиците, които Кадир разпространява.
Имам две теории : Гонджа умира в офиса на Ешреф. Логично е да знае къде се събират
Афра отива в болница (имаше линейка). 

# 427
Може и да не е от ИИ но ми хареса като истинско ми е дори и да не разбирам много от колажи.

Оф любопитно ми е какво си говорят Гюрдал изглежда още ядосан и му се кара на Ешреф и той си тръгна.

# 428
Има субтитри, Феми, можеш да си ги пуснеш, а виждам, че и Еми много подробно е предала съдържанието на откъса във вашата тема Kissing Heart

Междувременно ето и втория откъс, за който Blue каза:

Докато не съм забравила, днес за пуснали третата част от поредицта на руския канал РБК за турските сериали, която вчера споменахме. Това е линка за гледането https://tv.rbc.ru/archive/special/68ca3aed2ae596c364261273?fbcli … marp6UMprq9bKInbQ

Пуснаха тези снимки на екипа с Демет:

От Нихал Динч:

# 429
Ох аз от тела не мога да видя субтитрите. Оле имаме и втора част направо ни засипаха ....

Хайде приятно гледане на всички.

Започнаааа..... Интрото и музиката са жестоки. Колкото и пъти да го гледам няма да ми омръзне и музиката.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 20:03 от femmi2

# 430
Приятно гледане на всички Nerd

Имаме и нови лоши, според Б.А.

Büşra Cebe се присъедини като "Seda" към актьорския състав на изпълнения с екшън сериал Eşref Rüya. Седа ще се появи в сериала като педантична дясна ръка и черна кутия на Динчер Бурчай (Танер Румели), докато той търси отмъщение на Ешреф. Дуетът Динчер и Седа ще засили напрежението този сезон.

# 431
Аууу тази новата зла мацка да не омайва сега Ешко по нареждане на Динчер. Но той няма да и се даде. Най много тя да хлътне по неустоимия Биг бос ха ,хааа JoyStuck Out Tongue

# 432
Гледаме 14-та серия:

Misc Gunhttps://www.canlitv.me/live/kanaldcanli-hd-izle - на турски, след 10  минути започва

Misc Gunhttps://turkrutv.net/mechta-eshrefa-14-seriya.html - тук би трябвало да пуснат руската озвучка

# 433
Ще видим, Феми, през това време от продукцията ни бомбандираха със снимки...

Ало, ало Kissing Smiling Eyes

https://x.com/i/status/1968355859022626997

Изчезвам до следващите реклами Animal See No Evil

Фло, благодаря ти много HugHeart

# 434
Започна се ..... Началото е в затвора с Ешреф... Много яка сцена...

Нисан вече е преуспяла певица.

Гюрдал е на футболното игрище.

Фарук пише ....

Кадир е в имението на трона и се разпорежда и си е направил и сложил  портрет.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 20:57 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт