🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 33 884
  • 739
  •   2
Отговори
# 90
Преди стандартът беше 13-16 еп. и после преговаряха наново условията. Сега не знам как е. Вероятно чакат да подберат и новите актьори, за да се знае коя роля за кой човек конкретно ще се пише. А може да чакат съдилищата да заработят отново, че с тези 5 висящи дела за плагиатство (по собствените думи на сценариста), не се знае в коя посока ще му позволят да продължи историята.

Иначе имаме и включване от монтажиста:

Каквото и да иска да ни каже с това...

Веднага започнаха да го питат какво стана с конкурса, който беше обявил за видеоклипове с награда надникване зад кулисите на сериала. Резултати все още няма, а действително имаше хубави творби. Фенове като Рут, Гала, Фатих, Джей, Мари и др. направиха много красиви неща и съм съгласна, че с кампаниите си и ежедневната си активност подкрепят много мощно сериала, така че да го виждаме редовно в челните места по класациите Nerd

# 91
О , фенската подкрепа е чок важна от всякаква гледка точка.

Етем само обикаля из Америка и затова ли не е имал време да пише. Но въпреки всичко мисля и се надявам да имаме готова концепция и сценарии ако не докрая поне за повечко епизоди.
Напълно съм убедена че всичко е договорено и пресмесматно и ще имаме цял сезон. Но го има и момента и с рейтинга и рекламодателите , а при нас има интерес. Така беше досега и се надяваме да продължи.  Господин Седат ли беше писал че ще бъдат поне 50 - 60 епизода или греша ?
Много ми се струват и ако е така ще разтягат  нещата.  Що се отнася до историята с плагиатството никой не се е притеснил кой знае колко от това   така че всичко ще си върви по план и са взети необходимите мерки и са го съгласували с адвокати. 

Кате 🌷 Тенкю отново за любопитното и полезно инфо което ни доставяш и превеждаш.
Много точна и хубава характеристика за Демет и Чаатай.

Вярно какво се случва с този конкурс има ли наградни и спечелили. Без съмнение има много талантливи по техническата част.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 10:38 от femmi2

# 92
Да, Седат говореше, че си правят разчетите за пълен сезон (до юни 2026 г.), но всичко зависи от благоволението на турския зрител...

Издебнали са Неджип за кратко интервю :

Почивал си е семейно. Сезонът е бил хубав, но изморителен. Казва, че отива да четат сценария, съвсем скоро започват и снимките (след седмица). Доволен е от своя герой, забавлявал се е с него. Вълнуват се как ще продължи историята. Очаква да бъде още по-добра и да има още повече екшън. Етем е много добър сценарист и за пример дава Пойраз. Режосьорът е много добър. Всички в екипа са много дисциплинирани. Актьорите са страхотни На въпроса кой е любимият му герой в сериала отговаря - на Гьоркем (Кадир), даже го изимитира Joy Спортувал е, за да бъде във форма, чел е книги, занимавал се е с детето и т.н. 

П.С. Сега виждам, че има и работещи субтитри Animal See No Evil

# 93
Да, Седат говореше, че си правят разчетите за пълен сезон (до юни 2026 г.), но всичко зависи от благоволението на турския зрител...

Издебнали са Неджип за кратко интервю :

Почивал си е семейно. Сезонът е бил хубав, но изморителен. Казва, че отива да четат сценария, съвсем скоро започват и снимките (след седмица). Доволен е от своя герой, забавлявал се е с него. Вълнуват се как ще продължи историята. Очаква да бъде още по-добра и да има още повече екшън. Етем е много добър сценарист и за пример дава Пойраз. Режосьорът е много добър. Всички в екипа са много дисциплинирани. Актьорите са страхотни На въпроса кой е любимият му герой в сериала отговаря - на Гьоркем (Кадир), даже го изимитира Joy Спортувал е, за да бъде във форма, чел е книги, занимавал се е с детето и т.н.  

П.С. Сега виждам, че има и работещи субтитри Animal See No Evil

Ех , Катеее , Blush като пчеличка си.  Много благодаря за видеото и преразказа от Неджип. И аз преди малко го мернах в Туитър тоя репортаж и горе - долу съм разбрала правилно с Гугъл превода. Добре че е той на помощ.  Няма лъжа и измама шоуто започвааааа и дано сме удовлетворени от новият сезон и ни отпуснат кадри от събирането за четене на сценария. Хубави думи е казал Неджип за екипа и колегите. Няма как иначе атмосферата е много добра и всички работят задружно и се забавляват.

# 94
Публикация от Демет:

Новият 25-ти брой от списанието на испанските фенове, посветено на Демет:
Hearthttps://www.instagram.com/p/DNZGCvFIzPu/?hl=bg&img_index=1

Heart

# 95
Новият 25-ти брой от списанието на испанските фенове, посветено на Демет:
Hearthttps://www.instagram.com/p/DNZGCvFIzPu/?hl=bg&img_index=1

Heart
Списания, плочи, видеа и т.н. - възхитена съм от креативността на феновете на Демет.
Адмирации за  истинските ѝ почитатели!
Актриса, която раздава любов, гори в работата си и с професионализъм изгражда незабравими образи, получава безкрайната любов и уважение от зрители и последователи.

# 96
🌀 Сценаристът на сериала "Мечтата на Ешреф" Етем  Йозашък  споделя корицата на първия епизод от втори сезон 📝📸

Колегата Толга Текин тренира и подготвя за новият сезон .

# 97
Flo, Еми, Феми HugHeart

Испанките този път са превели подкаст интервюто за InStyle. Демет също го сподели преди малко:

Подкрепя и скъпите си колеги Зерин Текиндор, Енгин Коджагьоз и Мерал Канлъ в новия им проект по NOW и им желае успех:

Днес видях, че и нашият приятел Мерт Доан ще прави компания на Илхан, Айбуке и Биран Дамла в Halef отново по NOW:

В този ред на мисли, довечера "Казвам се Фара" ще дебютира в Казахстан:

Movie Camera https://www.instagram.com/p/DNkhAXEMmNR/

Movie Camera https://www.instagram.com/p/DNlVQU7sP0U/

Колегата Керем Алп е дал интервю за Хюриет, споменава и Демет:

Има субтитри с опцията за автоматичен превод. Все пак да пусна частта, касаеща Демет >>> https://x.com/i/status/1958171171385475296

Водеща: - Какъв беше сетът на Ешреф Рюя?
Керем Алп: - Беше като сън/ мечта. Дойде за миг, отмина и си замина (от което се разбира, че няма да продължи във втори сезон), но аз съм много щастлив, че можах да работя с толкова голям екип. Голяма продукция, с големи актьори, от които имах възможнстта да науча по нещо.

Водеща: - Имаше много сцени с Демет Йоздемир. Запознал си се с нея на снимачната площадка, доколкото знам. Какво е да работиш с нея?
Керем Алп: - Невероятно е! Едно че е много комфортно да работиш с нея - актьорът срещу нея може да е напълно спокоен, друго, че когато е необходимо може да направлява/ режисира. Освен това е много забавна. Но знаеш ли, трима от нас бяхме до тук, други ще продължат историята, затова съм много щастлив, че можах да работя с нея, също така, че се сприятелихме. Случи се много бързо. Хубаво е да се работи с нея и отново бих искал да се срещнем в някой друг проект.

Водеща: - Говорейки за приятелство, във вашия случай е много различно, защото, както каза преди това, наскоро се ожени и всъщност брачното свидетелство ви го връчи Демет Йоздемир.
Керем Алп: - Да, тя участваше в целия подготвителен процес. Предварително бяхме подписали, искахме да направим символичен жест за нея, но се получи по-скоро обратното, като я попитахме дали би ни връчила свидетелството, тъй като е много важна за нас. Подкрепяше ни през цялото време. Съгласи се на драго сърце.

От продуцентите:

От Елмир от екипа:

И по-рано през деня Демет беше споделила това видео с Дженифър Лорънс >>> https://www.instagram.com/p/DLc9UACNTb3/

# 98
# 99
Вярвам, че "Казвам се Фара" ще спечели сърцата на зрителите и в Казахстан:

# 100
Еми! Hug
За Adim Farah няма съмнение, сериалът е много добър, а Демет и Енгин са фантастична двойка!
Wear Crown https://www.instagram.com/p/DNF_L5bI7J9/?hl=bg

Впрочем, прави ми впечатление, че Чаатай изобщо не рекламира сериала си, това ми се струва странно.

# 101
За Adim Farah няма съмнение, сериалът е много добър, а Демет и Енгин са фантастична двойка!
Wear Crown https://www.instagram.com/p/DNF_L5bI7J9/?hl=bg

Впрочем, прави ми впечатление, че Чаатай изобщо не рекламира сериала си, това ми се струва странно.
Аз нямам спомен досега Чачо да е рекламирал някоя от продукциите, в които участва. Отказа участие и в рекламата на "Gaddar", казвайки, че в договора му няма такава клауза.
Присъства на гала вечерите, организирани от Netflix, но обикновено гледа да не е център на внимание.
Скромно ни е момчето, Фло!

За "Adim Farah" мнението ми се покрива с вашето.
Демет и Енгин наистина са фантастична двойка!

# 102
# 103
Всеки сам си преценява, но наистина е странно да си артист и да не говориш за проектите си. То е хубаво работата ти да говори за теб, но от време на време не е лошо и ти да кажеш някоя думичка. Все пак хората, които години наред те следват и подкрепят, биха се зарадвали да видят поне малко отвъд "фасадата". Да не говорим, че в днешно време важи с пълна сила поговорката, че "не е важно какво яйце е снесла кокошката, а как ще си го окряка" Animal Hatching Chick

# 104
Здравейте!
Понеже цял живот се отдадох на учене и нищо не научих, съм запомнила преподавателя ми по pr, че лошата реклама е по-добра от отсъствието на такава. При стартиращ бизнес или продукт, който тепърва иска да привлече вниманието – „скандалната“ реклама може да предизвика любопитство и  е по-добра от никаква. В ерата на социалните мрежи, в пазар с монопол и голяма конкуренция, липсата на реклама едва ли  е добър ход. Но аз мисля,че Чаатай не е напълно и абдикирал от тази си роля. Колко и как да участва лично е негова преценка. Цялостната задача е на специалисти и продукция, и да рекламила всеки ден, оценката е субективна и зависи  от разнообрази други параметри. 
Чудесна е Демет, АФ е неповторим сериал, много голяма съвместимост и интригуващ сюжет.

Общи условия

Активация на акаунт