🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 33 507
  • 739
  •   2
Отговори
# 720
Еми, много ни глезиш с гифчетата, благодаря ти Kissing Heart

Честит да е Енгин Blue Heart https://x.com/i/status/1683064953459146753 Истински артист и невероятен човек Hands Raised Hands Още дълги години да ни радва с таланта и доброто си сърце!

# 721
Честит да е Енгин и всичко най добро! Birthday

Цифровия проект ще го погледна и ме заинтригува. Ще си отделя линка когато му дойде ред да го изгледам. Аслъ и Енгин стоят чудесно и на гала вечерта много ми харесаха като емоция и енергия. Изобщо каста е хубав.
В темата на Енгин прочетох  с превод много хубаво интервю с режисьора Улуч Байрактар. Чак се зачудих, като знам какъв темерут е но тук са успели да го убедят. Интересни неща разказа за проекта и Истанбул. Има дар слово.  Продуценти на сериала са ТИМС също, като нашия Ешреф.  Помня че тогава чакахме Улуч да свърши с този проект и да започне нашия след кратка почивка.

Тук направо изтръпнах... Помислих че вече са там и са променили програмата. Много добър колаж и стайлинг също. Между другото точно така си го представям в съзнанието с този стайлинг и цветове в черно и огнено червено  и така застанали за снимки на червения килим.

Не съм спец по модата но ми допадна костюма от Илка. Различен и същевременно фешън и готин и добре му стои на фигурата. Ще видим как ще облече Чачо дали ще ползва нещо от нейната марка и дизайн. Така ще си направи и реклама.

Аслъ също ми хареса. Браво на Руткай. Хубава Гала постараха се.

Дали нашите са излетели вече  или утре сутрин ще пътуват.
Сега на летището ще дебнат много журналисти и папараци.
Кои ще се измъкнат и кои уловят да разширяват и снимат и на отиване и връщане. Колко време ще бъдат там ? Ден ,два и се връщат на сета.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 17:59 от femmi2

# 722
Енгин като Тахир Лекесиз беше нашият подарък!  Heart Имаме подарък и от момичетата на Енгин - превод на първа серия на Старите пари, линк в темата им: https://bg-mam.ma/p/1817531/50320494.

Честитка, която бяха споделили с нас за предишен рожден ден:

# 723
Ешреф отново почерпи вдъхновение от Нисан! 🙃 И така, какъв ще бъде резултатът?

#EşrefRüya с новия си епизод в сряда от 20:00 по #KanalD и веднага след телевизионното излъчване, по Amazon Prime.

Тук смееее 🫣🥹🥰

# 724
Феми, точно идвах и аз със същите картинки Kissing Heart

Благодаря много на момичетата на Енгин, винаги са били страхотни HugHeart А кой не обича подаръците GiftSunglasses

Довечера очакваме евентуално втори фраг да ни пуснат. Утре започва турската инвазия на MIPCOM-а. Да видим кой първи ще се изложи Nerd

# 725

Момичета Two Hearts на Демет!
Хубави думи за Енгин! С нея бяха страхотен тандем, тя успя да го "разчупи"  и благодарение на това имахме толкова много щастливи спомени от "Фара".
Енгин е отличен екранен партньор и затова с  всички партньорки се получават прекрасно разказани от екрана истории.
Нека имаме хубава неделна вечер!

# 726
  • Варна
Момичета Two Hearts
и аз искам да благодаря за хубавите думи и пожелания в темата ви към Енгин,
вашето момиче беше прекрасна  партньорка, дано пак ги съберат в друг проект !

# 727
Чакаме си комедия с Демет и Енгин, почти са ни я обещали Joy

Dizilah са вече на терен в Кан https://x.com/dizilah/status/1977406168890065319 Спазарили сме се с тях да ни споделят снимки от приема на "Ешреф Рюя" Sunglasses

# 728
Поздрав за Енгин от Демет!!!

HeartHeartHeart

# 729
Много колеги и приятели го поздравиха Blue Heart

Освен Демет и нашият приятел Рамджо (дебелото агне Stuck Out Tongue Winking Eye) не го е пропуснал Heart Eyes

Посланието от Демет" "Честит рожден ден, Енгин! Колко хубаво е, че те има.. Великолепен партньор (спътник) си! Hearts"

Лошичките са на снимачната площадка Smiling Imp

"Ние всъщност сме добри хора Joy"+ "Безкраен ден"

# 730
Посланието от Демет" "Честит рожден ден, Енгин! Колко хубаво е, че те има.. Великолепен партньор (спътник) си!"
Чакаме ги пак! Heart

Нисан и Ешреф: "Техните истории са точно по средата на болка и любов!"
Broken Heart https://www.instagram.com/reel/DO0lQibD887/?utm_source=ig_web_copy_link

# 731
Напред към Лазурния бряг Heart Eyes

# 732
Освен снимките на летището от Деметка и Чачовият мениджър сподели  пейзаж от самолета.  Airplane Така си знаех и мислих че няма как да не са двамата там и то на такова престижно събитие . Неразделни са двамата и ще му бъде като подкрепа че много се страхуваме от пресконференции и камери и внимание .  Но с времето придоби опит и посвикна с това . Но пак си е срамежливко Blush

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 11:10 от femmi2

# 733
Вече на френска земя:

Това трябва да е Чаатай:

# 734
Вече на френска земя и феновете са щастливиии . Grinning

Аааа , браво имаме папарашка снимка от летището .  Като от тайните служби сме и агенти ...Joy то и там ги разконсперирват рано или късно.  Иначе се е облякъл неглиже и спортно и с личен багаж.  Тази отпред дали не е Илка ?

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 13:35 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт