Мамо, готова си нали, през АПРИЛ да гушнеш бебчо ти?!

• 15 029
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ и ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЧЕТА!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВИ ДА РАСТАТ!!!

# 136
  • Пловдив
Ками, за съжаление този метод при мен не действа. За 4 дни три пъти ме проверяваха за разкритие, като си бяха доста зверски... и нищо и нищо. И с храните нищо не стана и със секса и само на челна стойка дето не съм заставала. Та утре ще видим какво ще ме правят - ако и хапчетата не помогнат се обявявам за дефектна  Blush

# 137
Честито възкресение Христово!

Качих в бебешкото албумче три снимки на прекрасното бебче на Smooth. Ей, голям сладур!

Забелязах, че и Виви_ан е направила албумче: и Никола е голям красавец!

Абе, въобще, от априлските бебета по - красиви няма!!!  Naughty

# 138
Христос Возкресе! easter
Честито на Ларсен и Туни!Да сте много щастливи с малките слънчица около вас! baloni
Дано има оше много и хубави новини от днес,успех на всички! stork-girl stork-boy
Момичета - мислите ли че секс може да позадейства нещата за раждане?аз мисля да изпробвам Laughing

# 139
Христос воскресе!  easter
Честито на tuni и larsen! Да са им здравички и палавички бебечетата и големи да пораснат!
  easter newsm51 smile3525
Пролет да оздравява бързо, какви са тези болести по никое време !

Веселина ама ти ме разби с твоите конци, каза че раждането е минало много добре и лесно, а имаш 10 шева ... мен точно от шевовете най ме е страх

Вчера обиколих 3 пъти Невски но не видях други дебеланки Simple Smile След целодневно и нощно ходене мойто бебе пак си трае и не ще да излиза ! Вече нямам търпение, а как ли са мамите които преносват не знам!

Хайде весел празник на всички и леко раждане! Дано да има много Великденчета днес !!!  easterВелико и Велика  Laughing

# 140
  • БГ
tedi78 сега по тв-то гледах предаване в което потвърдиха че секса предизвиквал родовата дейност. Laughing

Последна редакция: нд, 08 апр 2007, 11:43 от tevolere

# 141
Здравейте в това прекрасно празнично утро!
Ние малко се поуспахме, но нощес нещо пободувах час-два и сега бързаме отново и отново за парка Simple Smile

Честите бебенца на tuni и larsen и разбира се на татковците им. Много щастие и усмивки, здраве и бързо възстановяване.

Честито прибиране у дома на tanb и smooth - сигурно е много пиятно за празниците. Весело и слънчево изкарване Simple Smile

Много хубави снимчици на сладурите на Smooth и Виви_ан Simple Smile

kamiordanova, стискам палци при теб да подейства и да гушкаш скоро бебчо Simple Smile

Ками, за съжаление този метод при мен не действа. За 4 дни три пъти ме проверяваха за разкритие, като си бяха доста зверски... и нищо и нищо. И с храните нищо не стана и със секса и само на челна стойка дето не съм заставала. Та утре ще видим какво ще ме правят - ако и хапчетата не помогнат се обявявам за дефектна  Blush
Подкрепям с две ръце, все едно аз съм го писала. А днес кумовете ни предложиха да се кача пеша до нас - живея на 12 ет. Та след разходката може и да пробвам, макар че с тази неомекнала шийка на матка едва ли каквото и да е ще има успех.......А към по-горното описание мога да прибавя, че Руми продължава да суче, котето също би трябвало да помага за отделянето на окситоцин и контракции, би, но не би Simple Smile
benitta, има ли шанс терминът ти да е сгрешен? Поне за мен вероятността е голяма, тъй като имам доста дълъг цикъл и не еднакъв всеки месец ..........

# 142
А такааааа......ще изпробваме  smile3508

# 143
  • Пловдив
Христос Воскресе!!! Пожелавам на всички настоящи и бъдещи мами и на техните семейства много здраве и късмет. Нека Господ бъде с нас!!!
На Tuni и Larsen- честито!!! smile3525 smile3525 smile3525

# 144
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Дано празника да помогне на всички да се поотпуснем и нещата да си тръгнат както трябва-към раждане Grinning
Честити бебенца на Ларсен и Туни!

# 145
  • Пловдив
Относно секса- след няколко месеца въздържание заради ранните контракции, които имах, Sad от известно време започнахме отново със съпруга ми по старому, но нищо засега... Thinking
И аз слушах сега по Нова телевизия в едно предаване изказване на АГ специалист, че сексът помага за ускоряване на родовата дейност, но на мен нещо не ми се вярва, от личен опит... Crossing Arms
Но ние още имаме време все пак, ще чакам бебчо сам да реши кога ще реши да се роди... Hug
От няколко дни адски ме боли кръста и имам чувството всички кости от кръста надолу, нещо като упорита мускулна треска. Thinking Предполагам, че е нормално, но и при други ли е така, чак трудно ставам от легло и стол... Rolling Eyes

# 146
  • Пловдив
Стайл, какво да ти кажа, то всичко е възможно. Уж имам относително редовен цикъл и до сега най голямото отклонение е 35 дни, но вече и този срок минах Simple Smile Явно така ми е писано Simple Smile
Хриси, болките са нормални, но ако трябваше да съдя по тях дали ще раждам... трябваше още в трети месец да съм свършила тая работа.
А за секса, мисля че ефекта се получва, само ако всичко си е по реда. А на мен лично ми е много трудно да се абстрахирам от състоянието си, а и от всичките болежки и е по-скоро нещо като гимнастика и за това си мисля, че ефект нама (виж ако татковците можеха да раждат, до сега щаха да са родили hahaha )

# 147
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 148
  • Попово
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ
Честито на новообебените мами на този свят ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 149
Христос Воскресе! Светлина и благодат за вас и семействата ви!

Честити бебоци на Ларсен и Туни! Много да ви радват малките душички!

Общи условия

Активация на акаунт