🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 33 864
  • 739
  •   2
Отговори
# 105
Здравейте, момичета!
Много хубав въпрос повдигаш, Фло! 😊
Чаатай Улусой е добър пример за актьор, който избира да не се излага постоянно в социалните мрежи, а да оставя проектите си и таланта си да говорят вместо него. Това му създава определен образ-малко  мистериозен, по-сдържан, по-голям от шумa. Така публиката го свързва най-вече с ролите му, а не с личния му живот или постоянна активност онлайн.
Дали е необходимо един актьор постоянно да се показва в социалните мрежи? Интересен въпрос.Зависи от стратегията.
За млади актьори, които тепърва си изграждат име, социалните мрежи са инструмент за видимост, връзка с фенове и привличане на продуценти.
За утвърдени актьори като Чаатай, които вече имат признание и стабилна кариера, това не е задължително. Дори обратното, дистанцията може да подсилва имиджа им и да поддържа интереса.
Много артисти избират балансиран подход като се  показват от време на време, но без излишно „напомняне“. В крайна сметка, не всяко присъствие в социалните мрежи е равносилно на стойност или талант. Wink
Има една мисъл в артистичните среди: „Колкото по-малко говориш за себе си, толкова повече говорят за теб ролите ти.“
Желая ви прекрасен ден!

# 106
Благодаря ти за включването, Нези Blush Важното е феновете да са доволни от любимите си артисти. Хората сме различни. В съзвучие с името на темата ни - същото е и при цветята - розата не е лале, което не изключва и двете цветя да са красиви посвоему, че и да растат в една градина Flowers RoseFlowers Tulip

Демет през цялата си кариера е имала отлична връзка с нас и можеби ни е разглезила с това, че винаги се е застъпвала много за проектите си и ни е правила съпричастни с всяко ново пътешествие.

Няма нищо задължително, но аз лично бих се зарадвала, ако Чаатай сподели нещо за Ешреф Рюя - и за сериала, и конкретно за неговия герой. Със сигурност има какво да каже и да добави още нюанси към цялостното ни възприятие Sunglasses

# 107
Без съмнение Чаатай постигна целите и мечтите си и това работата му  да говори вместо него. Има с какво да се гордее, както и неговите фенове. Това, че е скромен и  избягва публичното пространство от една страна е добре негово право е да пази личното си пространство. Все пак такава му е професията и е нужно внимание и реклама и "ухажване",  защото без фенската подкрепа и интерес хората на изкуството са за никъде. Винаги съм го критикувала затова ако не друго поне да рекламира проектите и труда си. Преди го правеше по често , но вече не е така. Ще е постижение, ако го навият да направи нещо за втория сезон на "Ешрефа" и разкаже от първо лице. Няма измъкване от гали вечерите така че новият филм ще го рекламира и присъства може и в чужбина да иде.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 18:58 от femmi2

# 108
Благодаря ти за включването, Нези Blush Важното е феновете да са доволни от любимите си артисти. Хората сме различни. В съзвучие с името на темата ни - същото е и при цветята - розата не е лале, което не изключва и двете цветя да са красиви посвоему, че и да растат в една градина Flowers RoseFlowers Tulip

Демет през цялата си кариера е имала отлична връзка с нас и можеби ни е разглезила с това, че винаги се е застъпвала много за проектите си и ни е правила съпричастни с всяко ново пътешествие.

Няма нищо задължително, но аз лично бих се зарадвала, ако Чаатай сподели нещо за Ешреф Рюя - и за сериала, и конкретно за неговия герой. Със сигурност има какво да каже и да добави още нюанси към цялостното ни възприятие Sunglasses
Кате, Чаатай е човек, който не обича да се осветява от прожекторите.
Но пък всички интервюта, които до момента е дал и, в които говори за героите си, са много задълбочени и смислени.
Чаатай е човек с емоционална интелигентност и винаги има какво още да ни каже за героя си.
В този смисъл аз също се надявам на това.
Той не бяга от внимание просто заради срамежливост, а защото за него прожекторът има смисъл само тогава, когато говори за изкуството и за героите си.
Интервютата му наистина впечатляват с дълбочина, защото той не ги използва за празна реклама, а за да покаже вътрешния свят на образите, които изгражда. Това е рядко срещано в индустрията, където често се набляга повече на шум и сензации.
Емоционалната му интелигентност личи в начина, по който описва мотивациите на героите си, а и в това, че умее да слуша и да отговаря с мисъл.
Очаквам с нетърпение да го направи за Ешреф.

