🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 25 428
  • 560
  •   3
Отговори
# 555
Доколкото съм гледала и следяла актьорите в Кан на Мипкома имат отделни и общи снимки , интервюта кратки , а някой дори и организират и парти вечер , както ще бъде в случая с Акън и мацката.  Миналата година такова парти имаха Мурат с Ебруто. Някой ги придружават мениджърите им има и от продуцентите. Това си е работен ангажимент и едва ли ще помъкнат жени и гаджета с тях.
Зависи на някои не им пречи това да ги виждат и снимат  и дори ако имат повече време може да го използват за романтика.

Стилистите много трябва да се постараят по принцип. Вярвам че личните такива на нашите няма да се изложат. На Демет много и отива люляков цвят Purple Heart
Мисля си че Илка може да заложи на нещо от нейната колекция и марка това ще бъде голяма реклама. Най вероятно ще е в черно но те сигурното мъжете повечето ще са така. Може и да ни изненада цветово. Демет може да заложи на турски дизайнер или чужд.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 16:54 от femmi2

# 556
Феми, в тази тема уважаваме партитата, макар да ходим и на конференции!  Joy
Дано да са измислили нещо интересно организаторите.

Демет и Енгин бяха в Саудитска Арабия през януари 2023 год., радваха ни много с партньорството си:

Далечен град и Ешреф Рюя:
Smiley https://www.instagram.com/p/DPEinUWCCD7/?hl=bg

# 557
Нашата версия ми харесва повече SunglassesCoffee

https://www.instagram.com/p/DPEqTKtjYAx/

Стилистката Нурол и зълвата на кака Деря си слушат Демет Kissing Face

В Х фенка коментира текста, споделен от Демет, който по-рано преведох. Демет харесва коментара и момичето пише, че трепери от вълнение и че това се е превърнало в незабравим подарък за рождения ѝ ден. Демет отвръща с истински поздрав за празника. По-късно друга фенка пише, че на нея, ако Демет ѝ честити рождения ден, вероятно ще умре от вълнение. Демет се включва и пита кога е Nerd

Няма друга като нея HugHeart Exl

Това също ми се мерна. Хубаво е, когато хората се подкрепят и 12 години по-късно Blue Heart

# 558
Затова сме тук. Heart

Wear Crown https://www.instagram.com/p/DPG0UilD9KP/?hl=bg
"Вените на врата й скачат в сцената 😮 Тя дава тялото и душата си, за да направи сцената наистина убедителна!! Обичам изпълнението на Демет Йоздемир 👏",
"Тя беше абсурдно зашеметяващо реалистична",
"Актриса, на която актьорството е във вените ѝ".

# 559
Хакан Гендже от Хюриет е направил интервю с Танер Румели https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-pazar/taner-rumeli- … versiniz-42964089 Доста е дълго, на който му е интересно може да си го пусне цялото през преводача. Споделям само въпросите, свързани със сериала:

Влезе в „Eşref Rüya“ този сезон, и то как влезе! Да започваме ли веднага?
- Моля, давай.

Как влезе в сериала?
- Процесът протече бързо. Бях на снимачната площадка една седмица след сватбата си. Стана като потвърждение на поговорката, че бракът носи благодат. Естествено, че предложението ме развълнува много. Това е много качествена продукция, имаме много добри актьори, режисьорски екип. Освен това, „Eşref Rüya“ има специален визуален език на разказване, какъвто отдавна липсва по телевизиите, мисля, че и това впечатлява зрителите.

Героят ти, Динчер, е прекалено лош, изглежда напълно зъл...
- Има нещо такова, но може ли някой да бъде напълно лош? Понякога се случва. Динчер се е предал на злото. Има желание за отмъщение, вярва, че по този начин ще излекува собствената си рана, преминал е към тъмната страна.

Предполагам, че не си толкова лош, колкото Динчер. Как предаваш такъв образ?
- Със сигурност има хора, лоши, колкото Динчер, но аз не се доближавам до него. Винаги казвам и в актьорските обучения, които правя: „Актьорството не е нещо, което се учи от днес за утре, то е начин на живот“.

В последните си няколко проекта играеш герои, склонни към зло. Ти ли избираш такива герои, или те идват при теб?
- Точно обратното, те казват: „Това ще го играе Танер“. Има нещо подобно в телевизионния свят. Преди винаги играех добри, чисти момчета, но ми омръзна. Освен това, да играеш героя или главния мъжки образ е най-трудното...

