🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 26 951
  • 590
  •   5
Отговори
# 585
От Демет може всичко да се очаква. Винаги!
Elle Italia например беше голяма изненада:

Нашата модна икона: Heart

# 586
Подсказките сочат към дестинация Будапеща този път Nerd

Лев много е пораснал People Baby След няколко месеца ще си е цяло евро Stuck Out Tongue Winking Eye

Феновете, както винаги са творчески настроени:

- Някои леят виртуални куршуми против уроки Satisfied (има нужда)

- Други са по-поетични:

Чаатай от продукцията:

DIAFA напомня за турските актьори, лауреати на наградата https://www.instagram.com/p/DPOIbOIDAQE/

# 587
# 588
Спестих ви дозата хвалебствия за Демет, след излъчването на 15 еп., но постоянно се намират хора, които я споменават с добро, така че тези двете ги нося:

Purple Heart "Искам енергията на Демет Йоздемир, ако се снима филм."
https://www.dizidoktoru.com/kitap/film-cekilse-demet-ozdemir-in- … yorum-h47399.html

Зая Блейз, която дълги години е работила като детектив в Гърция, сега стъпва на литературната сцена в Турция. Блейз, която привлича вниманието на читателите с двете си книги в Гърция, сега се готви да се срещне с любителите на литературата с първото си произведение, написано в Турция.

Развълнувана от първата си книга „Елиан“ (Elian), издадена от Destek Yayınları, Блейз описва „Елиан“ като „дистопично пътешествие, което разказва за смелостта да се изправиш пред реалността“. Според нея, тази книга е „изследване, което човек предприема към яснотата, вътрешната сила и началната точка“. „Елиан“ посреща читателя с разказ, който докосва най-дълбоките му слоеве, превръщайки ги в източник на сила, като в същото време ги приканва да почувстват промяната.

ДЕМЕТ Е МНОГО ОБИЧАНА И В ГЪРЦИЯ

Блейз изразява силното си желание романът да бъде адаптиран за киното със следните думи, изразявайки тази своя мечта: „След написването на книгата бих искала да изживея и това удоволствие. В съзнанието си сякаш вече съм заснела филма. Обикновено на авторите не дават много възможности да се намесват, но бих се застъпила за творбата си, ако историята ми бъде филмирана. Много бих искала да видя Демет Йоздемир в главната роля. Тя е много обичана и в Гърция, енергията ѝ е страхотна и се справя отлично с всяка роля в актьорството.

С „Елиан“ Блейз прави както амбициозен дебют в литературния свят, така и намигва към филмовото пътешествие на своето произведение.

Green Heart Из интервюто на кипърската артистична надежда Goul Chakir Katsapoulos за сп. Best Life https://www.instagram.com/p/DPM8sufiDyX/

И така, нека поговорим за киното. На кого се възхищавате в турското и световното кино?

В киното, освен възхищението ми към Едиз Хун, много ценя Натали Портман и Антъни Хопкинс от световното кино. От Турция мога да посоча още много имена, които взимам за пример, като талантливи актьори като Небахат Чехре, Мерве Диздар и Демет Йоздемир. Има твърде много талантливи актьори и всички те са отделен източник на вдъхновение за мен.

И накрая, какъв съвет бихте дали на младите амбициозни актьори?

Години наред мотивиращите думи, които винаги са ме вдигали на крака, когато ми се искаше да се откажа, бяха думите на Демет Йоздемир: „Не се отказвай от мечтите си, защото никога не знаеш кога ще се случат чудеса.“ Този цитат е лъч светлина не само за актьора, но и за всеки, който има мечти. Съветвам младите хора да бъдат търпеливи в това пътуване, постоянно да се усъвършенстват и най-важното - да помнят този цитат.

Продължаваме напред Sunglasses

# 589
Здравейтеее и благодаря за всичко споделено и отзивите в "Градинката"  Flowers Herb

Дойде нашият ден за кино и екшън и любов и разплитане на тайни. 💥ЕшСан ще преминат през още препятствия и ще се борят срещу всичко и всички.  

Паралели , спомени и съдбоносни решения. Паркът тяхното място за бягство и срещи. ❤️‍🩹💕😢🥰Може би един ден ще бъдат щастливи и ще разказват тяхната история достойна за любовен роман.😭

Среднощни снимки и феновете са на площадката. Снимат и се радват и охраната полудява.

Класации и социален рейтинг и влияние.  Найс а ? Wink

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 12:56 от femmi2

# 590
Най-интересното в целия фраг ми е коя е тази, седналата до Хъдър?

Май получаваме отговор и на този въпрос от Канал D https://www.kanald.com.tr/esref-ruya/haber/sekiz-yil-sonra-esref-icin-dondu?p=1

Актрисата Ебру Дестан се завръща на екрана след 8 години в сериала "Ешреф Рюя" като Неджля – жената, която знае всички тайни на героя Хъдър.

Неджля е силна жена, отговорна за финансовите и правни дела на Хъдър, свързана с него с огромна лоялност и благодарност. Тя ще заеме мястото си в историята с образ, който предизвиква любопитство. Каква роля ще поеме Неджля в пътешествието на Ешреф Тек ще стане ясно в следващите епизоди.

Без надписите:

Общи условия

Активация на акаунт