# 109
Имам доброто предчувствие, че за втория сезон и Чаатай ще даде интервю Sunglasses Чакаме го.

Твърди се, че тази снимка е от започналата вече подготовка на снимките Movie Camera

А онази, чието име не споменавам е писала за нов герой:

"Левент Йоздилек ще се присъедини към сериала с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир в ролята на „Хъдър“ и ще навлезе смело в историята. Снимките на втория сезон са планирани да започнат в неделя или понеделник.

Амбициозен трансфер е направен в актьорския състав на сериала, който ще се сблъска с изненадващи напускания."

# 110
И аз имам същото предчувствие Wink

Иначе имаме първото амбициозно име и актьор споразумял се за новият сезон на нашия екшън сериал. 💥 Дали ще е от злодеите или Йок ?

Благодаря за инфото и фотото от подготовката. Действат с локациите и терена от екипа. Стилистите също подготвят гардероба.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 14:37 от femmi2

# 111
Нези, Феми, Кате, благодаря за отговорите.

Този нов Хъдър е по-старата генерация, някой патрон може да е.

# 112
Тук е като баш мафиотски бос от респектиращите и лоши. Запознати казват че е доста добър и страшно попадение в каста.  

# 113
Казах ви аз, че някой възрастен авторитет ще ни сложат...

Колегите се вълнуват за началото на снимките Sunglasses

# 114
Колегите се вълнуват за началото на снимките Sunglasses
Да сядат да четат по-добре,  отколкото да правят публикации.

Новини има и за Енгин:
Скрит текст:
Вече е в Адана за новия си сериал.

# 115
И Демет се завръща към Нисан Heart Exl

Онази, чието име не се споменава отново се включва:

"След ролята на Levent Özdilek като "Hıdır", друг актьор ветеран се присъедини към сериала.

Ебру Нил Айдън, която изигра майката на Йомер (Мурат Йълдъръм), Саджиде, в „Teşkilat, се присъедини към актьорския състав на другия сериал на същата продуцентска компания, „Ешреф Руя“. Според съобщенията Айдън се е присъединила към сериала като прокурор. Пристигането на прокурора ще промени всичко. Чаатай Улусой, който изигра агент Ферман в „Спящият човек“ това лято, ще започне снимките на 27 август, ако не настъпят промени."

От канала:

# 116
И Демет се завръща към Нисан.
Сигурно нов репертоар е подготвила. Grinning

Фара и Тахир Heart: https://www.instagram.com/p/C1zBxGnIoSP/?hl=bg

# 117
И докато чакаме срещата с EşSan, да се порадваме на Фара и Тахир.
Харесаха ми постерите в Казахстан.

# 118
Еми, ти си моят човек! Благодаря много! Flowers Hibiscus
Интересно ще е да видим и анализа на тяхната съвместимост.
Wear Crownhttps://www.instagram.com/p/DIR9TCGxcym/?hl=bg

Попадна ми скоро старо интервю на един български актьор: "Имах щастието да уча наистина при голям професионалист – при когото трябва. Още тогава ми направиха впечатление две негови изречения,  които си ги бях написал на стената… и като я пребоядисваха, аз пак си ги пишех, и така дълги години… Едното е:  „Говори за очите, не за ушите”, което придава плътност на актьорската игра... Цял живот съм се мъчил да следвам тези думи. Мисля че това е основното за актьорската игра.":

# 119

Попадна ми скоро старо интервю на един български актьор: "Имах щастието да уча наистина при голям професионалист – при когото трябва. Още тогава ми направиха впечатление две негови изречения,  които си ги бях написал на стената… и като я пребоядисваха, аз пак си ги пишех, и така дълги години… Едното е: „Говори за очите, не за ушите”, което придава плътност на актьорската игра... Цял живот съм се мъчил да следвам тези думи. Мисля че това е основното за актьорската игра.":
„Говори за очите, не за ушите”, което придава плътност на актьорската игра... -
Такъв позитивизъм и положителна енергия излъчват Демет и Енгин един до друг, че не мога да престана да ги гледам. Не пропускам видеата с тях, снимките им са страхотни.
Чачо и Демет също много си ги харесвам и тайно се надявам и те да ни зарадват поне в Сезон 2 с повече снимки зад кадър. Hands Pray
Време е Етем да наблегне на главните герои, да им отдели достатъчно екранно време, че в предишните епизоди EşSan ми се губеха по периферията.
Но да не отварям дума за сценария, че в темата на Чачо достатъчно го критикувам.
 На Демет ѝ върви да шие и превързва рани на екранните половинки.

Общи условия

Активация на акаунт