Да играеш главната роля?
- Да, мисля, че е много трудно да играеш главната роля в сериал, защото почти винаги правиш едно и също нещо. Трябва да поддържаш едно и също ниво на концентрация. Някой те заплашва, доказват ти правотата, винаги си влюбен... Но когато си лош, нещо се случва различно... Има и друга страна: нещото, за което съм бил най-внимателен в кариерата си, е да не играя две подобни роли една след друга. Опитвам се да избягвам да се повтарям, доколкото е възможно. Стремя се дори привидно сходни герои да се чувстват различни един от друг.

Не би ли искал да бъдеш главен актьор?
- Аз бях главен актьор.

И така, какво се случи след това?
- Случи се следното - винаги казваха: „Ти си главен актьор“ и аз станах малко инатлив. Започнах да казвам: „Не, аз не съм главен актьор, аз съм актьор“ и отказах главни роли. Беше около 2007 г. и играех в ежедневни телевизионни сериали в Анкара, а по това време те бяха много популярни. Пазарът наистина искаше да бъда в тази посока. Аз се съпротивлявах...

Причината...
- Наистина исках да се занимавам с театър. Имахме екип в Анкара, бяхме създали театър. Вместо да бъда главен актьор и да навляза на телевизионния пазар в Истанбул, имах други амбиции; единствената ми грижа беше да запазя театъра ни жив.

Тогава сблъскахте ли се с реалността да печелите пари?
- Да, всичко се промени. Осъзнахме, че не можем да направим това, което правим, устойчиво в Анкара. Бяхме също твърде наивни и твърде идеалистични, но пълният идеализъм е полезен. Така че дойдох в Истанбул много късно. Отказах много неща, докато най-накрая стигнах там. През 2012 г. снимахме огромен проект в София, наречен „Конници“. Сердар Акар го режисираше. Беше история за миграцията на народите. Използвахме истински холивудски декор. Но този проект така и не беше пуснат. Този обрат постави кариерата на целия екип на пауза и ние не можахме да се адаптираме. Казаха: „Чакай, ще го пуснем, ще продължим да снимаме това“, но не получихме никаква нова работа и след това просто не се случи.

Връщайки се към сериала, какъв човек виждате Динчер?
- Дори в моите очи Динчер е опасен и зъл. Но разбира се, опитвам се да го изиграя правилно.

Какво друго...
- Това е най-големият капан, в който попада един актьор: да мисли, че героят е грешен, само защото греши. Динчер обаче е прав в собствените си изчисления, но определено има аспекти, които ще разгневят зрителите. Моля, не ми се ядосвайте твърде много, скъпи зрители; не съм такъв човек по душа. Танер е добър човек (смее се). Динчер, да, е лош човек, но това зло е необходимо. Колкото по-голям е врагът, толкова по-голям е героят. Колкото повече сте ми ядосани, толкова по-добре съм си свършил работата. Това ме прави щастлив, но не ми се ядосвайте в реалния живот. Ако ме срещнете, ще ме обикнете (смее се).

Динчер има история за отмъщение. Отмъстителен ли си?
- Преди бях по-отмъстителен. Бях по-амбициозен като дете, но така или иначе не обичам да наранявам никого. Да излея нечий гняв може да бъде форма на отмъщение за мен. Днес нямам тези амбиции. Може би е нещо, което идва с възрастта; вече не съм амбициозен; приемам всичко.

Колко дълго се спирате на миналото?
- Не се интересувам от миналото; то свърши. Изключвам тази система почти всяка вечер и започвам чисто нов ден. Почти не съжалявам. Ако правим грешки, така или иначе плащаме цената. Това също ни учи на нещо.

Какво е да работиш с Демет Йоздемир и Чаатай Улусой?
- И двамата са наистина невероятни и прекрасни хора. Изпълняват ролите си блестящо. И двамата наистина се отличават в работата си и я обичат, което прави престоя на снимачната площадка още по-приятен за всички.

# 560
Благодаря за споделеното интервю .Flowers Hibiscus Много хубави думи е казал и за нашите и сериала също . Няма човек , който да не е доволен и развълнуван че е в такъв качествен проект и кастинг и екип зад камера . Сътворяват чудеса и кинематогграфия всяка седмица и рейтингите го доказват . Разбира се и главното партньорство също и сценарии .  Браво щом е имал смелост да отказва главни роли . Прав е че това не се учи от ден за утре и не е лесна и тяхната . Славата е нож с две остриета. Танер е доста висок наистина повече и от Чааатай дори . Забелязве се в общите им сцени .

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 14:11 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт