🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 33 864
  • 739
  •   2
Отговори
# 120
Такъв позитивизъм и положителна енергия излъчват Демет и Енгин един до друг, че не мога да престана да ги гледам. Не пропускам видеата с тях, снимките им са страхотни.
Hands Plus1
Тази снимка даже е отпреди да започне сериала.

"Дуел на любовта под високо напрежение... ⚡⚡⚡Забравете всички двубои, които сте гледали! Каня ви на дуел, който хвърля камъни по каубойски филми 😂😂":  https://www.instagram.com/p/DJwsnYIo5lp/?hl=bg

# 121
Страхотна беше тази сцена Heart EyesNature Zap NOW и досега си публикуват неща, свързани с FaHir https://x.com/nowtvturkiye/status/1958106743365394900

Фенове коментират, че Демет си партнира вече с всички от снимката по-долу:

Пожелават ѝ същото да се случи и с този кадър Sunglasses:

Малко красота и творчество:

Като сме на InStyle вълна, все забравям да коментирам този цитат от Демет: „Когато чета женски персонаж, ме интересува каква е целта му. Борбеният дух на Нисан и това, че се опитва да изучи сестра си в град като Истанбул, докато същевременно гради и собствена кариера, силно ме впечатлиха, а и това дойде от място, което познавах малко.

Думите в удебеления текст се отнасят до нейния собствен живот и това, че в подобна ситуация, когато се местят с майка им в Истанбул, сестра ѝ Деря помага на Демет да се изучи People Two Women Holding Hands

Това е лошото на високо-контекстуалните езици (какъвто е турският), че за да разбереш много неща не е достатъчно само да знаеш значението на думите, а трябва да познаваш много добре контекста и културата на страната.

Малките актьори и те се вълнуват за новия сезон.

А ние продължаваме да сме тук Joy

# 122
Страхотна беше тази сцена Heart EyesNature Zap
Каквито са и всички останали техни сцени,  но тази ми е сред най-любимите.

Демет и Енгин Акюрек:

Демет и Енгин Йозтюрк:

Арас съм го гледала само в един епизод, , не знам дали ще са подходящи с Демет.

# 123
Обичаме си Енгиновците Blue HeartBlue Heart

Арас и Демет:

И в рекламата на Дисни:

Между другото, тази година Арас Айдън ще вземе наградата за най-добър международен актьор на наградите Кинео във Венеция https://x.com/mycapella01/status/1958834164213403686

А ето го и моя човек Cupid Много е елегантен Wear Briefcase

# 124
Елегантен е Кадирчо и със самочувствие е превзел Ешрефовото имение но няма да е задълго. Ешреф Тек идва пазете се. Отмъщението е в ход и екшъна. Имал е достатъчно време зад решетките спокойно и интелигентно да състави план и ще си върне всичко ,както и бизнеса на Организацията.
Но няма начин да нямат заделени спестявания без никой друг да знае затова и докопат.

Тръпнем и за срещата с ЕшСан❤️‍🩹💞🔥🔥🔥 каквото и да е обещал Ешреф няма как да стоят далеч един от друг и звездите и вселената  да не ги съберат  отново. Големият въпрос е какъв скок във времето ще имаме и кой ще помогне на Ешреф. Дали ще си излежи присъдата или ще го оневинят?!

Започва се .... Доста се активираха. Вече снимат фотосесия и  афишите за новият С 2

# 125
Снимките е по-вероятно да са за афиша на Енгин и Гюлсим, така беше обявено. Илкнур е обща стилистка, може от там да идва объркването.

Всички от екипа се готвят за Ешреф Рюя и споделят вълнението си с нас. Адвокатката на мен ми харесва. Много е бойна Sunglasses

Продуцентите ни питат какво подаръци е купил Ешреф на Нисан:

А Елмир споделя, че в следващите дни ще видим тийзъра за новия сезон:

И Демет в нейн стил подкрепя талантливите си приятели:

# 126
Възможно е да не са за Ешрефа афишите. Илка как ще смогне с два сериала и темпо но тя си има екип с който  работи така че ще го съчетае някак си.

За филма нищо не сподели ама е малко вероятно Чаатай да я е сменил.

# 127
# 128

Йееее , не мога да не го цитирам. Страхотно е. Фотосесията за списанието е много готина лятно зареждаща. Браво на екипа и Демет. 

# 129
Страхотна Heart Eyes

И Онур Алп се стяга за новия сезон https://www.instagram.com/p/DNqsus7oxYG.

И преди сме писали, че на таланата на операторите се дължи много в този сериал Hands Clap

Спомен от гримьорката на Фара, публикуван днес:

# 130
Вярно, Арас и Демет си връчваха Златната пеперуда.
Да му е честита наградата на другия Арас. Очаквах Енгин да спечели след Ибо, но италианците се омотаха с излъчването на AF.

Добре сме си с Демет, подарък след подарък получаваме! 😍

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 22:14 от Florale

# 131
Според клюкарите: "Героите Seda и Kaptan Battal Bayındır идват в сериала Eşref Rüya."
https://x.com/tv_stari/status/1958968808280137803

Май доста промени ще има Rolling Eyes

# 132
Аз хич не си падам по прииждащи герои, малко на творческо безсилие ми е.
Прокурорката съм я гледала в сериал на Енгин, ама беше на легло и не говореше /през по-голямата част/. 
Интересно е кой си тръгва от сериала.

# 133
Най-вероятно Нисан ще остане без групата си. Поне момчетата няма да ги има. Джерен евентуално може и да я оставят заради Гюрдал, а и убийството на Нимет стана в апартамента ѝ + че криеше записите на Нисан... но и тя може да е минала под ножа.

Сега като се замисля, Седа може и да е прокурорката. Вчера не ни казаха как ще се казва тя. Този другият, капитанът може да е от полицията. Ако информацията е вярна, разбира се.

# 134
Демет и Енгин Акюрек:

Демет и Енгин Йозтюрк:

Арас съм го гледала само в един епизод, не знам дали ще са подходящи с Демет.
Фло, аз много си обичам и Арас, един от любимите ми актьори е. Класен играч! Но сериозно се замислям дали ще си паснат с Демет като екранни партньори и как ще стоят един до друг.
Като темперамент много си приличат. Жизнерадостни, закачливи, винаги усмихнати и отворени към колеги и фенове. С жар се отдават на работата си, умеят да се превъплъщават, изобщо много добри актьори...
Харесвам всички партньорки, с които Арас е играл. Демет също много ми хареса и с 4-та актьори, с които си партнира (говоря за продукциите, в които съм я гледала).
Ще ми бъде доста любопитно едно такова партньорство. 
Демет и Арас, защо пък не, а дано! Hands Pray
Извинете ме за отклонението, но наистина ми стана интересно.
Много е въздействаща тази снимка - поне за мен.

„Открих някои потребности. Тези потребности са да говоря рационално и чувствително, без да се поддавам на емоции и гняв.“
#DemetÖzdemir✨

Общи условия

Активация на акаунт