🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 12 за обсъждане 🌿

• 32 896
  • 727
  •   2
Отговори
# 720
Еми, много ни глезиш с гифчетата, благодаря ти Kissing Heart

Честит да е Енгин Blue Heart https://x.com/i/status/1683064953459146753 Истински артист и невероятен човек Hands Raised Hands Още дълги години да ни радва с таланта и доброто си сърце!

# 721
Честит да е Енгин и всичко най добро! Birthday

Цифровия проект ще го погледна и ме заинтригува. Ще си отделя линка когато му дойде ред да го изгледам. Аслъ и Енгин стоят чудесно и на гала вечерта много ми харесаха като емоция и енергия. Изобщо каста е хубав.
В темата на Енгин прочетох  с превод много хубаво интервю с режисьора Улуч Байрактар. Чак се зачудих, като знам какъв темерут е но тук са успели да го убедят. Интересни неща разказа за проекта и Истанбул. Има дар слово.  Продуценти на сериала са ТИМС също, като нашия Ешреф.  Помня че тогава чакахме Улуч да свърши с този проект и да започне нашия след кратка почивка.

Тук направо изтръпнах... Помислих че вече са там и са променили програмата. Много добър колаж и стайлинг също. Между другото точно така си го представям в съзнанието с този стайлинг и цветове в черно и огнено червено  и така застанали за снимки на червения килим.

Не съм спец по модата но ми допадна костюма от Илка. Различен и същевременно фешън и готин и добре му стои на фигурата. Ще видим как ще облече Чачо дали ще ползва нещо от нейната марка и дизайн. Така ще си направи и реклама.

Аслъ също ми хареса. Браво на Руткай. Хубава Гала постараха се.

Дали нашите са излетели вече  или утре сутрин ще пътуват.
Сега на летището ще дебнат много журналисти и папараци.
Кои ще се измъкнат и кои уловят да разширяват и снимат и на отиване и връщане. Колко време ще бъдат там ? Ден ,два и се връщат на сета.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 17:59 от femmi2

# 722
Енгин като Тахир Лекесиз беше нашият подарък!  Heart Имаме подарък и от момичетата на Енгин - превод на първа серия на Старите пари, линк в темата им: https://bg-mam.ma/p/1817531/50320494.

Честитка, която бяха споделили с нас за предишен рожден ден:

# 723
Ешреф отново почерпи вдъхновение от Нисан! 🙃 И така, какъв ще бъде резултатът?

#EşrefRüya с новия си епизод в сряда от 20:00 по #KanalD и веднага след телевизионното излъчване, по Amazon Prime.

Тук смееее 🫣🥹🥰

# 724
Феми, точно идвах и аз със същите картинки Kissing Heart

Благодаря много на момичетата на Енгин, винаги са били страхотни HugHeart А кой не обича подаръците GiftSunglasses

Довечера очакваме евентуално втори фраг да ни пуснат. Утре започва турската инвазия на MIPCOM-а. Да видим кой първи ще се изложи Nerd

# 725

Момичета Two Hearts на Демет!
Хубави думи за Енгин! С нея бяха страхотен тандем, тя успя да го "разчупи"  и благодарение на това имахме толкова много щастливи спомени от "Фара".
Енгин е отличен екранен партньор и затова с  всички партньорки се получават прекрасно разказани от екрана истории.
Нека имаме хубава неделна вечер!

# 726
  • Варна
Момичета Two Hearts
и аз искам да благодаря за хубавите думи и пожелания в темата ви към Енгин,
вашето момиче беше прекрасна  партньорка, дано пак ги съберат в друг проект !

# 727
Чакаме си комедия с Демет и Енгин, почти са ни я обещали Joy

Dizilah са вече на терен в Кан https://x.com/dizilah/status/1977406168890065319 Спазарили сме се с тях да ни споделят снимки от приема на "Ешреф Рюя" Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт